- Konu Sahibi Durunun annesi
-
Evet , evlat böyle birşey. Benim canım yansaydı keşke diyoruz onun ki yanacağınaBaşta premium care kullandım 8 ay sonra normal primaya geçtim sonra tekrar premium care kullandım kısa bir süre şuanki doktorumuz komili kullanmamızı söyledi primanın bezlerinde
birde benim halimi düşünün burda sizlere paylaştım fotolarını artık çaresizlikten hep canı yanıyo hep canı yanıyo şuan aklım başıma geldi biraz düşününce ama iş işten geçti topa tutuldum resmen kimse yazık demedi düzgünce söylenmedi 2 kat üzüldüm Pazartesi randevumuz var inşallah onada bakmaları gerektiğini söylicem teşekkür ederim
10 katı 100 katı olsaydı diyoruzEvet , evlat böyle birşey. Benim canım yansaydı keşke diyoruz onun ki yanacağına
Malesef gordum keske koymasaydinizCiddi misiniz fotoları gördünüz mü bilmiyorum ama bizimki kadar ciddi bir pişik miydi acaba?
İlginç bi yöntem hiç duymamıştım hemde doğal teşekkür ederimPoposunu surekli bebek sabunu yikayın iyice kurulayin. Her gun 1 saat kadar guneşte bekletin baglamayın. Altina birsey serin bezlemeyin. Güneş ışığı çok faydalı. Bebe vazelini sürün, kaka ve cisle teması önlüyor.
Şimdi baktımda sudo cremde %60 oranında çinko bulunuyomuş 1 sene kullandık biz sudo cremi malesef sonuç hala aynıPişigin kesin tedavisi çinko. Oranı %10 civarında olan kremler çat diye geçiriyor. Pisik onleyici krem degil pisik kremi almaniz lazim. Uzerinde cinko orani yanzar. Ama acısı çok olur. Siz altına alt açma serip poposu açık yatırın hava alsın. Muhtemelen alerjik reaksiyon. Çocuk alerji uzmanına götürün.
Pardon %15.25 miş yanlış yere bakmışımŞimdi baktımda sudo cremde %60 oranında çinko bulunuyomuş 1 sene kullandık biz sudo cremi malesef sonuç hala aynı
O zaman pişik değil başka bir problem olabilir mi? Ne doktoruna gittiniz. Hiç tahlil bişey yaptı mı?Şimdi baktımda sudo cremde %60 oranında çinko bulunuyomuş 1 sene kullandık biz sudo cremi malesef sonuç hala aynı
Hep çocuk doktorlarına gittik kan tahlili kaka çiş tahlilleri yapıldı sadece alerji yapılmadı onuda yaptırıcamO zaman pişik değil başka bir problem olabilir mi? Ne doktoruna gittiniz. Hiç tahlil bişey yaptı mı?
Emmeyi 8 aylıkken bıraktı malesefEmziriyorsanız sizin yediğiniz bir şey dokunuyor olabilir mi?
Benim çocuklarımda Allaha.şükür ki hiç pişik olmadı,ama ne zaman bir kase mercimek çorbası içsem kızarıklık baş gösteriyordu.Bir kaç kere de anlayınca mercimeği menümden çıkarmıştım.
Hıı şimdi anladım ben dalin diyince direkt dalin marka olarak algıladım teşekkür ederim :)hangi sampuanla banyo yapiyorsa onunla yikayin poposunu dalini laf gelisi attim bebe sampuanlarina dalin diyiruz cocuklarimla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?