Lütfen artık yardım edin

Evet , evlat böyle birşey. Benim canım yansaydı keşke diyoruz onun ki yanacağına

Ciddi misiniz fotoları gördünüz mü bilmiyorum ama bizimki kadar ciddi bir pişik miydi acaba?
Malesef gordum keske koymasaydiniz
Arkoyu bildigim için o kadar ilerlemeden kullanmistim. Dogal cozum istersen, dogal zeytinyagini isitip içine yarisi kadar balmumu koyup krem yapabilirsin o da iyi bir pisik kremi. Yalniz dedigim gibi benim kizlarda en son care hep arko oldu. Kalin tabaka surmen lazim

Coresatin diye krem var inanılmaz iyi geliyor.mutlaka dene bide her alt değiştirmede yıkamalısın.geçmiş olsun

Poposunu surekli bebek sabunu yikayın iyice kurulayin. Her gun 1 saat kadar guneşte bekletin baglamayın. Altina birsey serin bezlemeyin. Güneş ışığı çok faydalı. Bebe vazelini sürün, kaka ve cisle teması önlüyor.

Pişigin kesin tedavisi çinko. Oranı %10 civarında olan kremler çat diye geçiriyor. Pisik onleyici krem degil pisik kremi almaniz lazim. Uzerinde cinko orani yanzar. Ama acısı çok olur. Siz altına alt açma serip poposu açık yatırın hava alsın. Muhtemelen alerjik reaksiyon. Çocuk alerji uzmanına götürün.

Şimdi baktımda sudo cremde %60 oranında çinko bulunuyomuş 1 sene kullandık biz sudo cremi malesef sonuç hala aynı

Emziriyorsanız sizin yediğiniz bir şey dokunuyor olabilir mi?
Benim çocuklarımda Allaha.şükür ki hiç pişik olmadı,ama ne zaman bir kase mercimek çorbası içsem kızarıklık baş gösteriyordu.Bir kaç kere de anlayınca mercimeği menümden çıkarmıştım.

Emmeyi 8 aylıkken bıraktı malesef

Benim oğlumda olurdu pişik hala ara ara oluyo doktorunu aramistim sudo kremi söyledi ıslak pamukla sil sonra saç kurutma makinesini uzaktan tutup iyice kurumasını sağla ve kremi ince tabaka halinde sür demişti ve 1denemede ise yaradı kremi bide busekilde saç kurutmayla yakmayacak şekilde uzaktan tutup kurutun ve dediğim gibi ince tabaka halinde sürün çok geçmiş olsun

Dalinin içinde çok fazla kimyasal var diğer bebek şampuanlarına göre o yüzden kullanmıyoruz ama kremi doktora sorucam listeye ekledim teşekkür ederim

hangi sampuanla banyo yapiyorsa onunla yikayin poposunu dalini laf gelisi attim bebe sampuanlarina dalin diyiruz cocuklarimla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…