Lütfen bakar mısınız? 😞

damlaaltan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
75
22
8
28
Aylardır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor dün yine regl oldum. Tüm kontrollerim temiz çıktı eşim gidecek bu ay. Benim derdim şöyle
Yumurtlamayı takip edip yakalıyorum değerlendiriyoruz her ay yumurtlamadan 5-6 gün sonra kasık ağrısı baş dönmesi beyaz akıntı görüyorum sanki tam oluşuyorken bi anda olmuyor gibi bunu yaşayan var mı? Psikolojik değil cidden akıntı ağrı baş dönmesi doktora bile gittim bazı değerlerim yüksek çıkmış hamilelik oluşuyor gibi dedi bekleyelim dedi ama yine adetle bitiyor. Tutunamıyor mu desem böyle herşey yolumda gidiyor yumurtlama sonrası ama nasıl tarif etsem son anda olmuyor işte bu niye böyle oluyor çok üzülüyorum

Sana tek diyebileceğim şey hamileligi bekleme hamilelik seni beklesin... Ne demek istedin dersen kafan rahat olsun gelişi güzel derler ya tamda ondan çünkü ben ilk denemede çok emindim yumurtlama takip ettik her doğru olan şeyi yaptık o ay ama hamile kalamadım 2. Denemede çok rahattım böyle onemsemedim olursa olur olmazsa olmaz dedim ne zaman Allah nasip ederse dedim yumurtlama falan takip etmedim ve ben hamileyim.. aşırı stres bebeğin tutunmasını engelliyor evet zor bir süreç ama kolaylastirabilirsin önemseme

Haklısınız ama takmamak elimde değil aslında bu ay öyle yapacaktım test bile yapmayacaktım fakat yumurtlama sonrası belirtiler olunca hatta yolda sol kasığıma sızı girip başım dönünce yoldakiler yardım ettiler tamam dedim bu kez oldu o belirtiler umutlandırdı test yaptırmama takmama sebep oldu ama olmadı. Hayırlısı dua edin lütfen. Sizde hayırlı sağlıklı şekilde bebeğinize kavuşun bende size edeceğim

Inan stres hamileligi enliyor
bende cok sey yaptim ovulasyon testi bi suru şey ama olmadi kafaya takmadigim ay hamile kaldim

O kadar haklisiniz ki ama basaramiyorum hic takmak istemiyorum dusunmek istemiyorum olmuyor oyalaniyorum yine olmuyor bizede dua edin lutfen Allah hepimizin gonlune gore versin
evet cok zor bi surec ama inanki gececk bunlar yakinda mucizenle olacaksin buna inan

Merhaba bende uzun zamandır uğraşıyordum
Tüm değerler normal ama bir türlü olmuyordu
Doktor bana ilave vitamin almamı söyledi
Polinos alfa ( aslında pko lulara veriliyor bende öyle bir durum yok ama yumurta kalitesini güçlendiriyormuş, içinde miyoinositol , folik asit , d vitamini var ) eşime de q10 aldırdı
Kullandığım ay ( şu an ) hamileyim , yaklaşık 4,5 haftalık ,
Fakat ben ekstra çok düzgün beslendim yumurtlama testi ile takip ettim , bir de yumurtlama günü incir ve havuç kaynatıp içtim ( 1 gün )

Masallah canim ALLAH sana bagislasin saglikla insAllah bende oyle bir vitamin kullaniyorum 3 aydir esimde bu ay d vitamini ve keciboynuzu özüne basladi ovulasyon testi aldim bende henuz yumurtlama goremedim hesabima gore 3 gune gormem lazim. Saglikli beslenmeye calisiyorum ama Pekte degil gecen ay 1 ay boyunca havuc incir kuru yaptim malesef olmadi bu ay yumurtlama gunu yaparim insAallah nasip olur dualarinizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…