- 20 Şubat 2012
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi laviniya23
-
Arkadaşlar içinizde kendisinde ve eşinde problem olmadığı halde hamile kalamayan ya da geç hamile kalan var mı? Tecrübelerimizi paylaşırsak sevinirim.Benim yumurtalıklarımda rahim filmimde hormonlarımda ve eşimde bir problem yok.Bu durumda olup hamile kalanlar nasıl hamile kaldınız? Neler yaşadınız paylaşır mısınız?
ben varım bizimki sebepsiz infertilite.yaklaşık 3 yıllık doktor mücadelesi sayısız yumurtlama takipleri 2 negatif aşılama 1 tane kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek 1 tane dondurulmuş embriyoyla tüp bebek 8 haftalıkken olduğum kürtaj ve tekrar tüp bebek yaptırmaya gün sayarken gelmeyen adetimle öylesine yaptığım pozitif gebelik testi ve şükürler olsun hamileyim.bu işler tamamen rabbimin ol demesiyle oluyor.önemli olan rabbimden hayırlısını istemek.umudunu yitirme emin ol rabbimin ol diyeceği zamanı vardır.herşey gönlünce olsun
ben varım bizimki sebepsiz infertilite.yaklaşık 3 yıllık doktor mücadelesi sayısız yumurtlama takipleri 2 negatif aşılama 1 tane kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek 1 tane dondurulmuş embriyoyla tüp bebek 8 haftalıkken olduğum kürtaj ve tekrar tüp bebek yaptırmaya gün sayarken gelmeyen adetimle öylesine yaptığım pozitif gebelik testi ve şükürler olsun hamileyim.bu işler tamamen rabbimin ol demesiyle oluyor.önemli olan rabbimden hayırlısını istemek.umudunu yitirme emin ol rabbimin ol diyeceği zamanı vardır.herşey gönlünce olsun
öyle bi sorun yaşamadım Allah a şükür.
Rabbim isteyen herkese versin.
prolaktine baktırdın mı oda etkiliyor hamile kalmayı benim daha önceden
yüksekti sonra ilaçla halloldu.bide stresten uzak dur kafana takma olumlu düşün
onun etkiside çok büyük
Ayy ne güzel inan heyecanlandırdın beni ben de aynıyım 6 yıllık evliyim bir normal düşük 4 yıldır sayısız takip 1 negatif aşılama 1 dış gebelikle sonuçlanan dış gebelik 7 haftalıkken ameliyat ve kürtajla alındı 1 negatif tüp bebek negatif dondurulmuş ve hiçbir sebeb yokşimdi tekrar tedavi için bekliyorum keşke sonu senin gibi olsa dünyalar benim olurdu duat bana olur mu sen umut verdin bana okurken ben deddim ama sonun u okuyunca şok oldum inşallah benimdir:)
Arkadaşlar içinizde kendisinde ve eşinde problem olmadığı halde hamile kalamayan ya da geç hamile kalan var mı? Tecrübelerimizi paylaşırsak sevinirim.Benim yumurtalıklarımda rahim filmimde hormonlarımda ve eşimde bir problem yok.Bu durumda olup hamile kalanlar nasıl hamile kaldınız? Neler yaşadınız paylaşır mısınız?
laviniyacım biz de sebepsiz infertilite ile tüp bebek tedavisi olduk. Allahıma binlerce şükür yavrumuzu bekliyoruz inşallah haziranda.. yaklaşık 1,5 yılık evliyken 3 ay yumurtalama tedavisi gördüm klomen+progestan ile. nasip olmadı. sonra tüp bebek yaptırdık hamdolsun Rabbime tedavimiz sonucunda yavrumuz geldi.. bence sebepsiz infertiletenin en büyük etkeni stres. açıkcası her ilişkiye bebek olur mu stresi ile giriyorduk. her ay aynı hüsran olunca stres daha da artıyordu bi sonraki aya. ama kesinlikle kimseye stres yapma diyemem, kimsenin elinde değil. bana diyenlerede içten kızıyordum çok kolay sanki diye. Allahım hepimizin kucaklarını yavrularımızla doldursun inşallah.
biz 1.5 yıllık evliyiz geçen yıl mart ayında adet olmadım sevindik doktora gittim bir sey yok ardından bir ilaç verdi adet oldum ve nisan ayında klomen tedavisine başladık 6 ay içtim yok aralık ayında rahim filmi çektim kanallar açık bütün tahlilerim yapıldı sonuç iyi eşim de iyi ama yok psikolojik dedi doktor 3 ayda öyle bakledim olmadı bu ilk aşılama yapıldı.her seyin hayırlısı hayırsız istemiyorum eli ayagı düzgün hayırlı saglıklı evlat olsun diyorum hep ama çevremde en yakınlarımın hepsi hamile bir ben de bir şey yok. erkekler daha rahat ama kadın olmak daha zor. İnsan kendini bazen aciz bazen caresiz bazen mücadeleci bazen yılmış buluyor git gelleri cok fazla bazen eşinle bile bu kadar paylaşamıyorsun manevi olarak yıpranıp kalıyorsun ama her ay elinde koca bir 0 var.
merhaba arkadaşım biz de kızımızı tam 16 ay bekledik.benim ve eşimin herşeyi iyiydi.1 ay sadece klomen 1 ay da klomen+çatlatma iğnesi ikisi de negatif.diğer ay hem de ramazan ayında belki tüm ay boyunca sadece 3-4 birliktelik sonucunda güzel haberi aldık çok şükür.öncelikle nasip olduğu bir zaman var ama stresle biz de geciktirebiliyoruz bu mu.o ay ben ramazan olduğu için hiçbir tedaviyi istemedim ki doktorum bize artık aşılamaya geçebiliriz demişti kabul etseydik o ay aşılama olacaktı ama ben biraz daha beklemek istedim ama o aydan hiç mi hiç ümidim yoktu ve gerçekten bebek düşüncesiyle birlikte olmadık ama şükürler olsun ki nasip oldu.bol bol dua et ve olacağına inan.inşallah sana ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olur.
biz 1.5 yıllık evliyiz geçen yıl mart ayında adet olmadım sevindik doktora gittim bir sey yok ardından bir ilaç verdi adet oldum ve nisan ayında klomen tedavisine başladık 6 ay içtim yok aralık ayında rahim filmi çektim kanallar açık bütün tahlilerim yapıldı sonuç iyi eşim de iyi ama yok psikolojik dedi doktor 3 ayda öyle bakledim olmadı bu ilk aşılama yapıldı.her seyin hayırlısı hayırsız istemiyorum eli ayagı düzgün hayırlı saglıklı evlat olsun diyorum hep ama çevremde en yakınlarımın hepsi hamile bir ben de bir şey yok. erkekler daha rahat ama kadın olmak daha zor. İnsan kendini bazen aciz bazen caresiz bazen mücadeleci bazen yılmış buluyor git gelleri cok fazla bazen eşinle bile bu kadar paylaşamıyorsun manevi olarak yıpranıp kalıyorsun ama her ay elinde koca bir 0 var.
meheba ben ilk evliligimde üç kez düşük yaptım sorunu bilemediler.şimdi ikinci eliligimi yaptım bir senlik evliyim 3ay önce ankarada bir clinige gittik bütün tahlillerim yapıldı sadece rahimde polip va dediler ve polipleri temizlediler 3aydır deniyorduk şimdi vücudumdaki deyişiklerden şüpeleniyorum inşalalah bebek vardır ve düşmeden kollarıma alırım allah herkese nasip etsin anne olmayı adetime 1hafta var yaşadıgım sitresi tahmin edebilirsin varmı yokmu derken delirmek üzereyim
Bende varım malesef.7yıllık evliyim eşimde de bendede yapılan tahlillerde hiçbir sorun bulunamadı.3.5 yıldır bebek istiyoruz.3ay presed jel kullandım.6 ay yumurta takibi bir aşılama ama hala hamile kalamadım.Bu ay ikinci aşılama yapılıcak bir haftaya kadar.Allah herkese hayılı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bende varım malesef.7yıllık evliyim eşimde de bendede yapılan tahlillerde hiçbir sorun bulunamadı.3.5 yıldır bebek istiyoruz.3ay presed jel kullandım.6 ay yumurta takibi bir aşılama ama hala hamile kalamadım.Bu ay ikinci aşılama yapılıcak bir haftaya kadar.Allah herkese hayılı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?