Lütfen bakar mısınız Hiç bir sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlar ve geç hamile

eylülde evliliğimizin 6.yılı dolucak,4,5, yıl korunduk.şimdide olmuyor 1 yılı geçti,eşimde de bende de sorun yok,bel açıklığı olayını ısrarla söylüyordu annem,üşütmekten ağır kaldırmaktan dolayı tutunamıyormuş bebişlerimiz:) bunun içinde halk arasında çömlek vurdurmak diye bilinen bir tabir var bende bugün yoğun ısrara dayanamayıp vurdurdum.çevremde bu şekilde hamile kalan bir kişi var.bakalım hayırlısı bu arada geçen yıl mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. ALLAHIM ÖNCE İSTEYEN HERKESE SONRADA BANA VERSİN SAĞLIKLI SIHHATLİ DOĞURMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE.NE KADAR ZORMUŞ KENDİNİ ACİZ HİSSETMEK...HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİN GÜN BEBEĞİNİ KAYBETMEK ÇOK GARİP BUNUN KİMYASAL GEBELİK OLDUĞUNU ÖĞRENMEK DAHA DA BETERMİŞ....

benım degıl bı yakınımın basında aynı sorun vr esınde ve kendısınde hıc bır sorun olmadıgı halde malesef bebklerı olmadı stres tabı kı onemlı bı faktor ama Allahtan herseyın hayırlısını ıstemek dogru zman gelınce Allah zatn verır herseyın hayırlısı Allahım her ısteyene tez zamanda bebk nasıp eder ıns.

arkadaşlar sebepsiz infertilite olup hamile kalanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınz neler yaptınız yada bu yolda yürüyen adaylar neler yapıyorsunuz.. ben ve eşişmde problem yok ama neredeyse 2 yıldır bebegimiz olmuyor bu ay aşılama yaptırdım ama o da tutmadı malesef moralim cok bozuk ama umudumu kaybetmek istemiyorum

Ben 5 yıllık evliyim 1 senedir bebek istiyoruz eşimin spermi keçiboynuzu ile 40 milyona çıktı ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Benim sorum şu bhcg 13 ken düşmeye başladı neden o kadar erken düşmeye başladı herkesin kimyasal gebeliği 250 lerde düşmeye başlıyor benimki 13 le düşünce şüpeleniyorum. Doktor progestan ve coraspirin verdi kafadan hiç tahlil falan yapmadan bilen varsa yardım edin

hsg çektirmeyi deneyebilirsin ben geçen ay çektirdim

bir tup bebek merkezine gidin ve genetik testi yaptırın
biz de 2 yıl uğraştık tüm testler süperdi ama olmuyordu
sebepsiz kısırlık dendi
herşeyi denedik
en son gittiğimiz tüp bebek merkezinde genetik testlerimiz yapıldı ve bende milyonda bir görülen bir rahatsızlık ortaya çıktı
bundan dolayı hamile kalamıyormuşum
tüp bebek yaptık tuttu ,ikizlerim şuan 1 yaşında
sizde de böyle bir sorun olabilir..
genetik testler çok önemli ,bir çok yer bunu yapmıyor ,sallapati yapıyorlar herşeyi
umarım bir şey çıkmaz ama bunu mutlaka yaptırın
ismi kanda kromozom analizi

cnm hayirli ugurlu olsun bebisin ilk once cok sevindim 6 yil diye yazmissin ama daha yenimi oldu yoksa ikincimi bende 6 yil oldu 5 yildir istiyoruz olmuo sebepsiz bizimkide hersey normal bebis yok senin masil oldu cnm

QUOTE="melekk_08, post: 39235551, member: 298687"]cnm hayirli ugurlu olsun bebisin ilk once cok sevindim 6 yil diye yazmissin ama daha yenimi oldu yoksa ikincimi bende 6 yil oldu 5 yildir istiyoruz olmuo sebepsiz bizimkide hersey normal bebis yok senin masil oldu cnm[/QUOTE

Canim ben yeni hamile kaldm hikayem cok uzun genetil ama cojt gebj farkfldi bulent tirasta oldum onun sitesnde zaferimin hikayesi adli yazi benim orda yazyor burda da sizden gelenler linkine koymus bulent bey kimse benim kadar cekmesn cok zor

Bebegin hayirli ugurlu olsun arkadasim. Cok az kalmis Allah kucagina saglicakla almayi nasip etsin. Bende sebepsizlerdenim . 2 yili astik olmuyor. Biraz hikayenden anlatir misin. Genetik taramada neyin cikti ? Nasil tedavi ettiniz ? Paylasirsan sevinirim

Canim ben yeni hamile kaldm hikayem cok uzun genetil ama cojt gebj farkfldi bulent tirasta oldum onun sitesnde zaferimin hikayesi adli yazi benim orda yazyor burda da sizden gelenler linkine koymus bulent bey kimse benim kadar cekmesn cok zor

Bebegin hayirli ugurlu olsun arkadasim. Cok az kalmis Allah kucagina saglicakla almayi nasip etsin. Bende sebepsizlerdenim . 2 yili astik olmuyor. Biraz hikayenden anlatir misin. Genetik taramada neyin cikti ? Nasil tedavi ettiniz ? Paylasirsan sevinirim

CQUOTE="iradecim, post: 40762036, member: 537286"]Bebegin hayirli ugurlu olsun arkadasim. Cok az kalmis Allah kucagina saglicakla almayi nasip etsin. Bende sebepsizlerdenim . 2 yili astik olmuyor. Biraz hikayenden anlatir misin. Genetik taramada neyin cikti ? Nasil tedavi ettiniz ? Paylasirsan sevinirim[/QUOTE]

Canim sagol genetikte bizde bisey cikmiyodu o yuzden uzvn surdu olusan embryolarin rahimde bolunmesi duruyordu dogal da kaliyomusum aynisi oluyomus cgh yontemiyle saglikli embryo secildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…