- Konu Sahibi laviniya23
-
Arkadaşlar içinizde kendisinde ve eşinde problem olmadığı halde hamile kalamayan ya da geç hamile kalan var mı? Tecrübelerimizi paylaşırsak sevinirim.Benim yumurtalıklarımda rahim filmimde hormonlarımda ve eşimde bir problem yok.Bu durumda olup hamile kalanlar nasıl hamile kaldınız? Neler yaşadınız paylaşır mısınız?
arkadaşlar sebepsiz infertilite olup hamile kalanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınz neler yaptınız yada bu yolda yürüyen adaylar neler yapıyorsunuz.. Ben ve eşişmde problem yok ama neredeyse 2 yıldır bebegimiz olmuyor bu ay aşılama yaptırdım ama o da tutmadı malesef moralim cok bozuk ama umudumu kaybetmek istemiyorum
cnm hayirli ugurlu olsun bebisin ilk once cok sevindim 6 yil diye yazmissin ama daha yenimi oldu yoksa ikincimi bende 6 yil oldu 5 yildir istiyoruz olmuo sebepsiz bizimkide hersey normal bebis yok senin masil oldu cnmAyy ne güzel inan heyecanlandırdın beni ben de aynıyım 6 yıllık evliyim bir normal düşük 4 yıldır sayısız takip 1 negatif aşılama 1 dış gebelikle sonuçlanan dış gebelik 7 haftalıkken ameliyat ve kürtajla alındı 1 negatif tüp bebek negatif dondurulmuş ve hiçbir sebeb yokşimdi tekrar tedavi için bekliyorum keşke sonu senin gibi olsa dünyalar benim olurdu duat bana olur mu sen umut verdin bana okurken ben deddim ama sonun u okuyunca şok oldum inşallah benimdir:)
Canim ben yeni hamile kaldm hikayem cok uzun genetil ama cojt gebj farkfldi bulent tirasta oldum onun sitesnde zaferimin hikayesi adli yazi benim orda yazyor burda da sizden gelenler linkine koymus bulent bey kimse benim kadar cekmesn cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?