Bugün sokakta bir köpek gördüm. Çok hızlı soluk alıp veriyordu dili de dışardaydı susamış diye düşündüm su aldım ama içmedi. Dikkatli bakınca kuyruğunun altı mı desem karnının altı mı desem orada bir yerde resmen eti gözüküyordu. (Çıkmıştı böyle dışarı) Oradaki çocuklara sordum ne oldu diye. Kavga etti başka bir köpekle dediler. Ama inanmadım büyük ihtimalle kızıştırıp kavga ettirdi insan denen yaratıklar. O arada kalkıp gitti köpek ama zor yürüyordu
Eve geldim ağlayıp duruyorum. Tekrar nereden bulup yardım edicem ben ona? Mavi masayı aradım bizim yakalama ekipmanlarımız yok belirli bir konum söylemeniz gerekiyor dediler. Sonra il veteriner kliniği midir nedir orayı arayın bizim hayvan barınağımıza getirirler biz ilgileniriz dedi. Ama zaten yaralı ve zayıf barınakta başına daha kötü şeyler gelebilir mi? Biliyoruz çünkü oraların halini. Aklına başka bir çözüm gelen varsa söylesin lütfen.

Eve geldim ağlayıp duruyorum. Tekrar nereden bulup yardım edicem ben ona? Mavi masayı aradım bizim yakalama ekipmanlarımız yok belirli bir konum söylemeniz gerekiyor dediler. Sonra il veteriner kliniği midir nedir orayı arayın bizim hayvan barınağımıza getirirler biz ilgileniriz dedi. Ama zaten yaralı ve zayıf barınakta başına daha kötü şeyler gelebilir mi? Biliyoruz çünkü oraların halini. Aklına başka bir çözüm gelen varsa söylesin lütfen.