- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.478
- 798
- 35
Gelmez bence .Veteriner çağırsam gelir mi sizce buraya? Öyle bir durum var mı veterinerlerde?
Acaba onların acilleri falan yok mu ?
Belediyeyi mi arasanız , hala gelmedi mi beyaz masa yine arayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmez bence .Veteriner çağırsam gelir mi sizce buraya? Öyle bir durum var mı veterinerlerde?
Yok ya gelen giden, aramaya utandım artık. Kaydınız oluşturuldu diyor. Ee diyorum. Oluşturuldu ilgilenilecek diyor. Ne zaman diyorum. Tam bir zaman veremem ne yazık ki diyor.Gelmez bence .
Köpek yaralı bir halde değil mi ?Yok ya gelen giden, aramaya utandım artık. Kaydınız oluşturuldu diyor. Ee diyorum. Oluşturuldu ilgilenilecek diyor. Ne zaman diyorum. Tam bir zaman veremem ne yazık ki diyor.
Zaten oturduğum yer Ankara’nın unutulmuş bir bölgesi. En yakın veteriner 35-40 dk de burada olabilir. Birkaç kişi dedi gönüllüler vs var onlara ulaşmayı deneyeceğim.
Köpeğin yeri belli değil ki şu an. Gelip ararlar mı sizce?Köpek yaralı bir halde değil mi ?
Bir hastanenin acilini vs arasanız bir köpeğe saldırmışlar yaralı yatıyor gelmezseniz ölebilir diye belki acil olursa gelebilirler
Barınaklara ben de güvenmiyorum yaBarınağa göndermek istemiyorum. İyi bakacaklarını düşünmüyorum. Arabam olmadığı için yarın oturduğum semte veteriner çağırmayı deneyeceğim. Tabii ölmezse![]()
Bence hemen acili arayın . Kaza olmuş köpeği yaralamışlar hayvan can çekişiyor deyin . Hemen arayın ama zamsn kaybetmeyinKöpeğin yeri belli değil ki şu an. Gelip ararlar mı sizce?
Evet yaralı şu an köpek bu arada. Açık bir yara enfeksiyona falan açık yani.
Bence de bu mantıklı. Sosyal medyadan yardım istemek.Ya lütfen face e resim atın cekmedinzmi hiç? Gönüllü hayvansever çıkar yardımcı olurlar aracı olan insanlar vardr illaki
Veterinerlerin acilini hiç duymadım canım ya. Ama bı klinikten yardım istese gelir heralde veteriner ama bayram ya kapalı olur orası da varGelmez bence .
Ya veterinerler geliyor mu? Şu an aradım birkaç numarayı cevap yok.Veterinerlerin acilini hiç duymadım canım ya. Ama bı klinikten yardım istese gelir heralde veteriner ama bayram ya kapalı olur orası da var![]()
Sosyal medyadan yardım isteyin bence de. Hayvan haklarını koruyan sayfalar falan var onlardan deneyin bi. Ama insan da yardım isteyince bulamıyor ne yazık kiYok ya gelen giden, aramaya utandım artık. Kaydınız oluşturuldu diyor. Ee diyorum. Oluşturuldu ilgilenilecek diyor. Ne zaman diyorum. Tam bir zaman veremem ne yazık ki diyor.
Zaten oturduğum yer Ankara’nın unutulmuş bir bölgesi. En yakın veteriner 35-40 dk de burada olabilir. Birkaç kişi gönüllüler vs var dedi onlara ulaşmayı deneyeceğim.
Hayrına gelir bence neden gelmesin ki?. Ama şu an bayram ya açık yer bulmak çok zor olur.Ya veterinerler geliyor mu? Şu an aradım birkaç numarayı cevap yok.
Pek bilgim de yok. Ne yapmak nereye başvurmak lazım ne yazık ki onu da bilmiyorum. Ama twitterdan falan yardım mi isteseniz kullanıyorsanız eğer.Ya veterinerler geliyor mu? Şu an aradım birkaç numarayı cevap yok.
Söylediğim gibi kullanmıyorum. Bir arkadaş patiliköy dedi oraya ulaşmaya çalışıyorum, mesaj göndermek için takip istediğinin kabul olması gerekiyormuş onu bekliyorum.Pek bilgim de yok. Ne yapmak nereye başvurmak lazım ne yazık ki onu da bilmiyorum. Ama twitterdan falan yardım mi isteseniz kullanıyorsanız eğer.
Evet tarayıcıda 7/24 açık diyen bir kliniğini aradım hiçbir şekilde cevap yok.Arkadaşlar çok iyi niyetlisiniz de o işler sizin sandığınız gibi degil malesef keşke olsa 1.belediyelerin hayvan ambulansları saat 5 den sonra çalışmaz
2. Bayram tatili olduğu İçin barınaklar da sorumlu veteriner hekim Yok
3. Özel veteriner klinikleri Olay yerine gelmez siz getirin der
4. Müşteri çekmek için 7/24 açığız diyen veterinerler bile arayın cevap vermez kapalıdır
İyi de hayvan böyle bayram tatiline falan denk gelince acı içinde bekleyecek miArkadaşlar çok iyi niyetlisiniz de o işler sizin sandığınız gibi degil malesef keşke olsa 1.belediyelerin hayvan ambulansları saat 5 den sonra çalışmaz
2. Bayram tatili olduğu İçin barınaklar da sorumlu veteriner hekim Yok
3. Özel veteriner klinikleri Olay yerine gelmez siz getirin der
4. Müşteri çekmek için 7/24 açığız diyen veterinerler bile arayın cevap vermez kapalıdır
Bu işlerin içinde olunca biliyorsun 7/24 açık olan cathospital vardır Ankara daEvet tarayıcıda 7/24 açık diyen bir kliniğini aradım hiçbir şekilde cevap yok.
Evet sen şikayet edersin o aldık der beklersin beklersin kimse gelmez seni ve o canı oyalar sen sinir krizi geçirir canı aldığın gibi en yakın kliniğe götürüsün sana ödemekte zorlanacağın bir rakam çıkarır sen tüm üzüntünle o rakamı kabul edersin peşin ödemezsen bakmam der kahrolursun lanet olsun der kendini zora sokar ödeme yaparsın bu işlerin içine girince borcun bitmez ama vicdanın hiç susmazİyi de hayvan böyle bayram tatiline falan denk gelince acı içinde bekleyecek mi![]()
İnsanın vicdani nasıl sussun ki karşıda masum acı çeken bir canlı olunca. Ya ben de onu anlamiyorum klinikler de falan para almadan bakmaları gerekmiyor ki böyle durumlara. Her şey para değil ki. Ama ne yazikki işte dünyanın gerçeği. Düşünüyorum da veteriner olsam böyle durumlarda kendim koşardim yardıma para falan istemedenEvet sen şikayet edersin o aldık der beklersin beklersin kimse gelmez seni ve o canı oyalar sen sinir krizi geçirir canı aldığın gibi en yakın kliniğe götürüsün sana ödemekte zorlanacağın bir rakam çıkarır sen tüm üzüntünle o rakamı kabul edersin peşin ödemezsen bakmam der kahrolursun lanet olsun der kendini zora sokar ödeme yaparsın bu işlerin içine girince borcun bitmez ama vicdanın hiç susmaz
Hususi aracım yok. Hayvanı ben toplu taşımaya nasıl bindireyim? Zaten fellik fellik kaçıyor. Taksiler almam diyor. Gelip bakan kimse yok. Tutabilsem evime alırdım ama hiçbir şekilde yaklaştırmıyor. Bilmiyorum yani ne yapacağım.Evet sen şikayet edersin o aldık der beklersin beklersin kimse gelmez seni ve o canı oyalar sen sinir krizi geçirir canı aldığın gibi en yakın kliniğe götürüsün sana ödemekte zorlanacağın bir rakam çıkarır sen tüm üzüntünle o rakamı kabul edersin peşin ödemezsen bakmam der kahrolursun lanet olsun der kendini zora sokar ödeme yaparsın bu işlerin içine girince borcun bitmez ama vicdanın hiç susmaz