Doğuma Hazırlık Lütfen bakar mısınız.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elif1310

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.793
1.660
333
13+5 günlük hamileyim. Aslında haftaya gidecektim ama dayanamadım bugün farklı bir doktora gittim. Cinsiyetini sordum. Beyaz bir şey görünüyor ama çıkıntı göremedim dedi. Kolay kolay yanılmam kendini kıza alıştır dedi. Ama o dediği beyaz bir şey ne bilgisi olan var mı:)) niye öyle bir şey söyledi anlayamadım açıkcası o sırada sormak da aklıma gelmemiş

Hiç bir fikri olan da mı yok ya

Bilgim yok malesef.Tam yanilma ihtimali yuksek zamanda gitmissiniz.Yakin arkadasima 13 haftalıkken erkek,14 haftalikken kiz demislerdi.
16.da netlesiyor diyorlar.Sizin icinize ne doguyor?

Ben 16 da gittim xanim kız dediler. En doğru hafta 16 bence. En net o zaman anlaşılıyor biraz daha dayan :)

Bilgim yok malesef.Tam yanilma ihtimali yuksek zamanda gitmissiniz.Yakin arkadasima 13 haftalıkken erkek,14 haftalikken kiz demislerdi.
16.da netlesiyor diyorlar.Sizin icinize ne doguyor?
Bana da öyle dedi iki hafta sonra gel netleştirelim ama sen kendini kıza alıştır dedi yani. Kızımdaki hamileliğimle bu çok farklı geçiyor. Ama beyaz bir şey var deyince kafam karıştı

Ben 16 da gittim xanim kız dediler. En doğru hafta 16 bence. En net o zaman anlaşılıyor biraz daha dayan :)
Yanılma ihtimali de var o Zaman. Öncekinde 16. Haftaya kadar bekledim ama ikinci de merak ediliyormuş

Benimde çarşamba günü 13. Haftam dolacak. Yarın doktora gidicem. Merak ediyorum cinsiyet söyleyebilir mi diye? :anneadayı::KK200:

Benimde çarşamba günü 13. Haftam dolacak. Yarın doktora gidicem. Merak ediyorum cinsiyet söyleyebilir mi diye? :anneadayı::KK200:
Bana 13 de söylemedi. Pozisyonu uygun değil. 14 de KıZa benziyor çıkıntı yok dedi iki hafta sonra gel dedi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 45
Back
X