- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
Selam güzel anne ve anne adayları.. Doktor bebegimin kalbinde parlaklık olduğunu söyledi moralim çok bozuk içim hiç rahat değil.boyle bi durum yaşayan varmi nasıl gelişti neler oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor hemen perinatoloji bölümüne yönlendirdiSadece kalpte parlaklık varsa çoğu doktor artık önemsemiyor, kalsiyum birikimidir ilerleyen haftalarda geçer diyorlar.
Masallah.. inşallah benim de öyle olurKardeşimin ve bir arkadasiminda bebegine oyle demislerdi sukur saglikli bir sekilde dogdular
O yönlendirmeyi yapmak doktorun görevi. Size gördüğünü söylemek de. Bu açıdan bakın olaya ve hemen üzülmeyin.Doktor hemen perinatoloji bölümüne yönlendirdi![]()
Bugün gittim 2 hafta sonra ya randevu verdi inşallah geçer dediO yönlendirmeyi yapmak doktorun görevi. Size gördüğünü söylemek de. Bu açıdan bakın olaya ve hemen üzülmeyin.
Amin inşallah. Hala görünüyor muBenim de kalbinde ve barsaginda çıktı inşallah sağlıkla doğar bebeler Rabbım korusun
23 te ve 29 da görüldü daha sonra da gitmedim. 32 şimdi. Bazen benim de aklıma takılıyor gün boyu endişe ediyorum ama yapabilecekleri en fazla teşhis etmek. Amniosentez yapsalardı ne olacaktı ki tamam var ya da hayır yok diyeceklerdi ki herkesin dediği tüm doktorların söylediği de düşük ihtimal olduğu. Varlığını bilsen geçen gündüzün uzutu ve her ihtimalde de 50 de 1 bebek kaybı. Amniosentez yüzünden. Hiç gerek yok Allah büyüktür eğer bebegimizin sağlığı yönünden bir imtihan olacaksa doğduktan sonra da olur. Asıl büyük hata aldirabilirsin diye bir seçenek sunulması. İki yaşındaki çocuğun sakatlanınca kimse istersen öldürelim demiyor ama anne karnında olabilecek milyon hastalıktan teşhis edebildikleri 1 tanesi için, o da var diye bile değil ihtimal yüzünden öldürelim mi diyorlar. Devlet eliyle bunun meşru kılınması beni çok üzüyor. İnşallah yanılgıya düşüp bebeğinin canına kıyan yoktur ve inşallah bizlerin de kalbine Rabbım serinlik verirAmin inşallah. Hala görünüyor mu
Kesinlikle öyle ben ayrıntılı felan yatırmayacaktım bu yüzden zaten aldırmayacağım bisey olsada niye yaptiriyimki dedim normal kontrolde gördü doktor. E can sıkıyor ister istemez dua etmekten başka care yok . Rabbim korktugumuza uğratmasın inşallah evlatla sinamasin23 te ve 29 da görüldü daha sonra da gitmedim. 32 şimdi. Bazen benim de aklıma takılıyor gün boyu endişe ediyorum ama yapabilecekleri en fazla teşhis etmek. Amniosentez yapsalardı ne olacaktı ki tamam var ya da hayır yok diyeceklerdi ki herkesin dediği tüm doktorların söylediği de düşük ihtimal olduğu. Varlığını bilsen geçen gündüzün uzutu ve her ihtimalde de 50 de 1 bebek kaybı. Amniosentez yüzünden. Hiç gerek yok Allah büyüktür eğer bebegimizin sağlığı yönünden bir imtihan olacaksa doğduktan sonra da olur. Asıl büyük hata aldirabilirsin diye bir seçenek sunulması. İki yaşındaki çocuğun sakatlanınca kimse istersen öldürelim demiyor ama anne karnında olabilecek milyon hastalıktan teşhis edebildikleri 1 tanesi için, o da var diye bile değil ihtimal yüzünden öldürelim mi diyorlar. Devlet eliyle bunun meşru kılınması beni çok üzüyor. İnşallah yanılgıya düşüp bebeğinin canına kıyan yoktur ve inşallah bizlerin de kalbine Rabbım serinlik verirçok kişiye böyle teshisler konuyor sonuçta makineyi kullanmakla da alakalı şeyler başka pek çok nedeni olabilir. Düşünmemeye çalışalım hayırlı sağlıklı doğumlar olsun hepimize
AminnKesinlikle öyle ben ayrıntılı felan yatırmayacaktım bu yüzden zaten aldırmayacağım bisey olsada niye yaptiriyimki dedim normal kontrolde gördü doktor. E can sıkıyor ister istemez dua etmekten başka care yok . Rabbim korktugumuza uğratmasın inşallah evlatla sinamasin![]()