LUTFEN BAKIN BANA AKIL VERIN

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
224
57
298
30
bana Allah rizasi icin bi akil verin 29 yasnda ablam var ben 26 yasndayim benle o corluda annem baabam istnbulda ben 5 seneden beri oda3 seneden beri benm yapum geregi kolay kolay kusmem darilmam kirilsamda kötü olmayalim die soylemem kavgadan kuslukten kacinirim ama 3 senneden beri ablam olmucak seyden devasmli küsüyor ve babama yansitiyor babam da asla ablanla kusmiceksinz birbirinizi tutuncksinz der sen kucuksin der ama artik esimle aram bozuluyor esim herkezle anlasan biride asla saygisizligi olnaz aileme ablam esinin tavırlarını beyenmiyorum diyip kendi esinede soylemis benim esime karsi tavir almislar ve bundan esimin haberi yok kotu davranıyorlar sordum san bi terbiyesizlikmi yapti veya kotu sozmu soyledi hyr konuşmasın tavirlaribi beyenmiyorum diyip disliyolar benle konusup ona surat asiyolar bu cok zoruma gitti babama desem anlamicqk esime anlatsam bidaha ablamla kobusmaz bu sefer babam nie konuamuyo die bana kizicak ve kimseye kusmuyorum yapmitorum deevamli tavir goruyorum bu beni etkiliti ve benim 3 yasindaki kizimida etkiliyo bn mutsuz olunca kalbim patlicak kendi ailemden devamli zarar goruyorum evlilime zarar veriyolar ama sanki hep kendileri hakli hep ben sucluymuaum gibi davraniyolar ben blmla kussem babam kirmak uzmek istemiyorum ama ablamla kinusmaya devm etsem esim durumu anlick bu sefer onun kalbi kirilck BEN ABLANA ENISTENE NAPTUMDA BANA TAVIR ALDILAR DICEK cunku bana sordu ablanla arabizda bisemi gecti bana surt ariyolar kavgami ettinz die bende hyr onlarib morali bozuk dedim DIYEMEZDIM KI SENI ISTEMIYOLAR O YIZD3N BOYLE YAPIYO DIE SIZ OLSANIZ NAPARSİN İZ HER SORUYA ACIGIM LUTFEN BI YOL

sunuda ACIKLIYIM esimin konusmasi tavurlarind herhangi bi argo veya kotu bise yok Sadeece 3 yasindaki kizimin ustune cok duskun kizim cok yaramaz cok cbuk kendine zarar verdigi icin cok korumaci benle kendi haric baskasiyla bi yere yollamak istemez devamli gozunun onunde ister cnku cok hiparaktif ne yapica belli olmuyo

Bu memlekette aile hapishane gibi bir şey gerçekten. Koskoca kadınsınız, abla ve baba baskısına bu denli yenilmeniz çok komik. Ablanıza ağzının payını verin, babanıza da rest çekin kızarsa kızsın. Eşinize sarılın. Kimseyi idare etmek zorunda değilsiniz şans eseri aynı anne babadan doğdunuz diye.

Kızını koruyup kollarken ablan veya enıstenden ızın almayacak kocan

Size saygı göstermeyene siz de saygı göstermeyin, kim olursa olsun. Babanız Yaprak Dökümü'ndeki Hayriye hanım gibi "Aman ağzımızın tadı kaçmasın" kafasıyla tabi ki size alttan alın diyecektir ama böyle şeyler çift taraflı fedakarlık gerektirir. Ablaysa ablalığını bilsin, asıl o büyüklük yapmalı. Aile birliğinize zarar veriyorsa uzak durun, görüşmeyin.

Yumuşak yüzlü olduğunuz için böyle tepenize çıkmışlar. Kocanızla mutluysanız ne onu ne kendinizi ezdirmeyin. Kendinizi hasta edeceksiniz böyle değer mi hiç buna allahaşkına kim olursa olsun sebepsiz yere böyle davranamaz size.

Bi de kolay kolay böyle şeyler yazmam ama allah için şu yazınıza bi bakın. Arkanızdan atlı kovalamıyor sanıyorum ki düzgün yazmaya dikkat edin biraz lütfen.

babami kirmak istemiyorum cnku babam cok sert biri suanda ablamla kussem gelio beni dövebilir o derecede oyle olursada esimle benim ailem arasinda kapanmayan bi ucurum acilir esim cok iyidir ama cok kincidir boylw olmasin die uyrasitorum cnku devamli kucuksun die die herseyi bana yukleniyo ve ablamin oyle bi tavri varki agzi coj iyi laf tapiyo hersekilde kendibi hakli cikartiyo

Her şeyi dengede tutmak gerekir. Birini sürekli alttan alırsanız, hatasını yüzüne söylemezseniz, kötü olmamak için her yapılanı sineye çekerseniz bunları yaşamanız kaçınılmaz. Kim size nasıl davranıyorsa siz de aynı şekilde davranın, ne eksik ne fazla.

Kimse sevmek zorunda değil elbette ama saygı göstermek zorundalar birbirlerine. Sizin mutluluğunu düşünüyorlarsa kocanizla aranizin bozulmasini istemiyolarsa bazi seyleri gormezden gelecekler yok boyle surat asip duracaklarsa biraz uzak durmakta fayda var diye dusunuyorum

o kadar stresliyim ve mutsuzumki inanin kendi icimde dusunmekten icim karardi kizimi uyuytuo sinirden oturup agliyorum cnku kafayi yicem artik ya esimin kendi ailesi 3 kardesler o kadr birbirlerini tutyilar seviolar ne olurs olsun asla asla koomazlar kusmezler kirilmazlar bagirmazlar bile 13 seneden beri birlikteyiz esimle ona boylw kuslukler tavirlar tuaf geliyo onunda aileme karsi koomasini istemiyorum

İlginçmiş, yapacağınız birsey yok, araya mesafe koyup eşinize bu şekilde destek olacaksınız. Siz mutluysaniz, ailende eşinize saygı duymak zorunda. Benimle konuşup kocama surat sallıcak insanlarla eşimi bir araya getirmezdim ben.

Helal olsun yazılanları çozmüşsün, ben doğru düzgün bir şey anlamadım.

Kendinizi hasta edersiniz böyle giderse o zaman anlarsınız hayatın böyle şeyleri kafaya takıp zehretmekten önemli oldugunu. Yazık günah çocuğunuza da. Herkes kardeşiyle et tırnak olamıyor malesef zorlamanın alemi yok. Kapayın kapınızı oturun evinizde kimseyi de takıp huzur kaçırmayın.

Bir de pardonda ne demek gelip sizi dövebilir? Yaşınızı başınızı almış coluklu çocuklu kadınsınız. Az kendinize saygınız olsun ya!!!

kan bağı zırvalıklarına asla inanmam. o sizle konuşmazsa siz de konuşmayın konuşursa konuşun bi mesele yokmuş gibi davranın, kendisi naparsa yapsın. madem kardeş mardeş diye dram yaptırıyolar ablanızı uyarsınlar

Helal olsun yazılanları çozmüşsün, ben doğru düzgün bir şey anlamadım.
Kocası ve kendısı efendi sessizler. Ablası ve konu sahıbı aynı İlcede yasıyorlar
Babası sakın kusmeyın dedıgı ıcın ablasının turlu gereksiz trıbıne katlanıyor.
Kocası da efendi sessiz adam.
Kızına cok düşkünmüş kocası.
Kızıyla cok yakından ilgileniyor pesınde dolanıyor dıye zarar gelmemesi ıcın, ablası gıcık oluyormuş. Kızıcak bıseyler bulup kocasını da dolduruyormus.
Konu sahıbının kocasına trip atıp kotu davranıyorlarmıs.
Konu sahıbı artık dayanamıyormus bu haksızlığa.
Babası da nolursa olsun kusmeyeceksın diyormus, gelip dovebılrmıs babası konu sahibini sert bir adammıs korkuyor konu sahıbı
Kocası ve kendısı de haksızlığa ugruyor
Napayım demis.
Bende ablanla enıstenle gorusme dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…