- 15 Ocak 2015
- 224
- 57
- 298
- 30
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Kızını koruyup kollarken ablan veya enıstenden ızın almayacak kocansunuda ACIKLIYIM esimin konusmasi tavurlarind herhangi bi argo veya kotu bise yok Sadeece 3 yasindaki kizimin ustune cok duskun kizim cok yaramaz cok cbuk kendine zarar verdigi icin cok korumaci benle kendi haric baskasiyla bi yere yollamak istemez devamli gozunun onunde ister cnku cok hiparaktif ne yapica belli olmuyo
babami kirmak istemiyorum cnku babam cok sert biri suanda ablamla kussem gelio beni dövebilir o derecede oyle olursada esimle benim ailem arasinda kapanmayan bi ucurum acilir esim cok iyidir ama cok kincidir boylw olmasin die uyrasitorum cnku devamli kucuksun die die herseyi bana yukleniyo ve ablamin oyle bi tavri varki agzi coj iyi laf tapiyo hersekilde kendibi hakli cikartiyoBu memlekette aile hapishane gibi bir şey gerçekten. Koskoca kadınsınız, abla ve baba baskısına bu denli yenilmeniz çok komik. Ablanıza ağzının payını verin, babanıza da rest çekin kızarsa kızsın. Eşinize sarılın. Kimseyi idare etmek zorunda değilsiniz şans eseri aynı anne babadan doğdunuz diye.
o kadar stresliyim ve mutsuzumki inanin kendi icimde dusunmekten icim karardi kizimi uyuytuo sinirden oturup agliyorum cnku kafayi yicem artik ya esimin kendi ailesi 3 kardesler o kadr birbirlerini tutyilar seviolar ne olurs olsun asla asla koomazlar kusmezler kirilmazlar bagirmazlar bile 13 seneden beri birlikteyiz esimle ona boylw kuslukler tavirlar tuaf geliyo onunda aileme karsi koomasini istemiyorumYumuşak yüzlü olduğunuz için böyle tepenize çıkmışlar. Kocanızla mutluysanız ne onu ne kendinizi ezdirmeyin. Kendinizi hasta edeceksiniz böyle değer mi hiç buna allahaşkına kim olursa olsun sebepsiz yere böyle davranamaz size.
Bi de kolay kolay böyle şeyler yazmam ama allah için şu yazınıza bi bakın. Arkanızdan atlı kovalamıyor sanıyorum ki düzgün yazmaya dikkat edin biraz lütfen.
Helal olsun yazılanları çozmüşsün, ben doğru düzgün bir şey anlamadım.Ne kocanı, ne kendını asla kimseye ezdirme.
Babanın siz kardessınız kusmeyeceksınız lafına bakma
Cekırdek aılen kocan ve sensin. Oncelıgın de bu olmalı.
Ablanla arana mesafe koy, kocanı sevmiyorsa onu gorusmekten kurtar
nerde yazim hatasi yapmışım onuda yazin veya kisa yazdigim icinmi bunu diyosunuz suanda derdim ne sekilde yazmam deil icerigii lutfeennnnnAllah rızası için yazdıklarınızı göndermeden bir okuyun!!!
Kendinizi hasta edersiniz böyle giderse o zaman anlarsınız hayatın böyle şeyleri kafaya takıp zehretmekten önemli oldugunu. Yazık günah çocuğunuza da. Herkes kardeşiyle et tırnak olamıyor malesef zorlamanın alemi yok. Kapayın kapınızı oturun evinizde kimseyi de takıp huzur kaçırmayın.o kadar stresliyim ve mutsuzumki inanin kendi icimde dusunmekten icim karardi kizimi uyuytuo sinirden oturup agliyorum cnku kafayi yicem artik ya esimin kendi ailesi 3 kardesler o kadr birbirlerini tutyilar seviolar ne olurs olsun asla asla koomazlar kusmezler kirilmazlar bagirmazlar bile 13 seneden beri birlikteyiz esimle ona boylw kuslukler tavirlar tuaf geliyo onunda aileme karsi koomasini istemiyorum
Bir de pardonda ne demek gelip sizi dövebilir? Yaşınızı başınızı almış coluklu çocuklu kadınsınız. Az kendinize saygınız olsun ya!!!babami kirmak istemiyorum cnku babam cok sert biri suanda ablamla kussem gelio beni dövebilir o derecede oyle olursada esimle benim ailem arasinda kapanmayan bi ucurum acilir esim cok iyidir ama cok kincidir boylw olmasin die uyrasitorum cnku devamli kucuksun die die herseyi bana yukleniyo ve ablamin oyle bi tavri varki agzi coj iyi laf tapiyo hersekilde kendibi hakli cikartiyo
Kocası ve kendısı efendi sessizler. Ablası ve konu sahıbı aynı İlcede yasıyorlarHelal olsun yazılanları çozmüşsün, ben doğru düzgün bir şey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?