Lütfen bakın iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var:(

Mavirose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
137
33
98
37
2 yaşında kız bebek annesiyim bebeğim çok aşırı gazlıydı kolikti gazı için bi arkadaş kiraz çekirdeği torbası verdi karnına ayak altına falan koyuluyor muş ısıtıp kızım gece gündüz sürekli ağlıyordu akşam yemeğinden ertesi sabah 9-10 a kadar hiç ara vermeden ağladığı oluyordu uyudu diye yatırıyordum 10dk sonra ağlayarak uyanıyordu çaresizlikten kullandım torbayı karnına koyuyordum kayınvalidem görünce işte bilmem kim çocuğunun karnına karnı ağrıyor diye tuğla ısıtıp koyuyormuşmuş da yumurtalıkları zarar görmüş evlendiğinde çocuğu olmamış bunu duyduğumdan beri içim yanıyor hala yanıyor gerçekten olabilirmi evladıma böyle bi kötülük yapmış olabilirmiyim birde yeni doğduğunda meme kısımları şiş oluyor ya bebeklerin görümcem ovala geçer demişti geçen gün facebookta bi yorum gördüm ovalamayın memeler gelişimini tamamlamıyormuş ileride bebeklerini emziremiyormuş yazmış kahroldum kendime çok kızıyorum vicdan azabı çekiyorum niye başkalarını dinledim ki diye böyle bişey varmıdır biliyormusunuz nolur bişeyler yazın lütfen

Her duydugunuz şeye inanmayın. Mutlaka kıźınızın doktoruna gidersiniz bu endiselerinizi paylaşın. Internette ki her olumsuz yorumuda alirsanız kendinizi yıpratirsıniz. Yalan yanlış çok bilgi var . Kayınvalidenizin dedigi mesela kanıtlanmış mi? Doktor mu demiş?

Bu bahsettiği bebek şuan evli bir kadınmış annem karnıma ısıtıp tuğla koyduğu için yumurtalıklarım zarar görmüş demiş (köy olduğu için tuğla yani yokluk vs herşeyin olmaması) haklısınız aslında ama ya doğruysa ihtimali çok üzüyor beni bu yüzden doktora bile soramadım evet yanlış derse diye meme olayı da kafama çok takıldı aslında çok araştıran bi insanımdır ama bebeğim o kadar çok ağlıyordu ki saatlerce hiç uyumadan hiçbirşey yapmaya etmeye vaktim olmadı çok zor zamanlardı ve yalnızdım başka bi şehirde yapayalnız ilk duyduğum şeyi yaptım muhakeme edecek algı da değildim uyuyamadığım için çok yorulup yıpranmıştım

Bu bahsettiği bebek şuan evli bir kadınmış annem karnıma ısıtıp tuğla koyduğu için yumurtalıklarım zarar görmüş demiş (köy olduğu için tuğla yani yokluk vs herşeyin olmaması) haklısınız aslında ama ya doğruysa ihtimali çok üzüyor beni bu yüzden doktora bile soramadım evet yanlış derse diye meme olayı da kafama çok takıldı aslında çok araştıran bi insanımdır ama bebeğim o kadar çok ağlıyordu ki saatlerce hiç uyumadan hiçbirşey yapmaya etmeye vaktim olmadı çok zor zamanlardı ve yalnızdım başka bi şehirde yapayalnız ilk duyduğum şeyi yaptım muhakeme edecek algı da değildim uyuyamadığım için çok yorulup yıpranmıştım
Bence onlar düşünmüşlerdir neden acaba diye o gelmiştir akıllarına aa ondan olabilir demişlerdir.En iyisi doktora sormak

"kiraz çekirdeği torbası" ne bilmiyorum. sıcak su torbası gibi bir şey mi? Benim adet sancılarım fenaydı. Sıcak su torbası koyardım. Doktor ayaklarını sıcak tut; karın bölgesine koymak riskli, zararlı gibi bir şey demişti. Aklında dursun böbrek sancısı, gaz sancısı, regl sancısı falan olursa karın bölgesine sıcak pres yapma.

Valla doğru diyorlar. İnternette her okuduğuna, komşu lafına inanmamak lazım. İnsanın basireti mi bağlanıyor, ne oluyor. O an muhakeme edemiyorsun. En iyisi doktora sor, baktır. Allah tüm çocuklarımıza sağlıklı, sıhhatli ömür versin.

Ben küçükken hatırlıyorum babanem ayağıma karnıma ısıtılmış tuğla koyardı ben 22 yaşındayım çok şükür rabbime 22 aylık bi oğlum var her şey e inanmayın tabi kulaktan dolma hicbir seyide yapmayın meme ovma olayına gelince ovulmaması gerekiyor ama nedenini bilmiyorum doktora sorabilirsiniz üzülmeyin hepimiz çocuk büyütürken yanlışlar yapıyoruz araştırıp yapmamız gerekiyor sadece

Back
X