2 yaşında kız bebek annesiyim bebeğim çok aşırı gazlıydı kolikti gazı için bi arkadaş kiraz çekirdeği torbası verdi karnına ayak altına falan koyuluyor muş ısıtıp kızım gece gündüz sürekli ağlıyordu akşam yemeğinden ertesi sabah 9-10 a kadar hiç ara vermeden ağladığı oluyordu uyudu diye yatırıyordum 10dk sonra ağlayarak uyanıyordu çaresizlikten kullandım torbayı karnına koyuyordum kayınvalidem görünce işte bilmem kim çocuğunun karnına karnı ağrıyor diye tuğla ısıtıp koyuyormuşmuş da yumurtalıkları zarar görmüş evlendiğinde çocuğu olmamış bunu duyduğumdan beri içim yanıyor hala yanıyor gerçekten olabilirmi evladıma böyle bi kötülük yapmış olabilirmiyim birde yeni doğduğunda meme kısımları şiş oluyor ya bebeklerin görümcem ovala geçer demişti geçen gün facebookta bi yorum gördüm ovalamayın memeler gelişimini tamamlamıyormuş ileride bebeklerini emziremiyormuş yazmış kahroldum kendime çok kızıyorum vicdan azabı çekiyorum niye başkalarını dinledim ki diye böyle bişey varmıdır biliyormusunuz nolur bişeyler yazın lütfen