Bu test kuruma çizgisi yapmıyor ben gebeliktir diye düşünüyorum
İnşallah vardırBu test kuruma çizgisi yapmıyor ben gebeliktir diye düşünüyorum
Reglniz geçiyor muİnşallah vardır6 yıldır bu haberi bekliyorum
Tam bir buçuk yıl oldu kuzumÇok uzun zamandır seni de görüyorum sitede ve inşaAllah en kısa zamanda görür diyordumtestlerinde çizgiyi gördüm Allah’ım sağlıkla tamamına erdirir ve kucağınıza da aldırır inşaAllah
Aynen öyle zorla görünüyor bakarsanız benimkide. Fotoğraflara zor yansıyor. İnşallah vardır ve sağlıklıdırİnşallah benim de sizin de vardırgecikmenin ilk günlerinde yaptığımda sadece ben görebiliyodum o da kuyuda iğne aramak gibiydi. Görmek aşırı zordu. Bakalım yarin çıkarsa cizgi siz de bekleyin derim
Ya ama işte days doctor erken gebelik testi yaptım bugün bişey çıkmadı ona çok bozuldumDüşmesin ya bu kadar silik çizgi varsa muhakkak bişey vardır hadi güzel haberler bekliyoruz senden
Belki testte sorun vardır üzülmeYa ama işte days doctor erken gebelik testi yaptım bugün bişey çıkmadı ona çok bozuldum
Amin canım inşaAllah. Şimdi hiç olumsuz düşünme bol bol dua et. İnşallah burdan güzel gelişmeleri paylaşırsınTam bir buçuk yıl oldu kuzumAllah razı olsun rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah vardır kimyasal falan değildir ... Ben bir kimyasal yaşadım çok etkilendim ikinci daha zor gelir bana
5 gün geçti, cok nadir gecikirdiReglniz geçiyor mu
İnşallahAynen öyle zorla görünüyor bakarsanız benimkide. Fotoğraflara zor yansıyor. İnşallah vardır ve sağlıklıdırsizinde saglikla ilerlesin inşallah ben yarın kan veririm
Bence kan verin direkt hakkınızda hayırlısı olsun5 gün geçti, cok nadir gecikirdi
İnşallah sagolun, yarin da böyle olursa sali vermeyi düşünüyorumBence kan verin direkt hakkınızda hayırlısı olsun
Sizi rahatlatacaksa şöyle birşey soyleyeyim days doctora cok güvenmeyin yalancı pozitifi ile meşhur o belki test sorunluydu days doctorun kendisi sorun zatenYa ama işte days doctor erken gebelik testi yaptım bugün bişey çıkmadı ona çok bozuldum
İnşallah canımBelki testte sorun vardır üzülme
Ediyorum inşallah güzel şeyler olur rabbim büyükAmin canım inşaAllah. Şimdi hiç olumsuz düşünme bol bol dua et. İnşallah burdan güzel gelişmeleri paylaşırsın
Bence daha fazla beklemenize gerek yok yeterince beklemissiniz yıllarca artık güzel haberi agzinizin tadıyla alın derimİnşallahben yarin da beklerim sali veririm
Öyle diyerek bugünlük rahatlayimSizi rahatlatacaksa şöyle birşey soyleyeyim days doctora cok güvenmeyin yalancı pozitifi ile meşhur o belki test sorunluydu days doctorun kendisi sorun zaten
Ama emin olamadım kuruma mi yoksa gerçekten var mi bilemiyorum, bu forumda çoğu testlerin yalanci pozitif verdiğini gördüm. Damlatır damlatmaz çizgi çıkmadan hayal kırıklığına uğramak istemiyorumBence daha fazla beklemenize gerek yok yeterince beklemissiniz yıllarca artık güzel haberi agzinizin tadıyla alın derimbenim içinde dua edin
Çok teşekkür ederimAma emin olamadım kuruma mi yoksa gerçekten var mi bilemiyorum, bu forumda çoğu testlerin yalanci pozitif verdiğini gördüm. Damlatır damlatmaz çizgi çıkmadan hayal kırıklığına uğramak istemiyorumtabiki dua ederim Rabbım herkese gönlünden geçeni nasip etsin
Benim de 4 gün gölgeliydi sadece ben görüyodum eşim yok bisey diyodu hep sonra bugün böyle oldu. Her ay adet günümden bir hafta önce göğüslerim cok acır, aşırı duygusal olurdum bir de karın ağrım olurdu ara ara.bu ay ne acıdı ne de duygusaldım, sadece adet tarihinden bir hafta önce yine karnım ağrıdı ara sıra sonra adet günümden bugüne kadar bi anda ağrılar kesildi.bi anda bel ağrısı başladı yani tek belirtim bu gibi.bir de cok halsizdim şimdilerde iyiyimÇok teşekkür ederimbu markada kuruma olmuyor diyolar o yüzden bende o markaya güvendim. Bende de hep gölgeli çıkıyor zorla gözüküyor. Belirtilerin yok mu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?