Lütfen bakın kızlar hamilemiyim 🥹

Tam bir buçuk yıl oldu kuzum Allah razı olsun rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah vardır kimyasal falan değildir ... Ben bir kimyasal yaşadım çok etkilendim ikinci daha zor gelir bana

İnşallah benim de sizin de vardır gecikmenin ilk günlerinde yaptığımda sadece ben görebiliyodum o da kuyuda iğne aramak gibiydi. Görmek aşırı zordu. Bakalım yarin çıkarsa cizgi siz de bekleyin derim
Aynen öyle zorla görünüyor bakarsanız benimkide. Fotoğraflara zor yansıyor. İnşallah vardır ve sağlıklıdır sizinde saglikla ilerlesin inşallah ben yarın kan veririm

Düşmesin ya bu kadar silik çizgi varsa muhakkak bişey vardır hadi güzel haberler bekliyoruz senden
Ya ama işte days doctor erken gebelik testi yaptım bugün bişey çıkmadı ona çok bozuldum

Tam bir buçuk yıl oldu kuzum Allah razı olsun rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah vardır kimyasal falan değildir ... Ben bir kimyasal yaşadım çok etkilendim ikinci daha zor gelir bana
Amin canım inşaAllah. Şimdi hiç olumsuz düşünme bol bol dua et. İnşallah burdan güzel gelişmeleri paylaşırsın

Ya ama işte days doctor erken gebelik testi yaptım bugün bişey çıkmadı ona çok bozuldum
Sizi rahatlatacaksa şöyle birşey soyleyeyim days doctora cok güvenmeyin yalancı pozitifi ile meşhur o belki test sorunluydu days doctorun kendisi sorun zaten

Amin canım inşaAllah. Şimdi hiç olumsuz düşünme bol bol dua et. İnşallah burdan güzel gelişmeleri paylaşırsın
Ediyorum inşallah güzel şeyler olur rabbim büyük benim için sizde dua edin canım inşallah sağlıklı bir gebelik olmuştur tutunmustur

İnşallah ben yarin da beklerim sali veririm
Bence daha fazla beklemenize gerek yok yeterince beklemissiniz yıllarca artık güzel haberi agzinizin tadıyla alın derim benim içinde dua edin

Sizi rahatlatacaksa şöyle birşey soyleyeyim days doctora cok güvenmeyin yalancı pozitifi ile meşhur o belki test sorunluydu days doctorun kendisi sorun zaten
Öyle diyerek bugünlük rahatlayim teşekkür ederim inşallah sorunludur

Bence daha fazla beklemenize gerek yok yeterince beklemissiniz yıllarca artık güzel haberi agzinizin tadıyla alın derim benim içinde dua edin
Ama emin olamadım kuruma mi yoksa gerçekten var mi bilemiyorum, bu forumda çoğu testlerin yalanci pozitif verdiğini gördüm. Damlatır damlatmaz çizgi çıkmadan hayal kırıklığına uğramak istemiyorum tabiki dua ederim Rabbım herkese gönlünden geçeni nasip etsin

Çok teşekkür ederim bu markada kuruma olmuyor diyolar o yüzden bende o markaya güvendim. Bende de hep gölgeli çıkıyor zorla gözüküyor. Belirtilerin yok mu senin?

Çok teşekkür ederim bu markada kuruma olmuyor diyolar o yüzden bende o markaya güvendim. Bende de hep gölgeli çıkıyor zorla gözüküyor. Belirtilerin yok mu senin?
Benim de 4 gün gölgeliydi sadece ben görüyodum eşim yok bisey diyodu hep sonra bugün böyle oldu. Her ay adet günümden bir hafta önce göğüslerim cok acır, aşırı duygusal olurdum bir de karın ağrım olurdu ara ara.bu ay ne acıdı ne de duygusaldım, sadece adet tarihinden bir hafta önce yine karnım ağrıdı ara sıra sonra adet günümden bugüne kadar bi anda ağrılar kesildi.bi anda bel ağrısı başladı yani tek belirtim bu gibi.bir de cok halsizdim şimdilerde iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…