Ancak yarın sabah verebilirimKan vermeden net bir şet öğrenemezsin canım benim en iyisi kan ver değer kaçta onu gör
görsel ekler misinAncak yarın sabah verebilirimama modum aşırı düştü
Ekliyim ama fotoğrafa laboquick doğru düzgün yansimiyor.. ovulasyon testimde pozitif kadar koyu bugünde yaptımgörsel ekler misin
Ya kasetlerde gölge olarak çıkıyor fotoğrafa yansımıyor. Days doctor da negatif çıktı ondan canım sıkıldı sevinemiyorumKasetlerde göremedim ama diğerlerinde var, hayırlı olsun
İnşallah vardır, her ay aynı beklenti ve ümitle adeti bekliyoruz, allah kucağımızı boş bırakmasınYa kasetlerde gölge olarak çıkıyor fotoğrafa yansımıyor. Days doctor da negatif çıktı ondan canım sıkıldı sevinemiyorum
Öyle kesinlikleİnşallah vardır, her ay aynı beklenti ve ümitle adeti bekliyoruz, allah kucağımızı boş bırakmasın
Bence var canım ben kaset testin en altındaki de de gördümÖyle kesinlikleamin canım inşallah
Ama bugünkü yaptığımda da öyleydi koyulaşma yok aynı şekilde devam ediyor ve diyorum ya days Doctor da bişey çıkmadıBence var canım ben kaset testin en altındaki de de gördüm
Adetiniz kaç gün geçikti acabaEki Görüntüle 3677474 laboquick testte kuruma çizgisi bu kadar net olur mu acaba , kaç gündür yapıyorum kuruduktan sonra hic boyle net çıkmamıştı.
5 gün kadar oldu ilk yaptığımda cok aşırı silik cikti 40 dk sonra falan boyle olduAdetiniz kaç gün geçikti acaba
O zaman kesin vardır.. peki önceki günlerde test yaptınız mı bu markayı.. kendim için soruyorum5 gün kadar oldu ilk yaptığımda cok aşırı silik cikti 40 dk sonra falan boyle oldu
uO zaman kesin vardır.. peki önceki günlerde test yaptınız mı bu markayı.. kendim için soruyorum
Suan benim testlerim de böyle zorla gözüküyor. Daha ikinci günündeyim gecikmemin. O zaman çok normal bu durum benimkinde. Ama başka markada algilamadi
Çok uzun zamandır seni de görüyorum sitede ve inşaAllah en kısa zamanda görür diyordumMide bulantılarim ve baş ağrım yüzünden gebelik testi yaptım hatta 11dpo da negatifti.. umudum yoktu o belirtiler bianda daha çok bastırınca yeniledim 13pdo da laboquick gebelik testinde gölgeli hayalet çizgi çıktı.ertesi günde İnnovita erken gebelik testindede daha belirgin bir silik çıktı days comfort yaptım ondada çıktı. Ama laboquick koyulasmadi gün gün takip ettim. 3-4 gün oldu. Koyulaşma yok ama adette olmadım. Normalde adet günüm dündü.. olacakmış gibi sancılar git gel yapıyor kasigim agriyor mide bulantım oluyor biraz biraz. Ama gel gelelim bide erken gebelik testlerinden deneyim dedim bugünde koyulaşma görmeyince days Doctor marka erken gebelik testi bulabildik denedim hiç bişey çıkmadı ne bu şimdi? Daha önce bir kimyasal gebelik yaşadığım için kana hemen kosmayim dedim adet geçsin vereyim dedim ama bu testle takip yaramadı bu kezde banabaşına böyle gelen var mı yeniden kimyasal mi yasicam n'olacak kızlar o kadar moralim bozukki kafam çok karıştı laboquick sabah yine golgeliydi her zamanki gibi.Ancak yarın kan verebilirim
İnşallah benim de sizin de vardırSuan benim testlerim de böyle zorla gözüküyor. Daha ikinci günündeyim gecikmemin. O zaman çok normal bu durum benimkinde. Ama başka markada algilamadi
Düşmesin ya bu kadar silik çizgi varsa muhakkak bişey vardır hadi güzel haberler bekliyoruz sendenAncak yarın sabah verebilirimama modum aşırı düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?