• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın kızlar hamilemiyim 🥹

Gayet güzel sağlıkla alın kucağınıza 🫶
Teşekkür ederim ☺️ bazıları 300 lere kadar geldik 600 lere kadar geldik kimyasal oldu diyor bu benim sevinmeme engel oluyor ya korkuyorum kimyasal olursa diye 😣

Teşekkür ederim ☺️ bazıları 300 lere kadar geldik 600 lere kadar geldik kimyasal oldu diyor bu benim sevinmeme engel oluyor ya korkuyorum kimyasal olursa diye 😣
Sizin yerinizde olsam bu güzel günleri böyle telaşlı geçirip kendime zehretmem... Kan gayet güzel arttı adetinizden önce yakaladınız bugün adet gününüz ve kanınız gayet güzel. Panik yaratıp kötüyü çekmenin anlamı yok bence

Merhaba kızlar, Adet günler berbat halde pcos var en son 3-4 ay önce adet oldum. İlaç kullanmadan adet göremiyorum.. iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı tedaviye ara vermek istedim.. Bu bir haftadır göbek deliğimin alt kısmında yani alt karında dolgunluk basınç hissediyorum ve bel agrım var. Ara ara sağ veya sol kasıgıma sızı giriyor. Özellikle alt karın da dolgunluk basınç böyle içim gıdıklanır gibi oluyor böyle belirti yaşayıp hamile olan var mı?

Sizin yerinizde olsam bu güzel günleri böyle telaşlı geçirip kendime zehretmem... Kan gayet güzel arttı adetinizden önce yakaladınız bugün adet gününüz ve kanınız gayet güzel. Panik yaratıp kötüyü çekmenin anlamı yok bence
Haklısınız. ☺️ 3 gündür kasıklarım adet olcak gibi ağrıdı ama bugün ağrı falan kalmadı bu normal mi sizce

Merhaba kızlar, Adet günler berbat halde pcos var en son 3-4 ay önce adet oldum. İlaç kullanmadan adet göremiyorum.. iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı tedaviye ara vermek istedim.. Bu bir haftadır göbek deliğimin alt kısmında yani alt karında dolgunluk basınç hissediyorum ve bel agrım var. Ara ara sağ veya sol kasıgıma sızı giriyor. Özellikle alt karın da dolgunluk basınç böyle içim gıdıklanır gibi oluyor böyle belirti yaşayıp hamile olan var mı?
Hamilelik belirtisi kişiden kişiye göre değişir bazılarında belirti varken bazılarında hiç olmaz en sağlıklı olan beklenen regl tarihiniz gelmezse evde test yapmanız ya da kan verebilirsiniz rabbim yormasin 🙏

Bugünde aynı saatte kan verdim sonucum çıktı.
2 şer gün arayla ;
23 kasım—> adete 4 gün varken beta—> 16,3
25 kasım—> adete 2 gün kala beta —> 74,0
27 kasım—> adet günü (bugün) beta—> 208,8
Sizce nasıl hanımlar ?
Çok güzel ilerlemiş sağlıkla almak nasip olsun inşallah kucağınıza bize de dua et😓 burdada bişeyler okuyup seni etkilemesine izin verme tadını çıkart içinde bulunduğun bu anın 🌸

hamile misiniz acaba? benim bugün 10 dpo laboquick negatif çıktı. umudumu kesmeli miyim :KK61: lh testi ile mi takip ettiniz
Kesme tabiki ben 11.gun laboquick te negatifti. Ama 12 gün belirtilerim bastırdı çok kötü oldum 13dpo da test yaptım gölge vardı laboquick te. O gün kan verseydim ilerlerdi eminim adet gününde düşüşe geçerdi . Benim kimyasal oldu rabbim herkese hepimize saglikli gebelik nasip etsin. Testleri de erken yapmak gerçekten strese sokuyor.. ovulasyon testlerinin de ara sıra kullandım koyuydu piki de gördüm 14dpo da sanırım

Çok güzel ilerlemiş sağlıkla almak nasip olsun inşallah kucağınıza bize de dua et😓 burdada bişeyler okuyup seni etkilemesine izin verme tadını çıkart içinde bulunduğun bu anın 🌸
Teşekkür ederim dualarım isteyen hayalini kuran herkesle inşallah sağlıkla ilerler bende mutlu huzurlu olurum 🥰

Sizin tarihler ve değerler nasıl ? Hemen hemen aynıyız demiştiniz daha önce

Sizin tarihler ve değerler nasıl ? Hemen hemen aynıyız demiştiniz daha önce
Evet ama benimki kimyasali oldu üç gün adet gecikmesiyle betam sıfırlandı 4. Gun.. gecikince kan vermiştim düşmüş bile adet oldum. Testlerim hep pozitifti zaten. Bulantilarim ağrılarım v.s de vardi

Evet ama benimki kimyasali oldu üç gün adet gecikmesiyle betam sıfırlandı 4. Gun.. gecikince kan vermiştim düşmüş bile adet oldum. Testlerim hep pozitifti zaten. Bulantilarim ağrılarım v.s de vardi
Anladım sağlık olsun inşallah daha güçlü bir şekilde tutunur bir dahakine bende ne olacak bilmiyorum korkuyorum kimyasala döner diye 😣

Anladım sağlık olsun inşallah daha güçlü bir şekilde tutunur bir dahakine bende ne olacak bilmiyorum korkuyorum kimyasala döner diye 😣
Öyle yapacak bişey yok bilerek beklemiştim ben sağlıklı olduğundan bayağı emindim ama işte nasip diyelim.. sende korkma korku verme kendine,bence senin gayet sağlıklı adet günün de geçti herhalde senin

Öyle yapacak bişey yok bilerek beklemiştim ben sağlıklı olduğundan bayağı emindim ama işte nasip diyelim.. sende korkma korku verme kendine,bence senin gayet sağlıklı adet günün de geçti herhalde senin
Evet adet günüm dündü. Ama kasık ağrısının olmaması beni tedirgin ediyor sadece. Sizin regliniz tam gününüzde mi oldu bide kanlarınız iki güne bir kaç çıktı

Evet adet günüm dündü. Ama kasık ağrısının olmaması beni tedirgin ediyor sadece. Sizin regliniz tam gününüzde mi oldu bide kanlarınız iki güne bir kaç çıktı
Ben kana gitmedim canım sağlıklı olur düşüncesiyle geciksin öyle gideyim dedim adetim 3 gün geçtikti .. testler pozitifti adet olduğum günde beta 5 ti.. muhtemelen düşüşe geçmiş gecikme yaşarken çünkü 5 demek takip edilmesi gereken bir değer demektir,ama adet olduğum için sıfırlanmaya doğru geçiş yapmış yani. Diğer kimyasalimda böyle oldu sadece onda hemen kana gitmiştim bunda gecikmeden kana gitmeyim demistim. Ovulasyon testi kullandığım için kimyasal mi değil mi anlayabiliyorum.

Back
X