Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tırnakları çok ince batması mümkün değil hatta doktor kesmenize gerek yok şuan zarar veremez dedi.Allah Allah sanki tırnak batmış gibi ama daha bebek neden tırnak batması olsun ki? Acaba o parmağına farkında varmadığınız bir şey mi battı?
Muhakkak gidin doktora ama sakin olun. Önemli bir şey değildir inşallah.
Kuzum kıyamam.İnşallah tırnak mantarı değildir.Çok geçmiş olsun. Huzursuz mu bebişiniz?
Canım enfeksiyon olmuş hijyene dikkat edin çok geçmiş olsun
İnşallah o kadarı ile kalırİyi ki erken farkettin o zaman canim... Krem filan verirler muhtemelen. Çok geçmiş olsun öpüyorum minigi
Öyle mı dersin ben el tırnaklarındaiçe dönük olduğunu fark ettim kestim hatta onları ama ayak tırnakları zarar vermez diye çok dikkat etmedimTırnak içe doğru dönüp uzarsa da böyle olurmuş canım.
Söylediğimi yanlış anladın sanırım tahmin ediyorum her gün yıkadığını ama inan bana onun şuan bakterilere, virüslere vs vs diğer mikrobik canlılara karşı bağışıklığı yok o nedenle sen ne kadar yıkarsan yıka küçük bir temas ile bir bulaşma söz konusu olabilir tekrar geçmiş olsun doktor zaten gerekli bilgiyi verecektirNasıl enfeksyon olsun ki durduk yere? Ne hijyeni yani yıkıyorum sürekli zaten.
Öyle mı dersin ben el tırnaklarındaiçe dönük olduğunu fark ettim kestim hatta onları ama ayak tırnakları zarar vermez diye çok dikkat etmedim