Lütfen bakın

Bebeklerin bünyeleri o kadar hassas ki enfeksiyonlara acık, büyük ihtimal enfeksiyon kapmıs olabilir, iltihaplasmıs

Kuzum kıyamam.İnşallah tırnak mantarı değildir.Çok geçmiş olsun. Huzursuz mu bebişiniz?

Allah Allah sanki tırnak batmış gibi ama daha bebek neden tırnak batması olsun ki? Acaba o parmağına farkında varmadığınız bir şey mi battı?
Muhakkak gidin doktora ama sakin olun. Önemli bir şey değildir inşallah.
Tırnakları çok ince batması mümkün değil hatta doktor kesmenize gerek yok şuan zarar veremez dedi.
Bişey de batmadı mümkün değil en büyük ihtimal çoraptan olmuş olabilir diye düşünüyorum. Eşimi bekliyorum acile götürücem hemen

Kuzum kıyamam.İnşallah tırnak mantarı değildir.Çok geçmiş olsun. Huzursuz mu bebişiniz?

Hayır hiç huzursuz değil aksine çok sakin. Pek acıyor gibi durmuyor sanırım. Biraz dokundum ama hiç tepki vermedi bile. İnşallah kötü bişey yoktur :(

Tırnak içe doğru dönüp uzarsa da böyle olurmuş canım.

Tırnak içe doğru dönüp uzarsa da böyle olurmuş canım.
Öyle mı dersin ben el tırnaklarındaiçe dönük olduğunu fark ettim kestim hatta onları ama ayak tırnakları zarar vermez diye çok dikkat etmedim

Nasıl enfeksyon olsun ki durduk yere? Ne hijyeni yani yıkıyorum sürekli zaten.
Söylediğimi yanlış anladın sanırım tahmin ediyorum her gün yıkadığını ama inan bana onun şuan bakterilere, virüslere vs vs diğer mikrobik canlılara karşı bağışıklığı yok o nedenle sen ne kadar yıkarsan yıka küçük bir temas ile bir bulaşma söz konusu olabilir tekrar geçmiş olsun doktor zaten gerekli bilgiyi verecektir

Öyle mı dersin ben el tırnaklarındaiçe dönük olduğunu fark ettim kestim hatta onları ama ayak tırnakları zarar vermez diye çok dikkat etmedim

Eşim dedi,içe dönük uzuyordur o kuzunun tırnakları diye.Göster de yaz buraya canım.İçim gitti ya.

Ya aslında bana görünüşü mantar gibi geldi. Mantar olmuş olabilir ama en iyisini doktor bilir.

Geçmiş olsun. Çorabı sıkı mıydı bol muydu? Sıkı çoraplar da tırnak batmasına neden olabilirmiş. Doktora mutlaka gidin tabii. Üzüldüm miniğe.

Coraptan kaynakli gibi grldi bana
Aylik rutin kontrolunu yapan doktorun yok mu?
Bu fotoyu doktoruna gondermrn lazim
Acildr bu saatte cocuk doktoru bulamazsin
Kendi doktorunu araman lazim be yavrucum

canım bak bir tıp sitesinden baktım, bebeğinin mantar gibi gözüküyor.Bu aralar başkasının havuzunda fln yıkadınız mı acaba bebeği? ya da başka bir evin duş teknesinde? Ya da bak bir çocuğun ayakkabısını çorabını terliğini giydi mi?

Eklentiler

• bebeklerde-ayak-tirnak-mantari.webp
    bebeklerde-ayak-tirnak-mantari.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 175
Ayy çok geçmiş olsun kıyamam ya ,tırnak kökünde bı siyahlık var bişey batmış gibi...muhakkak vakit geçirmeden doktora götürün...

Kıyafetinden kıl dolanmış olabilirmiş acaba gittinizmi acile

Ne olmuş bebeğinize Jameya? Endişelendim.

Back
X