• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bakın

selinayde1233

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
300
147
43
Merhabalar uzun zamandir kk takipcisiydim ilk konum bu okumanizi rica ederim.13 yıllık evli 2 çocuk annesiyim. Evlendigim gunden beri bir evlilikte ne kadar olumsuzluklar varsa hepsini yasadim gördüm. sabrettim .aklimda çeşitli fikirler vardi ama ben hep kendime sen elinden geleni yap geriye donup baktiginda pisman olacagin bir seyin kalmasin dedim .iyiki oyle yapmisim her sey duzeldi evliligim maddi sıkintilarim evim esyalarim vs. Hayatimi duzene koydum derken boynumda minik bezeler oldugunu farkettim.drlar onemsiz deyip arada gel bakalim dediler ozel devlet hepsine gittim. son gittigim dr.1 ay sonra gel takip edelim büyüme varmi dedi .arastirdim buyume olursa kötü olabilme ihtimali varmis.5 ay olacak takipteydim bayram sonrasi kontrole gidecem bombosum.yanlizim Üzgünüm. duygularimi yazima bile aktaramayacak kadar bosluktayim. Arkadaslar bana dua edin lütfen inşallah kötü bir hastalik degildir rabbime dua ediyorum her gun... bana destek olurmusunuz.....

çok geçmiş olsun allahım korusun şifa versin...drler takip eder canım kötü bir şey olsa müdahale ederlerdi şimdiye kadar inşallah bundan sonrada sorun olmaz

dualarım sizinle çok geçmiş olsun....lenf bezlerinden bahsediyorsunuz sanırım....bende araştırmıştım...oğlum 1 yaşında onda var ufak ama gelişme yok bazen kayboluyor.....sizinkide öyle birşeydir hemen kötü düşünmeyin....

Olan sana olduktan sonra duzelse nolr hersey insanin migdesi kaldirmazz

Merhabalar uzun zamandir kk takipcisiydim ilk konum bu okumanizi rica ederim.13 yıllık evli 2 çocuk annesiyim. Evlendigim gunden beri bir evlilikte ne kadar olumsuzluklar varsa hepsini yasadim gördüm. sabrettim .aklimda çeşitli fikirler vardi ama ben hep kendime sen elinden geleni yap geriye donup baktiginda pisman olacagin bir seyin kalmasin dedim .iyiki oyle yapmisim her sey duzeldi evliligim maddi sıkintilarim evim esyalarim vs. Hayatimi duzene koydum derken boynumda minik bezeler oldugunu farkettim.drlar onemsiz deyip arada gel bakalim dediler ozel devlet hepsine gittim. son gittigim dr.1 ay sonra gel takip edelim büyüme varmi dedi .arastirdim buyume olursa kötü olabilme ihtimali varmis.5 ay olacak takipteydim bayram sonrasi kontrole gidecem bombosum.yanlizim Üzgünüm. duygularimi yazima bile aktaramayacak kadar bosluktayim. Arkadaslar bana dua edin lütfen inşallah kötü bir hastalik degildir rabbime dua ediyorum her gun... bana destek olurmusunuz.....

Cok geçmiş olsun Allahin izniyle iyi cikar hersey. Hicbisey sebepsiz degildir. Şer de dahi bi hayir vardir.caninizi sıkmayın. Allah a emanet olun..

Rabbim sifa versin ailenize ve gencliginize bagislasin insallah
Kotu dusunmeyin zaten uzun suredir var ve kimse kotu bisey dusunmediyse kotu degildir
Ama tabi kontrollerinizide yaptirin

Arkadasim hemen aklina kotu şeyler getirme benim de bir arkadasim bu sorunu yasiyordu her sene tekrarliyordu sürekli ilaç kullaniyodu en sonunda doktora gitti ve ameliyatla alindi su an iyi çok şükür.

Cok cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.En azindan siz surekli kontrole gitmissiniz. Erken teshis herzaman iyidir. Ama insallah Allahin izniyle kotu bisey olmayacak.Sıkınti yapmayin.

Kötü düşünmeyin içinizi ferah tutun Allahın izniyle herşey güzel olacak...

Stres hastaliklarin en bas nedeni..

Üzülerek, ağlayarak , kara kara düşünerek hastaysaniz duzelemezsiniz.. Ama pozitif düşünerek , kahkaha atarak , mutlu olarak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz..

Henüz adi koyulmamis bir şey için yasaminizi zehir etmeyin..insanlar kanseri yenip her 6 ayda kontrole gidiyor o zaman stresten üzüntüden yataktan cikmamalari lazim yine mi hastalik cikacak diye..

Metanetli olun.. Yasaminizin normal seyrini bozmayin ve inanin her şey güzel olacak..

Stres hastaliklarin en bas nedeni..

Üzülerek, ağlayarak , kara kara düşünerek hastaysaniz duzelemezsiniz.. Ama pozitif düşünerek , kahkaha atarak , mutlu olarak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz..

Henüz adi koyulmamis bir şey için yasaminizi zehir etmeyin..insanlar kanseri yenip her 6 ayda kontrole gidiyor o zaman stresten üzüntüden yataktan cikmamalari lazim yine mi hastalik cikacak diye..

Metanetli olun.. Yasaminizin normal seyrini bozmayin ve inanin her şey güzel olacak..

Allah yardimcin olsun cnm...
Korkma,bubezeler her yerde cikabiliyor...ve benim teyzemde bu aralar cok kotuydu...kanserden korktular.baska illere sevk ettiler...ama tahlillerinin hepsi temiz cikti.ins.seninde guzel haberini aliriz ins.

Aynen sizin anlattığınız gibiyim kara kara düşünüyorum. evhamlı yapıya sahip oldugum icin adi konmamis belki de kötü olmayan bir seyin korku ve üzüntüsünü yaşıyorum. inşallah her sey güzel olacak çok teşekkür ederim

Gecmiş olsun. Ama kötü bir durum olsaydi doktorlar müdahele ederdi ilk anda o yüzden korkma cnm. Aklina kötü şeyler getirme kendini iyi güzel şeylerle motive et

Back
X