• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bakın

yani insan hamileyken dayak yemeyi kaldırabilir diye ben anladım umarım yanlış anlamışımdır.

Geçmiş olsun, dilerim bir şey çıkmaz. Büyüme var diye kötü bir şey olacak değil, hemen moraliniz bozulmasın, kullanılan ilaçlardan bile geçici olarak bu görülebiliyor. İnternetten hastalık aramaya kalksak hiçbirimiz sağlam çıkmayız, doktorunuz kontrolde ne derse odur.

coook cok gecmis olsun...

sanırım ailemde fazlasıyla benzer durumlar oldugu icin ben kanıksadım.
ve gayet iyi olanlar var...
lutfen canınızı sıkmayın.
aksine su an en buyuk dusmanınız stres ve moral bozuklugu.

doktora gitmeseniz daha gec ogrenseniz daha mı iyiydi?
ne guzel iste, erken teşhis...
büyümesi elbette sorun ama sandıgınız kadar da en uc ornekler degil.
buyudugu halde sonrasında iyilesen insanlar da var.

ne guzel evliliginizdeki sorunları duzene sokmussunuz, tam mutlu rahat olacagınız donemdesiniz artık,
bunu sanki nazarmıs gibi kabul edip onunla yasamaya bakın,
duzenli kontrollerinizi yaptırın,
sonrasında olabildigince hayata adapte olmaya calısın, eskisi gibi davranın.
emin olun en etkili ilaclardan cok daha iyi gelecek size bu ;)

Merhabalar uzun zamandir kk takipcisiydim ilk konum bu okumanizi rica ederim.13 yıllık evli 2 çocuk annesiyim. Evlendigim gunden beri bir evlilikte ne kadar olumsuzluklar varsa hepsini yasadim gördüm. sabrettim .aklimda çeşitli fikirler vardi ama ben hep kendime sen elinden geleni yap geriye donup baktiginda pisman olacagin bir seyin kalmasin dedim .iyiki oyle yapmisim her sey duzeldi evliligim maddi sıkintilarim evim esyalarim vs. Hayatimi duzene koydum derken boynumda minik bezeler oldugunu farkettim.drlar onemsiz deyip arada gel bakalim dediler ozel devlet hepsine gittim. son gittigim dr.1 ay sonra gel takip edelim büyüme varmi dedi .arastirdim buyume olursa kötü olabilme ihtimali varmis.5 ay olacak takipteydim bayram sonrasi kontrole gidecem bombosum.yanlizim Üzgünüm. duygularimi yazima bile aktaramayacak kadar bosluktayim. Arkadaslar bana dua edin lütfen inşallah kötü bir hastalik degildir rabbime dua ediyorum her gun... bana destek olurmusunuz.....

Merhaba

Benimde boynumda beze var..Bende gidiyorum kontrollere büyüme yok, şu ana yine antibiyotik tedavisi görüyorum..İçini ferah tut..inşallah birşey çıkmayacak.:KK52:

çok geçmiş olsun..
stres ve üzüntü hertürlü hastaşığı getiriyo beraberinde..
inşallah tertemiz çıkar sonuçların..

TeşekkürOTE="greenandblue, post: 37059261, member: 571673"]Merhaba

Benimde boynumda beze var..Bende gidiyorum kontrollere büyüme yok, şu ana yine antibiyotik tedavisi görüyorum..İçini ferah tut..inşallah birşey çıkmayacak.:KK52:[/QUOTE]
Tesekkur ederim benim de buyume yoktu ama antibiyotik sonrasi yok ta olmadilar bazi doktorlar takip et.bazisi gelme bile dedi ben kararsiz kaldim endisem bu yonde.sizede acil şifalar

TeşekkürOTE="greenandblue, post: 37059261, member: 571673"]Merhaba

Benimde boynumda beze var..Bende gidiyorum kontrollere büyüme yok, şu ana yine antibiyotik tedavisi görüyorum..İçini ferah tut..inşallah birşey çıkmayacak.:KK52:
Tesekkur ederim benim de buyume yoktu ama antibiyotik sonrasi yok ta olmadilar bazi doktorlar takip et.bazisi gelme bile dedi ben kararsiz kaldim endisem bu yonde.sizede acil şifalar[/QUOTE]

yani insan hamileyken dayak yemeyi kaldırabilir diye ben anladım umarım yanlış anlamışımdır.

Geçmiş olsun, dilerim bir şey çıkmaz. Büyüme var diye kötü bir şey olacak değil, hemen moraliniz bozulmasın, kullanılan ilaçlardan bile geçici olarak bu görülebiliyor. İnternetten hastalık aramaya kalksak hiçbirimiz sağlam çıkmayız, doktorunuz kontrolde ne derse odur.
Dayak asla olmadi olmazda yeni evlilik doneminde ilk bir kac yil birbirimizi taniyip evlilige alisana kafar kisilik catismalari hayata bakis acisi farkliliklari aileler varlik icinde yokluk vs. Yipratici donemler di canim .tabiki strese giriliyo bunlar yasaninca.saglik ta etkileniyor. Iyi dilekleriniz icin de tesekkur ederim .

coook cok gecmis olsun...

sanırım ailemde fazlasıyla benzer durumlar oldugu icin ben kanıksadım.
ve gayet iyi olanlar var...
lutfen canınızı sıkmayın.
aksine su an en buyuk dusmanınız stres ve moral bozuklugu.

doktora gitmeseniz daha gec ogrenseniz daha mı iyiydi?
ne guzel iste, erken teşhis...
büyümesi elbette sorun ama sandıgınız kadar da en uc ornekler degil.
buyudugu halde sonrasında iyilesen insanlar da var.

ne guzel evliliginizdeki sorunları duzene sokmussunuz, tam mutlu rahat olacagınız donemdesiniz artık,
bunu sanki nazarmıs gibi kabul edip onunla yasamaya bakın,
duzenli kontrollerinizi yaptırın,
sonrasında olabildigince hayata adapte olmaya calısın, eskisi gibi davranın.
emin olun en etkili ilaclardan cok daha iyi gelecek size bu :KK66:
Yazan ellerin dert gormesin canim .insallah hayirli iyi sonuc alirim eski neseli dolu dolu gunlerime donerim

canım geçmiş olsun 3 ay önce bir sabah korkudan bende koşarak doktora gittim boynumda bezeler vardı usg ye bile gerek görmedi prof..lenflerin iltihaplanmış geçebilirde geçmeyebilirde eğer büyürse çiçek gibi kat kat brleşirlerse korkarsın dedi..bunlara takılma dedi yolladı beni..en ufak bir enfeksiyonda en basit bir diş olayında dahi şişebiliyorlar içini karartma lütfen..

Tesekkur ederim benim de buyume yoktu ama antibiyotik sonrasi yok ta olmadilar bazi doktorlar takip et.bazisi gelme bile dedi ben kararsiz kaldim endisem bu yonde.sizede acil şifalar
[/QUOTE]

Teşekkür ederim..ilk verilen antibiyotik bende de etki etmedi. çünkü yarım kaldı..kullanırken mide kanaması geçirmiştim.Şimdi daha etkili bir antibiyotik verdi 2 gün sonra bitecek bakalım..inşallah şifa buluruz.Allah dermansız dert vermesin..(AMİN)

kendini boşa üzüyorsun benimde var doktor kötü bir şey olsa sayıca artacağını söylemişti 1-2 mm büyümesi çokta anlamlı değilmiş zaten birde tamamen kaybolma ihtimali çok küçükmüş kötü düşünüp moralini bozarak kendini hasta edeceksin iyi düşün iyi olsun

Back
X