lütfen bakın :(

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Herkese merhaba...
Nerden nasıl başlasam bilmiyorum..ama arrtik eminim ki gerckten pskolojim bozuk ve tedavi olmam lazım çünkü çok tuhaf duygular yaşıyorum bu an gülerken beş dakika sonra ağlaya biliyorum. Ben evliligimi yasayamiyorum ve galiba pişmanım aslında akşam esim gelip bana sarilunca pismanligim hemen kayboluyor ama kendi basima kalınca acaba gatami yaptim diyorum..Benim ilk esimin ikinci evliligi bu yüzden pişmanlık duygum esimin bir tane çocuğu var ilk evliliğinden.. çocuğu çok seviyorum oda beni çok seviyor ablalik değil annelik yapmaya çalışıyorum bize geldiği zamanlarda velayet annede buarada. Ben neden mutsuuzm suan onu bile dillendiremiyorum sadce acayip derece kendimi saldim çok kısa bu sürede iki kilo almışım kendime bakmiyrm.. esimde yoğun çalışıyor akşam geldiğinde bazen çok ilgileniyorum bazen bi uhaf duygu kaplıyor içimi eve bile gelsin istemiyorum... gerçi bu süredir pek bişey yapamiyrz...bana lutfen biseyler söyleyin bende mutlu olmak evliligimi yaşamak istiyorum (

Allah allah niyeki
Herşey yolunda iken bu ikilem niye
Size bir şey yapmamış olsa eve neden gelmesini istemez ki bir insan

sen de bir işe girsen belli ki yalnız kalınca bunalıp üzülüyorsun eşinizin de çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsiniz bu durumu kabullenmeniz ve artık sorun etmemeniz lazım.

bunları düşünmek için artık çok geç..
onun için mutlu olmaya çalışın.. ikinci evliliği, çocuğu vs problem edip evliliğinizi mutsuz hale getirmeyin..
bir yola çıktınız.. ne kadar lık evlisiniz

Sorun ne? Tam açıklayıcı olmamış yazınız.
Benim de ilk eşimin ikinci evliliği.çocuğu yok. Bizim bi bebeğimiz var 8 aylık.
Ben de kabul ettim sorun olmaz dedim. Hiç konusu açılmıyor o yüzden aklıma bile gelmiyor. Ama bazen tesadüf i şeylerden konu olunca bozuluyorum ve kötü hissediyorum kendimi.
Ortada çocuk olduğu için her an gözünüzün önünde olduğu için mi kötü hissediyorsun?

Spor yapın, bir kursa yazılın, kafanızı meşgul edin.. Çok fazla düşünüp kuruyorsunuz bu da sizi üzüyor.

Allah allah niyeki
Herşey yolunda iken bu ikilem niye
Size bir şey yapmamış olsa eve neden gelmesini istemez ki bir insan
Eşimle ilk evlendigimizde parmagim acisa benden çok canı acirdi benim biraz geçmişini takmam bizi çok yıprattı ağır kavgalar yaşadık suan çok şükür duzeldik yine eskisi gibi olamya çalışıyoruz .. eğer onu kizdrmadiysam hadi kalk bana azcik yardım et desem beceremesede kalkar masa toplamaya yardım eder bi tane tabak götürüp ben yardım ettim derede :) hafta sonu işi olsada yarın saatte olsa bana vakit ayırmaya beni dışarı çıkarmaya çalışır .. ama ışte ben ikilem icindeyi.

Bence kendine kaliteli zaman ayır,kendin için birşeyler yap en basiti güzel bir kitap oku,kuaföre git saçında değişiklikler yap bu sana çok iyi gelecek

Daha önce bir evlilik yapmış olmasını mı hazmedemiyorsun, sorun nedir.
Böyle birşey olsa evlenmezdin herhalde.

Eşinin ilk evliliğinin bitmesinde katkın var mışta vicdanen mutlu olamıyormuş sun gibi bir izlenim veriyor yazdıkların,
neden mutsuz oldugunu da açıklaman daha doğru olur.

Yapmayın bunu kendinize
Sanırım evlendikten sonra eşinizin boşanmış ve çocuklu olmasını hazmedemediniz
Aam bunula yaşamayı öğrenin genele bakın mutlu olun
Eşiniz size iyi ise genel anlamda boşverin şu geçmişi olsun bitsin

sen de bir işe girsen belli ki yalnız kalınca bunalıp üzülüyorsun eşinizin de çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsiniz bu durumu kabullenmeniz ve artık sorun etmemeniz lazım.
suan için çalışmak gibi bu durumum yok bu kaç ay sonra belki bu kurs olabilir .. çocuğu kabullendim o yönden bi sıkıntım yok.. demin gittim yatagima yattim ağladım boşuna suan basim ağrıyor mesela

Duygu durum bozuklugu gibi birsey birazda guvensizlik var esinize hayatiniza karsi sanki iki kiloyu kafaniza takmayin verirsiniz mutlu olmaya calisin bir uzmandan yardim alin belkide yoruldunuz belkide daha fazla ilgiye ihtiyaciniz var bilemiyorum ama siz bir pskiyatriye gorurun isler ilerlemeden

Bence işsiz güçcüz olduğun için kafanda sürekli kuruyorsun.
Mesgulıyet edinceğin birşeyler bul..

3 yıllık evliyim . Mutsuz ediyrm kendimi de bu durum esimede yansıyor.. cocugum olsun bile istemiyrm mesela evliligimi yasayamadigimi düşünüyorum ve yarın obur gün sorun olurda ayrılmak zorunda kalırım diye m.. bu düşünce bile beni uzuyor

Sizin çocuk olmadığı için bbana nazaran daha artidasiniz.. hiç kafanıza takmadiniz mi onu da sevdimi falan diye

Evliliğinin bitmesinde katkım yok biz çok sonra tanıştık keza yuva yikanin yuvasi olmaz...tam olarak bende kendimi ifade edemiyrm sadece saçma salaik bi ruh hakim var

Çalışıyo musun bilmiyorum ama şayet çalışmıyorsanız kendinize bi uğraş bulmalısınız bence. Hani insan tek başına kaldığında bi sure sonra vücudunu dinlemeye başlar ya bence siz de ilişkimizi fazla düşünüyor olabilirsiniz. Çok iyi ilişkisi olan birinin bile düşünse kafasına takabileceği bir şey mutlaka çıkar. Vesvese gibi boş anınızı kolluyor. Siz de çıkın bir uğraşınız olsun işinize kaptırın ki bia n eşiniz gelsin aklınıza. Özleyin, heycanla anlayabileceğiniz birşeyler olsun

Az önce kuaföre git demiştim ama senin ki kuaförlük değil
Doktora gitmelisin,sebebi yokken kendini mutsuz ediyorsun ,eşinde bu yakında bu gel gitlerden sıkılır

O çocuğun annesi var; annelik değil ablalık yap.

Depresyon belirtileri var sizde. Doktora gitseniz?
Belirtilerinden çok depresyondayim sanırım.. annesi anne olduğunun bilincinde değil esimin ilk evliligi biraz karmaşık yani öyle ask sevgi evliligi değil.. çocuğu bazen dolduruyor gönderiyor çok güçlük çekiyorum bagirsam ben kötü oluyorum sussam sabredemiyorum bazı hareketleri lafları çocuk gibi değil yanında oturup kalkarken esimde sakalasirken bile korkarak hareket ediyrz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…