- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Eşimle ilk evlendigimizde parmagim acisa benden çok canı acirdi benim biraz geçmişini takmam bizi çok yıprattı ağır kavgalar yaşadık suan çok şükür duzeldik yine eskisi gibi olamya çalışıyoruz .. eğer onu kizdrmadiysam hadi kalk bana azcik yardım et desem beceremesede kalkar masa toplamaya yardım eder bi tane tabak götürüp ben yardım ettim derede :) hafta sonu işi olsada yarın saatte olsa bana vakit ayırmaya beni dışarı çıkarmaya çalışır .. ama ışte ben ikilem icindeyi.Allah allah niyeki
Herşey yolunda iken bu ikilem niye
Size bir şey yapmamış olsa eve neden gelmesini istemez ki bir insan
Eşimle ilk evlendigimizde parmagim acisa benden çok canı acirdi benim biraz geçmişini takmam bizi çok yıprattı ağır kavgalar yaşadık suan çok şükür duzeldik yine eskisi gibi olamya çalışıyoruz .. eğer onu kizdrmadiysam hadi kalk bana azcik yardım et desem beceremesede kalkar masa toplamaya yardım eder bi tane tabak götürüp ben yardım ettim derede :) hafta sonu işi olsada yarın saatte olsa bana vakit ayırmaya beni dışarı çıkarmaya çalışır .. ama ışte ben ikilem icindeyi.
suan için çalışmak gibi bu durumum yok bu kaç ay sonra belki bu kurs olabilir .. çocuğu kabullendim o yönden bi sıkıntım yok.. demin gittim yatagima yattim ağladım boşuna suan basim ağrıyor meselasen de bir işe girsen belli ki yalnız kalınca bunalıp üzülüyorsun eşinizin de çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsiniz bu durumu kabullenmeniz ve artık sorun etmemeniz lazım.
3 yıllık evliyim . Mutsuz ediyrm kendimi de bu durum esimede yansıyor.. cocugum olsun bile istemiyrm mesela evliligimi yasayamadigimi düşünüyorum ve yarın obur gün sorun olurda ayrılmak zorunda kalırım diye m.. bu düşünce bile beni uzuyorbunları düşünmek için artık çok geç..
onun için mutlu olmaya çalışın.. ikinci evliliği, çocuğu vs problem edip evliliğinizi mutsuz hale getirmeyin..
bir yola çıktınız.. ne kadar lık evlisiniz
Sizin çocuk olmadığı için bbana nazaran daha artidasiniz.. hiç kafanıza takmadiniz mi onu da sevdimi falan diyeSorun ne? Tam açıklayıcı olmamış yazınız.
Benim de ilk eşimin ikinci evliliği.çocuğu yok. Bizim bi bebeğimiz var 8 aylık.
Ben de kabul ettim sorun olmaz dedim. Hiç konusu açılmıyor o yüzden aklıma bile gelmiyor. Ama bazen tesadüf i şeylerden konu olunca bozuluyorum ve kötü hissediyorum kendimi.
Ortada çocuk olduğu için her an gözünüzün önünde olduğu için mi kötü hissediyorsun?
Evliliğinin bitmesinde katkım yok biz çok sonra tanıştık keza yuva yikanin yuvasi olmaz...tam olarak bende kendimi ifade edemiyrm sadece saçma salaik bi ruh hakim varDaha önce bir evlilik yapmış olmasını mı hazmedemiyorsun, sorun nedir.
Böyle birşey olsa evlenmezdin herhalde.
Eşinin ilk evliliğinin bitmesinde katkın var mışta vicdanen mutlu olamıyormuş sun gibi bir izlenim veriyor yazdıkların,
neden mutsuz oldugunu da açıklaman daha doğru olur.
Belirtilerinden çok depresyondayim sanırım.. annesi anne olduğunun bilincinde değil esimin ilk evliligi biraz karmaşık yani öyle ask sevgi evliligi değil.. çocuğu bazen dolduruyor gönderiyor çok güçlük çekiyorum bagirsam ben kötü oluyorum sussam sabredemiyorum bazı hareketleri lafları çocuk gibi değil yanında oturup kalkarken esimde sakalasirken bile korkarak hareket ediyrz artikO çocuğun annesi var; annelik değil ablalık yap.
Depresyon belirtileri var sizde. Doktora gitseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?