lütfen bakın :(

Az önce kuaföre git demiştim ama senin ki kuaförlük değil
Doktora gitmelisin,sebebi yokken kendini mutsuz ediyorsun ,eşinde bu yakında bu gel gitlerden sıkılır
Zaten artık kızıyor şu tuhaf hallerinden bi siyril ani yasa diyor mutlu ol kendine bak evde biseyler uğraş diyor

Sizin çocuk olmadığı için bbana nazaran daha artidasiniz.. hiç kafanıza takmadiniz mi onu da sevdimi falan diye

E herhalde sevmiştir. Sevse ne olacak?

Siz evlenmeden önce kimseyi sevmediniz mi? Kimseyle yakınlaşmadınız mı? Kimse için ağlamadınız mı?

Herkes sizin gibi düşünseydi kimse evlenemezdi.

Hem şu aşamada neyini kafaya takıyorsunuz. Şu an evli olan sizsiniz.

Bu kadar boşta kalmak da iyi değil. 2. evliliği olmasaydı çocuğu da olmasaydı bir şey değişmeyecekmiş gibi geldi bana.

Evliliğinin bitmesinde katkım yok biz çok sonra tanıştık keza yuva yikanin yuvasi olmaz...tam olarak bende kendimi ifade edemiyrm sadece saçma salaik bi ruh hakim var

3 yıllık bir evlilikmiş,
Hani yeni evlenirsin ve uyum sağlayamazsın olabilir ama şuan hala yataklara girip ağlayacak kadar kötü hissetmen normal değil.
Depresyona girmiş gibi görünüyorsun.

Evet tüm gün genelde evdeyim arada eşimle akşamları işten gelince çıkarsak çıkıyoruz onun disnda hafta içi evdeyim
Heeehhh tam tahmın ettiğim gibi..
Kesinlikle işe falan gir inan faydasını çok görüceksin..

Bazen esim eve geldiğinde gayet güzel sofra hazirliyrm müzik bazen film çok güzel geçiyor esimde çok mutlu olyor .. ama onuda bunaltiyrm böyle oldugumda

3 yıllık bir evlilikmiş,
Hani yeni evlenirsin ve uyum sağlayamazsın olabilir ama şuan hala yataklara girip ağlayacak kadar kötü hissetmen normal değil.
Depresyona girmiş gibi görünüyorsun.
mesela yeni kararlar alıyorum şunları yapacağım kendim için veya haftada bir gün film günü yaparız bi hafta sonu yürüyüşe yaparız bu hafta sonu kahve içeriz bazen akşamları ikinizin keyif alacağı bişey yaparız diye plan yapıyorum sonra yine böyle salak bi ruh hali kapliyor.. bu ara intihara kadar düşünüyordum ... günlük tutmaya karar verdim bu kaç sayfa yazdim bi gün açıp eski yazdigim bu yazıyı açıp okuyup yine için daraldı.. böyle bi bak içindeyim yani

Bazen esim eve geldiğinde gayet güzel sofra hazirliyrm müzik bazen film çok güzel geçiyor esimde çok mutlu olyor .. ama onuda bunaltiyrm böyle oldugumda

Yaptıklarınızın normal olduğunun farkında olmanız iyi bir şey.

Yazık günah. Mis gibi evliliğinizi sürdürmek varken..

Ancak çalışma durumunuz yoksa halk etiğim kurslarına falan gidin. Kafanız dağılsın.

Sizin çocuk olmadığı için bbana nazaran daha artidasiniz.. hiç kafanıza takmadiniz mi onu da sevdimi falan diye
Önceki eşini sevmiş olduğunu düşünmedim hiç. Bi anlık evlenmiş sonra 1 sene felan evli kalmış ayrılmışlar. Yani sevmişse de bitmiş sonuçta. Benim de hayatımda insanlar oldu sevdim de. İnsanız hepimiz olabilir böyle şeyler. Bu durumu takıntı yapmışsınız.
Biraz özel olacak özür dilerim ama çocuğunuz olmuyor mu

Önceki eşini sevmiş olduğunu düşünmedim hiç. Bi anlık evlenmiş sonra 1 sene felan evli kalmış ayrılmışlar. Yani sevmişse de bitmiş sonuçta. Benim de hayatımda insanlar oldu sevdim de. İnsanız hepimiz olabilir böyle şeyler. Bu durumu takıntı yapmışsınız.
Biraz özel olacak özür dilerim ama çocuğunuz olmuyor mu[/QUOTE]
Ben hep korundum ilk baslarda cocuk istemedigim icin hani biraz evliligimi yasiyim diye saun ise korktugumdan korunuyorum.. çevremden de çocuğun mu olmuyor baskısını çok görüyorum esimin çocuğu olduğu için sorunu direk bende görüyorlar istemiyrm hazır değilim diyip geciatoriyorum.. ama suan hamile kalsam esim çok mutlu olur ... gerçi başarmak istediğimiz şeyler var ama yinede olsa mutlu olur

Yaş farkımız var eşimle
Belkide eşinizi beğenmiyorsunuzdur ruhunu sevgisini beğeniyorsunuzdur dış beğeni ve sevgi anlaşmak birleşince bu tarz düşüncelerin olacağını sanmam belkide herşeyinizle evet diyememişsinizdir aklınıza yatmayan birşeyler vardır en başından beri şimdi o noktalar ağır basmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…