- Konu Sahibi DoWhatUWant
-
Şuan ortada ilişki filan yok zaten 8 ay önce irtibatımı kestim.aynı şehirde değiliz.yukarıda ayrıntılı bi şekilde yazdım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence ne ilksin ne de son onun için.başka kimlere de şantaj yapıyodur kimbilir. hangisini kandırırım diye düşünüyordur.
Kesin.şikayet etsem neler neler çıkar
Ailene netten nasıl ulaşacak,annenin,babanın yada kardeşinin adını soyadını biliyor mu bu şahış yada sizin evinizin adresini biliyor mu diyorsun ki faceden kardeşimi ekliyebilir aynı isim ve soyisime mensub bir sürü insan var facede o kişileri tek tek mi ekliyecek.İnternetten.yani bence isterse bulabilir
E be kızım bu yaşta ne işin olur senin bir de elin herifine uygunsuz fotolar yollamışsın... Numaranı değiştirmeden önce sen onuu tehdit et. Yaptığı yasalara göre büyük suç. Eğer silip beni rahatsız etmeyi bırakmazsan şikayet edicem de. Yaşım 18'den küçük yaptığın büyük suç sonra sen uğraş dur benim hiçbirşeyden korkum yok de. Emin ol anında korkudan eli ayağına dolaşır.
Ailene netten nasıl ulaşacak,annenin,babanın yada kardeşinin adını soyadını biliyor mu bu şahış yada sizin evinizin adresini biliyor mu diyorsun ki faceden kardeşimi ekliyebilir aynı isim ve soyisime mensub bir sürü insan var facede o kişileri tek tek mi ekliyecek.
O kadar basit degil bulması, ne kardeşinin adını bulabilir nede annenin babanın.Hayır bilmiyor isimlerini ama genede ihtimal bence sonuçta artık herkes istediğini bulabiliyor
Eger korktugunu belli edersen bunu her turlu kullanir ve seni daha donulmez buyuk hatalar yapmaya zorlar. Umursamiyormus gibi davran, o zaman fotografini bi yere verirse bile eline birsey gecemyecegini, aksine polise sikayet edebilecegini bildigi icin, bncede bisey yapmaz.
Sen 18inden kucuksun, cocuk alikoymak taciz etmekle suclarim seni de. sadece resmini tutarak bile yaptigi kanunen suc suanda.
Şuan bana ulaşamaz engelledim .emin olamıyorum ki korkar mı .kendine çok güvenli duruyodu
Ben boylelerini cok gordum, emin ol birsey yapamazlar
Nasıl mesela? Sizin başınıza da mı böyle bişey geldi
Nasıl mesela? Sizin başınıza da mı böyle bişey geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?