Lütfen Bana Acik Tavsiye Verin!!!

Daha ne söylensin sana yapıp yapabileceğin tek şey bunlar.Ama şu an iletişimde değilsen öylece kalsın bir şey yapma.Anladığım kadarıyla bayağı korkutmuş seni.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Havlayan kopek isirmaz bosver. Hic bir sey olmaz. Zaten tehdidine boyun egersen devami gelir. Hic umursamiyomis gibi davran.

samsung

tamamen katılıyorum özellikle ''hata'' olgusunu çok güzel açıklamısınız ve konu sahibinin durumunu yumuşatarak anlattığını düşünüyorum yani yok hava sıcaktı üstümde ince kıyafetler vardı filan...pek inandırıcı gelmedi bana çünkü ince kıyafetlerden dolayı en fazla elinde olmadan frikik vermiş olurdu ki bu duruma da o kadar tutuşmazdı aklıma daha kötü durumlar olduğu geliyor.

bence ince kıyafetli fotoğrafları yüzünden kimse böyle tedirgin olmaz, durum daha farklı, bana öyle geliyor

kesinlikle öyle... üstelik bi üyenin yorumunu okuyunca anladım ki başka bir erkek arkadaşı da varmış konu sahibinin!!! o zaman ne işi var kamerada başka biri ile üzerinde ''ince kıyafetlerle'' konuşmaya ki o kıyafet sanırım bi süre sonra sıcaktan eriyip buharlaşmış

Bahsettiğim olayın üzerinden 8 ay geçti tamam taşa tutuyosunuz bişey demiyorum zaten sizden yorum yapmanızı isteyen benim ama böyle söylediklerimi yalan yanlış çarpıtınca bana yardımcı olmuş olmuyorsunuz.ben bu kişiyle 8 ay önce konuştum o şekilde ve sonra irtibatımı kestim.şimdi benim için konuşabilir dediğim kişiyi ben kimseye erkek arkadaşım diye tanıtmadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ki zaten bahsettiğim arkadaşım o kişiden rahatsız olduğumu çok öncelerde de biliyordu.zaten ben illede bu arkadaşıma yaptırayım demiyorum benim için konuşup uyarsa nasıl olur diye sorup fikir danışıyorum sizlere.

Son düzenleme:
Polis tanıdıklarım var hiç olmadı onları o kişiyle konuşturup yaptığının ne kadar ciddi bişey olduğunu anlatmalarını isteyebilirim nedir yani beni korkutuyo diye böyle gafil avlayamaz sonuçta bir hukuk devletinde yaşıyoruz.ki ben bu kişinin araştırılırsa tek şantaj yaptığı kişinin ben olmadığımı,başka kızları da rahatsız ettiğini düşünüyorum.ha sadece bana yapıyosa bu gene suçunu hafifletmez.

Pardon polis tanıdıkların kim nereden tanıyorsun ? Onların senden bişey istemeyeceği ne malum ?

Hukuk devletinde yaşıyoruzda adalet hukuk mu var sanki ? Bilişim suçlarında ne haldeyiz bi internet kafeden yaysa sahte hesap ile nerden bulacan hadi onu direk şikayet ettin ben o değilim dese ne diyeceksin kim bilir kaç kişi ile böyle takılmıştır dese napacaksın ?

Senin ki hata değil bilerek isteyerek yapmışsın ilk olduğunu da düşünmüyorum yaşın küçük olabilir ama bu devirin çocuklarıda bellidir ah canım kıyamam diyemem sana konu içinde anlatmadıklarında vardır. O şantaj olmasa her şey iyiydi senin için sonuçta.

Annen bu konuda gideceğin insan annen başka erkekler değil asla bu şekilde paçayı kurtarcam diye asış hata yaparsın...

Son düzenleme:

Bahsettiğim polisler arkadaşlarımın babası.bi insan bilmeden cahillikten böyle bişey yapabilir ayrıca sürekli böyle bişey yapıyomuşum gibi konuşmaktan vazgeçin hangi kafayla güvendiğimi bilmiyorum kendi değerimi ne kadar düşürmüşüm benim için iyi olan bişey yoktu ayrıca.o fotoğrafların olduğunu bilsem elbet bişey yapardım.ayrıca bana 8 ay sonra bu şekilde dönmesi,benden intikam filan almak istese bunca zaman yapardı.demekki onları kullanarak kendi çapında beni kullanabileceğini düşünüyor.korktuğum şeyse şu bu insanın napacağı belli olmaz .ilerde benimle konuşmazsan şöyle yaparım böyle yaparım diye bi şekilde ulaşması olası.amacı da bu zaten dediğim gibi.

Bana ulaşmasını engellerim ama aileme ulaşmasını engelleyemem işte.hatta baktı ki olmuyor,baktıki ben ona cevap vermiyorum,benden vazgeçer ama bana zarar vermek isteyip bişeyler yapacaktır.

ilişkinin boyutu ne bir de? aynı şehirde misiniz ?

E be kızım bu yaşta ne işin olur senin bir de elin herifine uygunsuz fotolar yollamışsın... Numaranı değiştirmeden önce sen onuu tehdit et. Yaptığı yasalara göre büyük suç. Eğer silip beni rahatsız etmeyi bırakmazsan şikayet edicem de. Yaşım 18'den küçük yaptığın büyük suç sonra sen uğraş dur benim hiçbirşeyden korkum yok de. Emin ol anında korkudan eli ayağına dolaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…