- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
- Konu Sahibi DoWhatUWant
-
Havlayan kopek isirmaz bosver. Hic bir sey olmaz. Zaten tehdidine boyun egersen devami gelir. Hic umursamiyomis gibi davran.
samsung
hata mı?
pardon da o yaştaki bi kız karşısında çok da iyi tanımadığı biri varken göğüslerini gösteren bi kıyafeti neden giyer?
bu mu hata yani?resmen oğlanı tahrik etmek için yapılmış bişey bu zaten ben başka bi açıklama bulamıyorum.
ya da bak ne güzel göğüslerim var ne güzelim diye göstermek için yapılan bişey.
bunu yapan kız 18 yaşında bile değil ve karşısındaki sevgilisi dahi değil
hata denilen şey, siz düzgün bi iş yapmayı seçersiniz ama planladığınız gibi gitmez işler, hesaba katılmayan şeyler çıkar yanlış karar verirsiniz buna denir
bu iş baştan beri normal bir amaç taşımamış zaten
bunun hata kategorisine gireceğini düşünmüyorum.
Elinde sadece ince giyindiğiniz fotoğraflar varsa her türlü kıvırabilirsiniz, bi kız arkadaşımla konuşuyordum kavga ettim o koymuş vs vs... Fakat bu kadar çekiniyorsunuz, ben anlayamadım... Yani çıplak fotoğraflardan mı bahsediyoruz burada? Açık olarak anlatırsanız en faydalı olacak öneriyi yapabiliriz. Çünkü ben ince askılıyla resminizi çekip tehdit ediyosa ortada korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Ay modern olcam diye komik olmayın bari ya.
Çocukmuş çocuk ama kamera açıp kendini teşhir etmeye gayet aklı basıyo
Onu yaparken hiç de bi çocuk gibi değil gayet bi erkeği baştan çıkaracak kadar kadın olabiliyo o nası oluyo peki?
Adam resimlerini dağıtcam dememiş olsaydı gayet iyidi herşey
Şimdi tutuşmuş çare arıyo işte
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesinlikle öyle... üstelik bi üyenin yorumunu okuyunca anladım ki başka bir erkek arkadaşı da varmış konu sahibinin!!! o zaman ne işi var kamerada başka biri ile üzerinde ''ince kıyafetlerle'' konuşmaya ki o kıyafet sanırım bi süre sonra sıcaktan eriyip buharlaşmış
Polis tanıdıklarım var hiç olmadı onları o kişiyle konuşturup yaptığının ne kadar ciddi bişey olduğunu anlatmalarını isteyebilirim nedir yani beni korkutuyo diye böyle gafil avlayamaz sonuçta bir hukuk devletinde yaşıyoruz.ki ben bu kişinin araştırılırsa tek şantaj yaptığı kişinin ben olmadığımı,başka kızları da rahatsız ettiğini düşünüyorum.ha sadece bana yapıyosa bu gene suçunu hafifletmez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pardon polis tanıdıkların kim nereden tanıyorsun ? Onların senden bişey istemeyeceği ne malum ?
Hukuk devletinde yaşıyoruzda adalet hukuk mu var sanki ? Bilişim suçlarında ne haldeyiz bi internet kafeden yaysa sahte hesap ile nerden bulacan hadi onu direk şikayet ettin ben o değilim dese ne diyeceksin kim bilir kaç kişi ile böyle takışmıştır dese napacaksın ?
Senin ki hata değil bilerek isteyerek yapmışsın ilk olduğunu da düşünmüyorum yaşın küçük olabilir ama bu devirin çocuklarıda bellidir ah canım kıyamam diyemem sana konu içinde anlatmadıklarında vardır. O şantaj olmasa her şey iyiydi senin için sonuçta.
Annen bu konuda gideceğin insan annen başka erkekler değil asla bu şekilde paçayı kurtarcam diye asış hata yaparsın...
ailene nasıl ulaşacak?
Bana ulaşmasını engellerim ama aileme ulaşmasını engelleyemem işte.hatta baktı ki olmuyor,baktıki ben ona cevap vermiyorum,benden vazgeçer ama bana zarar vermek isteyip bişeyler yapacaktır.
ilişkinin boyutu ne bir de? aynı şehirde misiniz ?
Şuan ortada ilişki filan yok zaten 8 ay önce irtibatımı kestim.aynı şehirde değiliz.yukarıda ayrıntılı bi şekilde yazdım
bence ne ilksin ne de son onun için.başka kimlere de şantaj yapıyodur kimbilir. hangisini kandırırım diye düşünüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?