Lütfen Bana Acik Tavsiye Verin!!!

Bence bu yumuşatılamaz bana yapılan apaçık ortada ve dediğim gibi gerçkten,duymamaları gerek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elinde sadece ince giyindiğiniz fotoğraflar varsa her türlü kıvırabilirsiniz, bi kız arkadaşımla konuşuyordum kavga ettim o koymuş vs vs... Fakat bu kadar çekiniyorsunuz, ben anlayamadım... Yani çıplak fotoğraflardan mı bahsediyoruz burada? Açık olarak anlatırsanız en faydalı olacak öneriyi yapabiliriz. Çünkü ben ince askılıyla resminizi çekip tehdit ediyosa ortada korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

yapmamalıydınız ama olan olmuş artık.
konuştuğunuz kişi nasıl karaktere bağlı hiç birimiz bilmiyoruz.bu heran psikopat çıkabilir,sapık çıkabilir o yüzden kolay kolay birşey söyleyemem bu konuda ki zaten hayatta en çok korktuğum şeylerden biri bu.değil uygunsuz fotolarım normal günde çekilmiş fotolarımın bile nette dolaşmasından rahatsızlık duyarım.
burda bazı arkadaşlar o pis sapığı korkutmanızı söylemişler "seni şikayet ederim,mahkemeye veririm,hapislerde çürürsün"diye ama buda korkunç birşey.sonuçta korkmayan bir insan için farketmez.eğer gözü dönmüşse heran herşey yapabilir.
sakın yalandan "babama amcama dayıma söyledim"hatalarınada düşme.babanın öğrendiğini duyursa daha da rahatlıkla paylaşabilir fotoları.
erkek arkadaşım var demişsin ona söylerim konuşur o kişiyle diye.bunuda yapmam senin yerinde olsam.sonuçta insanlara güven yok.o da ilerde bunu sana karşı kullanacaktır.helede uygunsuz fotoların olduğunu duyunca allah korusun ilerde seni sıkıştıracaktır.
geriye birtek annene söylemek kalıyor.bence en doğrusu annenle konuş bu durumu.o daha iyi yol bulur ve yardımcı olur sana.hatta belki beraber şikayet edersiniz o pis sapığı.babana söylersen sonu kötü biter bunun.babalar böyle şeyleri kabullenemiyorlar haklı olarak.ya kalbine inecek adamın ya sana birşey yapacak ya o çocuğa birşey yapacak yada ikinize birden birşeyler yapacak.o yüzden sakın ha babana söyleme.
rahatlıkla sana boşver hiç birşey yapamaz da diyemiyorum.dediğim gibi insanlara güvenilmiyor.yapar mı yapar.bilemiyorum.allah yardımcın olsun.ders çıkar bu olaydan sonra kendine.:44:

Hatta photoshop bile mi yaptı bilmiyorum ama .hayır değil,daha açık

Sanmıyorum photoshop falan... Şu diğer 20 yaşındaki erkek arkadaşa da bir şey söylemeyin lütfen o da başınıza bela olmasın. Annenize söyleyin derim ben. En çok kızar biraz. Biraz değil baya kzıar sanırım haklı olarak:/ Ama yani öldürecek değiller ya canım?

canım yaa anlıyorum dediğini ama gerçekten söyleyemem yani anlarsın ya ailenin nasıl tepki vereceğini yapayacağın bişeydir buda o

yapamaz merak etme, havlayan köpek ısırmaz. Seni bidaha tehdit ederse, seninde bende fotoların var ona göre dersin,sonuçta Teknoloji çağındayız bi montajla insanlar ne hale geliyor.. yani işin özü bişi olacağını sanmıyorum ama sen genede bundan sonrası için dikkat et kendine, yapma böle hatalar

canım yaa anlıyorum dediğini ama gerçekten söyleyemem yani anlarsın ya ailenin nasıl tepki vereceğini yapayacağın bişeydir buda o

Bilemiyorum ki canım...O zaman zamana bırak. Seni tehdit ederse şikayette bulunacağını söyle. Zaten 20 yaşında ergen yani o da, cesaret edemez.Sana ders olsun sadece. İnsanlara güven olmuyor. Hele sanal ortamda asla

Bilemiyorum ki canım...O zaman zamana bırak. Seni tehdit ederse şikayette bulunacağını söyle. Zaten 20 yaşında ergen yani o da, cesaret edemez.Sana ders olsun sadece. İnsanlara güven olmuyor. Hele sanal ortamda asla

Haklısın canım ya cahillikten cahilliğime veriyorum bunu

Ay modern olcam diye komik olmayın bari ya.
Çocukmuş çocuk ama kamera açıp kendini teşhir etmeye gayet aklı basıyo
Onu yaparken hiç de bi çocuk gibi değil gayet bi erkeği baştan çıkaracak kadar kadın olabiliyo o nası oluyo peki?
Adam resimlerini dağıtcam dememiş olsaydı gayet iyidi herşey
Şimdi tutuşmuş çare arıyo işte

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de bunu anlamamıştım demek ki olay dekolte meselesi değil, çıplak fotoların var anladığım kadarıyla yanlış anlamışsam uyar lütfen.

Öyle bile olsa gözü korkutulursa birşey yapabileceğine ihtimal vermiyorum ama sakın sinme, sen daha dişli ol o korksun. Yaptığının suç olduğunu başının belada olduğunu düşünsün kolay kolay bulaşamaz o zaman.

Bu arada internette böyle görüntülerden olaşan bir dolu site var, bunun gözünün korkutulması lazım.

Orda ben zoruma gitti konuşmayı kestim bidaha irtibata geçmedim yazmıştım. Bişeyin iyi gittiği filan yok aylar önce kestim bütün irtibatımı zaten.yorum belirtecekseniz lütfen laflarımı çarpıtmadan belirtin.

Gayet iyidi herşey derken şunu diyorum
Senin fotonu çekmemiş olsaydı ya da çektiğini söylemeseydi
Senin için oranı buranı açmakta bi sorun yoktu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke şimdi bunları düşünmek yerine hiç düşmemiş olsaydın bu hataya ama olmuş bir kere.
Boşuna korkup üzülme hiç bir şey yapamaz; kim bilir senin gibi kaç tane genç kıza kadına yapmıştır bu iğrenç tehditlerini, artık kimi korkutup sindirirse.. Senin resimlerini nette paylaşıp da onun eline ne geçecek ki onun amacı senin gözünü korkutup tehditleri ile seni köşeye sıkıştırmak ve senden faydalanmak; e baktı senden ses seda yok çoktan başka kurbanlarının peşine düşmüştür bile..
Sakın ama sakın elinde delil olsun diye tekrardan konuşturmak için iletişime geçme o kişi ile o zaman her şeye baştan başlarsın, oluruna bırak..
Ama şu var ben olsam bu yükü tek başıma taşımak yerine (tüm kızıp bağırmalarını göze alarak) annemle paylaşırdım bak o zaman nasıl hafifleyeceksin.

dip not: Namus bekçisi hatunlar bi bitin gözünüzü seveyim ya bitin artık..

Ben yukarda zoruma gitti yazdım. Benim için bir sorun teşkil ettiğinden dolayı zoruma gitti.kısa bi süre ardından zaten her şekilde engelledim.fakat ne yazıkki bişey değiştirmiyor bu.isteğim dışı bir suç var ortada.olan olmuş.ben sadece şikayet etmeden nasıl halledebileceğimi araştırıyorum.suç duyurusunda bulunsam zaten hapsi boyluyor direk .yetişkin bir birey olsanız ve isteğinizle mesela diyelim sevgilinizle bir ilişkiniz olsa dahi bu ilişki sırasında sevgilinizin foto çekmesinin suç olup olmadığı tartışılır.ama yayınlarım vs gibi işin içine ikincil etkenler girerse direkt olarak suç.

Son düzenleme:

Yalnız ne kadar konuda size denk geldiysem asıl siz sürekli modernlikten yana gözüküyordunuz, çok da beğeniyordum yorumlarınızı fakat buradaki tavrınıza ciddi anlamda şaşırdım. Ne demek yani "erkeği baştan çıkarabilecek kadar kadın" falan? Bu kız daha çocuk, yaptığı yanlış ama sanki böyle bir şey yaptıysa diğer adamın onu tehdit etmeye hakkı varmış gibi bir izlenim yaratamazsınız. Herkes hata yapıyor, hatanın büyüklüğü kişinin yaşadığı şartlara göre değişir, siz de ergenliğinizi belki bu arkadaşın geçirdiği şartlarda geçirseydiniz aynı şeyleri yaşayacaktınız. Bu kadar kolay yargılamayın herkesi. Ve diğer sapığın yaptığının haklı yanı varmış gibi konuşmayın. "Mini etek giyip teşhircilik yapıyordu, tacizi tecavüzü hak etti" mantığı sizdeki.

Olan olmuş artık. Eğer tehdit etmeye devam ederse korkmadığını söyle. Gerekirse ailesine ulaşıp sana şantaj yaptığını söyleyeceğini, o da yetmezse dava açacağını söyle. Birşey yapmaz sanmıyorum sonuçta muhakkak ailesi var, okulu veya işi var. Sen şikayetçi olduğunda o da rezil olur. Okulundan, işinden olur .

Pardon lütfen başlıkta acik değil acil yazacaktım elim değmiş

Ahlak bekcileri hic zaman kaybetmeden çökmüş yine konuya. Siz ne kadar mukemmel ne kadar hatasiz da olsaniz hatalar insanlar icindir. Cok kinadiginiz kiz 18 yasinda bile degil, bir cocuk. Yaptigi normal mi, asla. Biz de yol gösteriyoruz diye her gordugumuze webcamdan meme sov yapmıyoruz arkadaşlar. Insanlarin yardim cagrisina bu denli cevaplar vermeyin ya. Siz buraya geldiniz bunca lafi ettiniz basınız goge mi erdi? Size ters geliyorsa yorum yapmayın geçin gozunuzu seveyim. Kiz zayen korkudan ne yapacağını sasirmis. Cok mana bulduğunuz konu sahibesi gibi bir tane evlat da siz dogurabilirsiniz, bunu unutmayin.

Lütfen daha başka önerileriniz varsa söyleyin.

öncelikle merhaba açtığın ilk konu olduğun için fake olabilme ihtimalini göz önüne alarak yazıyorum.Yaptığın kesinlikle yanlış.Olmaması gereken bir şey ama olmuş.Çok katı şekilde yorum yazanları anlamıyorum ve anlamakta istemiyorum.Hata insanlar içindir.Pişman olduğunu anlayabiliyorum...Öncelikle bütün internet hesaplarını kapat ve en az 2 ay kapalı tut.Kesinlikle annene söyle.Elbette kızacak ama senin için en iyi olanı düşünüp sana çözüm yolu bulacak.Asla korktuğunu belli etme. Bence hemen kalkıp anneni odana çek ve olayı anlat eminim yardımcı olacaktır.Anne gibi kimse insana yardım etmez sevmez bağışlamaz.Umarım bir daha böyle bir hata yapmazsın.

Ah be küçüğüm kötü bir hata yapmışsın. Merak etme birine bu şekilde tehdit etmek ciddi suçtur ve karşındaki bunu göze alamaz. Buda sana ders olsun bir daha böyle saçma sapan şeyler yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…