- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi DoWhatUWant
-
Bence bu yumuşatılamaz bana yapılan apaçık ortada ve dediğim gibi gerçkten,duymamaları gerek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elinde sadece ince giyindiğiniz fotoğraflar varsa her türlü kıvırabilirsiniz, bi kız arkadaşımla konuşuyordum kavga ettim o koymuş vs vs... Fakat bu kadar çekiniyorsunuz, ben anlayamadım... Yani çıplak fotoğraflardan mı bahsediyoruz burada? Açık olarak anlatırsanız en faydalı olacak öneriyi yapabiliriz. Çünkü ben ince askılıyla resminizi çekip tehdit ediyosa ortada korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Hatta photoshop bile mi yaptı bilmiyorum ama .hayır değil,daha açık
Sanmıyorum photoshop falan... Şu diğer 20 yaşındaki erkek arkadaşa da bir şey söylemeyin lütfen o da başınıza bela olmasın. Annenize söyleyin derim ben. En çok kızar biraz. Biraz değil baya kzıar sanırım haklı olarak:/ Ama yani öldürecek değiller ya canım?
canım yaa anlıyorum dediğini ama gerçekten söyleyemem yani anlarsın ya ailenin nasıl tepki vereceğini yapayacağın bişeydir buda o
Bilemiyorum ki canım...O zaman zamana bırak. Seni tehdit ederse şikayette bulunacağını söyle. Zaten 20 yaşında ergen yani o da, cesaret edemez.Sana ders olsun sadece. İnsanlara güven olmuyor. Hele sanal ortamda asla
18 yasindan kucuk olanlara 'cocuk' denir. sen ayni hatayi yapmamis olabilirsin. o yapmis. cocuk cocuktur. beser sasar. alla alla. ne kadar basit yere dusene tekme atmak. midem bulandi valla su yoruma. cocukla cocuk olmak... cok zekice gercekten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hatta photoshop bile mi yaptı bilmiyorum ama .hayır değil,daha açık
Ay modern olcam diye komik olmayın bari ya.
Çocukmuş çocuk ama kamera açıp kendini teşhir etmeye gayet aklı basıyo
Onu yaparken hiç de bi çocuk gibi değil gayet bi erkeği baştan çıkaracak kadar kadın olabiliyo o nası oluyo peki?
Adam resimlerini dağıtcam dememiş olsaydı gayet iyidi herşey
Şimdi tutuşmuş çare arıyo işte
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Orda ben zoruma gitti konuşmayı kestim bidaha irtibata geçmedim yazmıştım. Bişeyin iyi gittiği filan yok aylar önce kestim bütün irtibatımı zaten.yorum belirtecekseniz lütfen laflarımı çarpıtmadan belirtin.
Gayet iyidi herşey derken şunu diyorum
Senin fotonu çekmemiş olsaydı ya da çektiğini söylemeseydi
Senin için oranı buranı açmakta bi sorun yoktu
Ay modern olcam diye komik olmayın bari ya.
Çocukmuş çocuk ama kamera açıp kendini teşhir etmeye gayet aklı basıyo
Onu yaparken hiç de bi çocuk gibi değil gayet bi erkeği baştan çıkaracak kadar kadın olabiliyo o nası oluyo peki?
Adam resimlerini dağıtcam dememiş olsaydı gayet iyidi herşey
Şimdi tutuşmuş çare arıyo işte
Pardon lütfen başlıkta acik değil acil yazacaktım elim değmiş
Lütfen daha başka önerileriniz varsa söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?