merhaba kızlar,gece yazmıstım. eski sevgilimle görüşecektik telefonları acmıyor sebebi ne olabilir ki diye diger konumda.
sabaha kadar yazdıklarımı okudu ama ne yazdı ne aradı. sende neden msj attın ki habıre bıraksaydın diyenler için,ayrılmıstık ve benı gorusmek ıcın ıkna etmıstı. işyerımden izin aldım maasımı cektim hazırlandım ve yok oldu. böyle basit degil yani msja cvp vermedi okey kendi bilir demek.
sabah uyandım baktım okumus ve yazmamıs yine,cıktım yola. istanbuldan tam cıkmadan neden diye mesaj attım. neden?
cunku iki sene önce seni aradıgımda sende acmamıstın dedi. bakın ne kadar komik. iki sene önce? eski sevgilisine geri dönmüş beni ozaman aramıstı bende açmamıstım dogru söylüyor. ama bakın aynı durumda mıyız? bu dedim adice ve komik bile degil. bahane olamaz. sen yine kızla barıstın ve duygularımla oynarken yine merhamet gostermedın zaafımı kullanmak egonu oksuyor olabilir ama gururum sayende kalmadı bu durumda kaybedecek bir seyimde kalmadı. hayatı sana zindan edecegim kıza da. kötülükle iki dkda yapılır iş insan olmakta onurlu ayrılıgı beceremedın kalıtesız dedim.
senelerdir sana birsey dicem diyip diyemedigim birsey vardı hatırlıyor musun dedi. ee dedim? bu arada e5te duruyorum arabanın dısındayım gelen giden bana bakıyor kah aglıyorum kah bagırıyorum tam bir deli görüntüsü ciziyorum etrafa acınası..
ben o kızla hiç birlikte olmadım eger olsaydım onu terk edemezdim ama bunu kullanmak zorundaydım cunku merhametlisin ve terk etmiştin beni benimde kafam karısıktı sen terk etmişken kızla olayımı hallettim duygularımı ölçtüm tarttım. kızla zaten hıc gorusmedım sana gorusmedıgımızı bizzat kendisi de söyler. bakıre de hiç yatmadık. simdi istedigini yap. bu arada bana attıgın fotograflar duruyor dedi.
seminer için ankaraya gittigimde görüşememiştik onbes gun. mustehcen sayılacak fotograflar atmıstım hiçbr sakınca gormeden. ki asla kullanmayacagına eminim. ama bunu söylemesi bile kafi..
kızla hiç yatmamıs. dört senedir bu yalanla yasatmıs benı. guvenımı kırmakta sakınca gormemıs. fotograflarla hiçbirsey yapmayacagına eminde olsam agzıyla bunu söyleyebildi. buyeterli.
eve döndüm simdi oturdum salonun ortasına bunu yazıyorum. birazdan arkadasım gelecek.
ne yapmam gerekıyor hiç bilmiyorum. evet bitti bundan sonra asla da olmayacak ama cozum bu degil. ben bu kafamdakilerle ne yapacagım?