lütfen bana akıl verin. bakire degil demişti simdi inkar ediyor?

Ayrılıklarda yaşananlara çıldırıp had bildirme çabasına girmek yerine birdaha arayıp sormamak ve o aradığındada aynı hataya düşmek yerine hiç aramamış gibi davranmaya devam etmek en doğrusu.Ne kendinizi küçük düşürdüğünüze değer,nede zaten gergin olan ruh halinizi karşınızdaki insana ulaşarak tartışma ortamı oluşturup delirmeye değer.Üstelik tartışma halleri her seferinde bi öncekinden çok daha kırıcı sonuçlanır.Bu yüzden kendinize olan saygınızı yitirmemek için tamamen uzak durmak ve uzaklaşmak en doğrusu.Önce kendinizi sevin.Sizi aramayan bir insanı sizin hiçççç aramicağınızı karşınızdaki insana adınız kadar iyi öğretin.Ve gelecek ilişkide değer verdiğiniz tek şeyin ''yanyana'' yürüyebilmeye önem verdiğinizi,kovalamakla kaçmakla işiniz olmicağını anlatın.Bu tür rezil tartışmalara kesinlikle ortam hazırlamamış olursunuz ve herkes size haddini bilerek davranır.

Ayrılıklarda yaşananlara çıldırıp had bildirme çabasına girmek yerine birdaha arayıp sormamak ve o aradığındada aynı hataya düşmek yerine hiç aramamış gibi davranmaya devam etmek en doğrusu.Ne kendinizi küçük düşürdüğünüze değer,nede zaten gergin olan ruh halinizi karşınızdaki insana ulaşarak tartışma ortamı oluşturup delirmeye değer.Üstelik tartışma halleri her seferinde bi öncekinden çok daha kırıcı sonuçlanır.Bu yüzden kendinize olan saygınızı yitirmemek için tamamen uzak durmak ve uzaklaşmak en doğrusu.Önce kendinizi sevin.Sizi aramayan bir insanı sizin hiçççç aramicağınızı karşınızdaki insana adınız kadar iyi öğretin.Ve gelecek ilişkide değer verdiğiniz tek şeyin ''yanyana'' yürüyebilmeye önem verdiğinizi,kovalamakla kaçmakla işiniz olmicağını anlatın.Bu tür rezil tartışmalara kesinlikle ortam hazırlamamış olursunuz ve herkes size haddini bilerek davranır.
ne kadar guzel yazmissiniz tesekkur ederim.

dört sene boyunca neden bana kızla yattım diye yalan söyledi? ben buna neden inandım. neden bukadar salak oldum nasıl oldu bu. suan aklım bunu almıyor.
hayır yani ben anlayamadım bi kadınla yatması sorun değil, flörtleşmesi mi sorun? yattığına inandıysanız neden barıştınız zaten orda hata var. bence kadının bekaretini düşünmeyi bırakın artık. sizin sorununuz böyle kişiliksiz bir adamı hala kendinize dert edinmeniz. unutmaya çalışın, aklınıza onu getirmeyecek uğraşlar bulun. mesela burda onu düşünüp yazı yazmak yerine bayram temizliğine yaraşır bi temizlik, ne biliyim alışveriş çıkıp güzel bir yemek yapma kısa vadede evde yapılabilecek şeyler

Ben olsaydım yatmadığı için fazla da üzülmezdim bu yalana . Ama siz bu yatma meselesini zamanında çok kafanıza takmışsınız belli o yüzden bu kadar alındınız buna. Belki bir sürü kafanızda kurdunuz belki ona dokunurken bile bu yalan şeyler kafanızı vaktinizi meşgul etti . Sorun o kızla yatıp yatmaması değil size yalan söyleme gereği duyması ama bu erkek arkadaşınız bir kişilik çatışması içinde olmayan bir şeyi oldu gibi gösteriyor farklı karakterlere bürünüyor.Kendiyle çelişiyor eminim yaptığı her şeyin doğru olduğunu hep haklı olduğunu düşünüyor. Haksız olunca da böyle kişilikten kişiliğe bürünüyor. Bence ona psikiyatriden bir randevu alın ve kendi psikolojinizi kurtarın

Kurtulmussunuz Iste. Daha ne istiyorsunuz Allahtan.? Birakin simdi kizin bakire olup olmadigini.. Sizi bağlamaz orasi.. Onun dışında yahu ben hic anlamıyorum su müstehcen foto cekinip gönderilmesini..Bu ne cesaret..
Unutun gitsin . Hayatınıza bakin..

Ben olsaydım yatmadığı için fazla da üzülmezdim bu yalana . Ama siz bu yatma meselesini zamanında çok kafanıza takmışsınız belli o yüzden bu kadar alındınız buna. Belki bir sürü kafanızda kurdunuz belki ona dokunurken bile bu yalan şeyler kafanızı vaktinizi meşgul etti . Sorun o kızla yatıp yatmaması değil size yalan söyleme gereği duyması ama bu erkek arkadaşınız bir kişilik çatışması içinde olmayan bir şeyi oldu gibi gösteriyor farklı karakterlere bürünüyor.Kendiyle çelişiyor eminim yaptığı her şeyin doğru olduğunu hep haklı olduğunu düşünüyor. Haksız olunca da böyle kişilikten kişiliğe bürünüyor. Bence ona psikiyatriden bir randevu alın ve kendi psikolojinizi kurtarın
cok guzel anlatmissin ne hissettigimi. ve onu. bu adam hep hakli evet. kendisini nasil boyle hakli goruyor utanmiyor anlamiyorum ben. anlamakta istemiyorum zaten artik.

geçmiş olsun.
her iki konunu da okudum. adam yalancı, bakireymiş değilmiş bırak ne halleri varsa görsünler. mutlaka bir yerde duvara toslar.
iyi ki gitmedin döndün. itle aynı çuvala girilir mi.
evinde hayatında fihristinde güzel bir temizlik yap.

geçmiş olsun.
her iki konunu da okudum. adam yalancı, bakireymiş değilmiş bırak ne halleri varsa görsünler. mutlaka bir yerde duvara toslar.
iyi ki gitmedin döndün. itle aynı çuvala girilir mi.
evinde hayatında fihristinde güzel bir temizlik yap.
yargilamadan yorum yazdiginiz icin oncelikle tesekkur ederim.
ben bu adamdan kizin gunahina girmeyim diye vazgecmistim bir nevi asktan feragat ettim hic tanimadigim kiz icin. sonra bitti diyerek geldi inandirdi guvendim.
simdi bunu duyunca ister istemez neden oyle dedi diye sorguluyorsun. yoksa ne kizin bekareti ne de iliskileri derdim. sanane kizin bekaretinden diyenler olmus, ben kizla veya bekaretiyle degil neden bu yalanin muhattabi oldum bununla ilgileniyorum. cok tesekkur ederim.

cunku ben okadar salak davrandim ki seks icin gidiyor diye kendimi teselli ettim bana asik aslinda diyr oturup gurursuz sekilde bekledim.
yoksa banane kizin bekaretinden banane yasadiklari seyden.
benim butun derdim kendimle sizin anlayacaginiz.

merhaba kızlar,gece yazmıstım. eski sevgilimle görüşecektik telefonları acmıyor sebebi ne olabilir ki diye diger konumda.
sabaha kadar yazdıklarımı okudu ama ne yazdı ne aradı. sende neden msj attın ki habıre bıraksaydın diyenler için,ayrılmıstık ve benı gorusmek ıcın ıkna etmıstı. işyerımden izin aldım maasımı cektim hazırlandım ve yok oldu. böyle basit degil yani msja cvp vermedi okey kendi bilir demek.
sabah uyandım baktım okumus ve yazmamıs yine,cıktım yola. istanbuldan tam cıkmadan neden diye mesaj attım. neden?
cunku iki sene önce seni aradıgımda sende acmamıstın dedi. bakın ne kadar komik. iki sene önce? eski sevgilisine geri dönmüş beni ozaman aramıstı bende açmamıstım dogru söylüyor. ama bakın aynı durumda mıyız? bu dedim adice ve komik bile degil. bahane olamaz. sen yine kızla barıstın ve duygularımla oynarken yine merhamet gostermedın zaafımı kullanmak egonu oksuyor olabilir ama gururum sayende kalmadı bu durumda kaybedecek bir seyimde kalmadı. hayatı sana zindan edecegim kıza da. kötülükle iki dkda yapılır iş insan olmakta onurlu ayrılıgı beceremedın kalıtesız dedim.
senelerdir sana birsey dicem diyip diyemedigim birsey vardı hatırlıyor musun dedi. ee dedim? bu arada e5te duruyorum arabanın dısındayım gelen giden bana bakıyor kah aglıyorum kah bagırıyorum tam bir deli görüntüsü ciziyorum etrafa acınası..
ben o kızla hiç birlikte olmadım eger olsaydım onu terk edemezdim ama bunu kullanmak zorundaydım cunku merhametlisin ve terk etmiştin beni benimde kafam karısıktı sen terk etmişken kızla olayımı hallettim duygularımı ölçtüm tarttım. kızla zaten hıc gorusmedım sana gorusmedıgımızı bizzat kendisi de söyler. bakıre de hiç yatmadık. simdi istedigini yap. bu arada bana attıgın fotograflar duruyor dedi.
seminer için ankaraya gittigimde görüşememiştik onbes gun. mustehcen sayılacak fotograflar atmıstım hiçbr sakınca gormeden. ki asla kullanmayacagına eminim. ama bunu söylemesi bile kafi..
kızla hiç yatmamıs. dört senedir bu yalanla yasatmıs benı. guvenımı kırmakta sakınca gormemıs. fotograflarla hiçbirsey yapmayacagına eminde olsam agzıyla bunu söyleyebildi. buyeterli.
eve döndüm simdi oturdum salonun ortasına bunu yazıyorum. birazdan arkadasım gelecek.
ne yapmam gerekıyor hiç bilmiyorum. evet bitti bundan sonra asla da olmayacak ama cozum bu degil. ben bu kafamdakilerle ne yapacagım?
niye mustehcem fotograf gonderilir anlamam ben esime dahi gondermiyorum vurus murus girer allah korusun her sey olur telefon calinir baskasinin eline gecer

Konu sahibi diğer konunu da okudum mesajlarını . Sana telde ettiği hakaretleri diğer kızı senden korumaya çalışmasını . Sanki o kız devamlı ayrılıp barıştığı sen boşluğunda vakit geçirdiği gibi duruyorsun .
O adamı engelle bir daha seni aramasın üzmesin seni . Yeni bir başlangıç yapmanı öneririm başka biriyle . Bu adamın sana iyi yönde faydası olacağını sanmıyorum . Bu ona da bir ders olur belki . Senin hep onu bir yerlerde bekleyeceğini düşünyor galiba .

Adam resmen sizle oynamış bence.
Ayrıca fotoğraflarınızın onda olduğunu hatırlatmış size özellikle
Ama siz hala ısrarla böyle bişey yapmaz diyosunuz
Adamın kaç sene sonra yalanı çıkıyo farkında mısınız
Fotonuzu başkalarıyla paylaşmayacağından nası bu kadar emin olabiliyosunz
Adamı sandığınız gibi yeterince tanımış olsaydınız bu hallerde olmazdınız şimdi bence

Konu sahibi diğer konunu da okudum mesajlarını . Sana telde ettiği hakaretleri diğer kızı senden korumaya çalışmasını . Sanki o kız devamlı ayrılıp barıştığı sen boşluğunda vakit geçirdiği gibi duruyorsun .
O adamı engelle bir daha seni aramasın üzmesin seni . Yeni bir başlangıç yapmanı öneririm başka biriyle . Bu adamın sana iyi yönde faydası olacağını sanmıyorum . Bu ona da bir ders olur belki . Senin hep onu bir yerlerde bekleyeceğini düşünyor galiba .
o gunden beri dusunuyorum. acaba hangimiz vakit gecirmeliktik hep onun olduguna inandirmisti. ama simdi dusunuyorum vakit gecirmelik onu seven napsa affeden hic vazgecmeyen benmisim.

o gunden beri dusunuyorum. acaba hangimiz vakit gecirmeliktik hep onun olduguna inandirmisti. ama simdi dusunuyorum vakit gecirmelik onu seven napsa affeden hic vazgecmeyen benmisim.

Artık düşündüklerinizi farkına vardıklarınızı onla paylaşmamanızı öneririm . Sizin gibi hayatında başkaları da olabilir. Görüşmeyin artık olan olmuş . Bu kendini sadece sizin dünyanızın merkezi gibi görmesine neden olacaktır . Bundan sonrası sizin için daha iyi olsun . Fotolarla ilgili bir şey yapmayı düşünüyor musunuz merak ettim .

Cok igrenc bir adammis. Adam senin zayif noktani kullanmak icin kizin bekaretini malzeme yapmis. Cok igrenc bi yalan. Burada sorguladigin kizin bekareti degil, boyle bir yalanla senin duygularinin suistimal edilmesi. Zaten bence hic bisey yalan kadar can acitamaz.

Umarim en kisa zamanda atlatirsin.

Back
X