AfedersinKüçük harfler nereye gitti?
Ayrılırsan kendine zarar verecek adam yarın öbür gün sana da zarar verir. Zararın neresinden dönersen kardır.
Aslında mantığımla hareket eden biriyim ama olay bu kişiye gelince mantığım duruyo çünkü bana fırsat vermiyo birşey söylememe hep birşeyler çıkarıyo sunduğum olumsuzlukların önüne olumlu olarak. yani yarın sen beni döversin diyorum çok sinirlisin diyorum hep beni ikna edici şeyler söylüyor o an inanıyorum ama sonra kafam karışıyo.Canım arkadaşım sevgisine güveniyorsun kıyamıyorsun ama adam seni kısıtlıyor karışıyor yani sana kıyabiliyor.
Evlendikten sonra yapmam dediğinde kızan adamın yerini muhtemelen döven adam alacak.
Üstelik hayatta aşkın önüne geçen şeyler vardır geçim sıkıntısı gibi. O zaman daha çok yıpranırsın. Değer mi?
Bence değmez. Daha genceciksin. Hiç mi aklını kullanmak gelmiyor içinden Allah aşkına???
maddiyat şöyle sorun olmaz borcu harcı olmaz belli bir geliri olur bi evi olur okey ama borcu var geliri belli ama gelen gelir borca gidiyo ve yaklaşık 2 sene sürecek ödemeleri. bende bi an önce bi düzen kurmak istiyorum.Maddiyat sorun edilmemeli ama aşırı kıskanç oluşu düşündürücü
Aslında mantığımla hareket eden biriyim ama olay bu kişiye gelince mantığım duruyo çünkü bana fırsat vermiyo birşey söylememe hep birşeyler çıkarıyo sunduğum olumsuzlukların önüne olumlu olarak. yani yarın sen beni döversin diyorum çok sinirlisin diyorum hep beni ikna edici şeyler söylüyor o an inanıyorum ama sonra kafam karışıyo.
Canım benim çok sağol çok haklısın da peki nasıl ayrılabilirim kimseyi kırmadan?Sen beni döversin deyince, asla yada sende beni mi döversin diyor da ikna oluyorsunuz?
Canım kardeşim kıskançlık başlı başına bir beladır. Bugün etek giyme yarın kapıya çıkma der.
Kaldıramayacağınız yükler altına girmeyin yazık gençsiniz.
Şuan elinden kaçmayın diye elbette olumlu konuşacak. Ve bilin ki hayatta herşey unutuluyor
Eğer yaşınız genç ise borcun bitmesini bekleyip ondan sonra yani 2 yıl sonra da evlenebilirsinizmaddiyat şöyle sorun olmaz borcu harcı olmaz belli bir geliri olur bi evi olur okey ama borcu var geliri belli ama gelen gelir borca gidiyo ve yaklaşık 2 sene sürecek ödemeleri. bende bi an önce bi düzen kurmak istiyorum.
onun için düşünüyorum kimseyi kırmadan nasıl dönebilirim? peki sen şimdi ne durumdasın atlatabilidin mi?Ailesine zarar verir, kendine zarar verir diye kıyamadığınuz adam gün gelir tekmeyi basar kalakalırsınız. Aynı uyarıyı almıştım ve umursamamıştım, yaşadım birebir.
Kıyamadığınız için yürütülen, zar zor yürütülen bir ilişkinin ilerisi olmaz. Zararın neresinden dönülse kâr.
25 yaşıma bir kaç ay kaldı 2 yıl sonra 27 ki sonrasını da bilemiyorum ya beklediğimden kötü olursa ki en büyük problemim kıskançlığı bide bana diyoki sende beni öyle kıskan ama bende tık yok çünkü fırsat vermiyo kıskanmama çok zekiEğer yaşınız genç ise borcun bitmesini bekleyip ondan sonra yani 2 yıl sonra da evlenebilirsiniz
Ailesine zarar verir, kendine zarar verir diye kıyamadığınuz adam gün gelir tekmeyi basar kalakalırsınız. Aynı uyarıyı almıştım ve umursamamıştım, yaşadım birebir.
Kıyamadığınız için yürütülen, zar zor yürütülen bir ilişkinin ilerisi olmaz. Zararın neresinden dönülse kâr.
25 yaşıma bir kaç ay kaldı 2 yıl sonra 27 ki sonrasını da bilemiyorum ya beklediğimden kötü olursa ki en büyük problemim kıskançlığı bide bana diyoki sende beni öyle kıskan ama bende tık yok çünkü fırsat vermiyo kıskanmama çok zeki[/tQUOTE]
Bence bekle ve onu daha iyi tanıma fırsatı bulursun. Ben olsam öyle takıntılı biri ile yapamam . ya daha iyi tanımam lazım ya da vazgeçmeyi düşünürüm
ARKADAŞLAR MERHABA
ŞİMDİİ... ÖNCELİKLE 24 YAŞIMDAYIM VE BİRBUÇUK YILLIK BİR BİRLİKTELİĞİM VAR ZAR ZOR İDARE ETTİĞİM. AMA ARTIK YORULDUM VE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. ÇÜNKÜ DEĞER VERDİĞİM BİRİ KIYAMIYORUM SEVGİSİNDEN ZERRE ŞÜPHEM YOK AMA MUHTEŞEM KISKANÇ ONUDA GEÇTİM ARADA MADDİ PROBLEMLER VAR NE OLUR YANLIŞ DÜŞÜNÜLMESİN ERKEK OLARAK ONUN DAHA İYİ DURUMDA OLMASINI İSTERDİM AMA DEĞİL EVET UĞRAŞIYO AMA OLMUYO ARTIK EVLENMEK Bİ DÜZEN KURMAK İSTİYORUM AMA BİR SÜRÜ BORCU VAR DÜĞÜN YAPAMAZ. BİRŞEYLERİ EVLENDİKTEN SONRA BERABER YAPARIZ DEYİP EVLENENLERİDE GÖRDÜĞÜM İÇİN EVLENMEDEN ÖNCE BİRŞEYLERE SAHİP OLSUN BORCU OLMASIN İSTİYORUM YANLIŞMIYIM? EVLENİRSEMDE ONUNLA MUTLU OLABİLİRİM AMA MUHTEŞEM KISKANÇ FACE GİRİYORUM NİYE GİRDİN EVE GİDİNCE HABER VER EVDEN ÇIKINCA HABER VER OTURUNCA KALKINCA HABER VER NE GİYDİN ONU GİYME BUNU GİYME BEN BUNLARDAN SIKILIYORUM SONRA PROBLEM OLUR DİYE KORKUYORUM. AYRILSAM AYRILIRIM AMA KENDİNE ZARAR VERİR AİLESİNE ZARAR VERİR DİYE KORKUYORUM ODA BIRAKMIYO BENİ NİYETİDE YOK NE YAPICAM BEN.
sanırım sevmiyorsun canım o yüzden uzatmanın bir anlamı yok, yavaş yavaş bırak sorunlu tipse
canım benim daha önce birini çok sevdim aşkı yaşadım platonikti ama çok güzel duygular yaşadım. yani şunu diycem aşkın ne olduğunu bildiğim için onu arıyorum sevgi var ama çook değil bide değer veriyorum şimdi bana bi ton trip yapıyo neden trafikte face girmişim ne varmış okadar önemli diye ya öylesine telefon kucağımdaydı bi baktım lambalarda ama öylesine olduğuna inanmıyo şimdi bu yüzden tripli fırsat bende soğuk davranıyorum ama biliyorum bi kaç saat sonra arayıp özür dileyecek ben yine kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?