Atlatalı çok oldu. Şimdi sadece "çokkk şükür" diyorum.onun için düşünüyorum kimseyi kırmadan nasıl dönebilirim? peki sen şimdi ne durumdasın atlatabilidin mi?
Sevindim canım senin adına darısı benim başıma artık :)Atlatalı çok oldu. Şimdi sadece "çokkk şükür" diyorum.
Vicdanım el vermiyo 10 yılını verdi bana bir buçuk yıldır beraberiz hiç baslamasaydim daha iyidi şimdi de kıyamıyorumçok kıskanç sizi boğar
borcu var stres yapar
bence bitirin bu ilişkiyi evlilik aşk sevgi yıpranıyor geriye bir şey kalmıyor bunlarla.
Evet kafam bir milyon onada bahsediyorum düşüncelerimden her defasında ikna ediyo beni bazen cok seviyorum bazen hiç sevmiyorum bazen sadece değer veriyorumKafanda bir suru soru isareti var. Belirsizlik var. Belirli olan sey kiskanclik. Sen devam etmek istemiyorsun bu sartlarda. Kendin ol. Zamanla o da hisseder senin eskisi gibi olmadigini.
Evet kafam bir milyon onada bahsediyorum düşüncelerimden her defasında ikna ediyo beni bazen cok seviyorum bazen hiç sevmiyorum bazen sadece değer veriyorum
İlgin için teşekkürler Tavsiyeni dikkate alicam umarım başarılı olur.Isteklerini yapma zamanla neden yapmiyosun demeye baslar ozgur ol sende bunlari bahane et daraltin beni dersin ayrilirsin ama zamana yay sogusun ki bir anda pat diye birakirsan farkli olabilir hersey.. degistin sen demeye baslarsa ozaman daraldim ben dersin gidersin
Bende farkındayım bi kendimi dinlemem lazım bunu bile söylüyorum fırsat vermiyo ki iki dk rahat bırakmıyo düşünmem için korkuyo çünkü kaybetmekten boslarsa ayrilicam diye korkuyo bide bütün yaptığı işleri attığı adımları ne yapmasi gerektiğini herşeyini bana soruyo bi tek benim konumda anlaşamıyoruzAma bilmiyorum boylesi ne kadar dogru. Birini ya seversin ya da sevmezsin. Yeri gelir kizarsin, ofkelenirsin vs. ama sevmiyorum diyemezsin. Bunu diyorsan eksiklik var bana gore. Senin gercek duygularini cozumlemen farkina varman lazim. Yoksa dedigin gibi onun da zamanindan gider.
Bende farkındayım bi kendimi dinlemem lazım bunu bile söylüyorum fırsat vermiyo ki iki dk rahat bırakmıyo düşünmem için korkuyo çünkü kaybetmekten boslarsa ayrilicam diye korkuyo bide bütün yaptığı işleri attığı adımları ne yapmasi gerektiğini herşeyini bana soruyo bi tek benim konumda anlaşamıyoruz
Aynen öyle yapıyor. Neyse canım benim cok sağol umarım iyi olur hakkımızda hayırlısı bakalım artık.Boyle davranmasi da sana vicdan yaptiriyor. Kendini sana bagimli kilarak ayrilma konusunda cesaretini kiriyor. Umarim en iyisi neyse o olur ikiniz icin. Zor bir durum gercekten.
Ahh Ahhh farkındayım da kıyamıyorum ki.COK AMA COK HAKLISIN BU MUHTESEM KISKANC ADAMLA OMUR GECMEZ BIRTANEM
Kendine ailesine zarar veren sana da verirARKADAŞLAR MERHABA
ŞİMDİİ... ÖNCELİKLE 24 YAŞIMDAYIM VE BİRBUÇUK YILLIK BİR BİRLİKTELİĞİM VAR ZAR ZOR İDARE ETTİĞİM. AMA ARTIK YORULDUM VE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. ÇÜNKÜ DEĞER VERDİĞİM BİRİ KIYAMIYORUM SEVGİSİNDEN ZERRE ŞÜPHEM YOK AMA MUHTEŞEM KISKANÇ ONUDA GEÇTİM ARADA MADDİ PROBLEMLER VAR NE OLUR YANLIŞ DÜŞÜNÜLMESİN ERKEK OLARAK ONUN DAHA İYİ DURUMDA OLMASINI İSTERDİM AMA DEĞİL EVET UĞRAŞIYO AMA OLMUYO ARTIK EVLENMEK Bİ DÜZEN KURMAK İSTİYORUM AMA BİR SÜRÜ BORCU VAR DÜĞÜN YAPAMAZ. BİRŞEYLERİ EVLENDİKTEN SONRA BERABER YAPARIZ DEYİP EVLENENLERİDE GÖRDÜĞÜM İÇİN EVLENMEDEN ÖNCE BİRŞEYLERE SAHİP OLSUN BORCU OLMASIN İSTİYORUM YANLIŞMIYIM? EVLENİRSEMDE ONUNLA MUTLU OLABİLİRİM AMA MUHTEŞEM KISKANÇ FACE GİRİYORUM NİYE GİRDİN EVE GİDİNCE HABER VER EVDEN ÇIKINCA HABER VER OTURUNCA KALKINCA HABER VER NE GİYDİN ONU GİYME BUNU GİYME BEN BUNLARDAN SIKILIYORUM SONRA PROBLEM OLUR DİYE KORKUYORUM. AYRILSAM AYRILIRIM AMA KENDİNE ZARAR VERİR AİLESİNE ZARAR VERİR DİYE KORKUYORUM ODA BIRAKMIYO BENİ NİYETİDE YOK NE YAPICAM BEN.
Ya aslında benimkini ben ayarlarim yani kızar mızar ama döner gelir sonuçta problem yaşamış oluruz ben bunu yaşamak istemiyorum onuda asarim bir şekilde ama maddi problemde var. Umarım eninde sonunda düzelir seninki de kızınızıda Allah bağışlasın Allah ikinizin de yardımcısı olsun tabi benimde :):)) aaahhh ah bnim şuan eşim de böyleydi.
Sevgililik nisanlilik 7 yıllık birlikteligimiz var 2 yıllık evliyiz bi kızımız var hala aynı.
Dışarı giderken kırk kere kıyafet degisirim renkli dikkat çekici şeyler giyme onu yapma bunu yapma güneşlik açma makyaj yapma saçını açma topuklu giyme gittikçe abartiyor cokkk zor idare etmek
Ben çok bunaliyorum ama evlenmeden öncede böyleydi kendim seçtim ben istedim deyip susup oturuyorum.
:) aglayim mi guleyim mi bilemedim
Saol canim benim :)Ya aslında benimkini ben ayarlarim yani kızar mızar ama döner gelir sonuçta problem yaşamış oluruz ben bunu yaşamak istemiyorum onuda asarim bir şekilde ama maddi problemde var. Umarım eninde sonunda düzelir seninki de kızınızıda Allah bağışlasın Allah ikinizin de yardımcısı olsun tabi benimde :)
Bilemiyorum ya kafam cok karışık cok bağımlı bana tatile gidiyorum peşinden geliyo şehir değişiyorum akraba ziyareti hop orda benden önce bitiyo neymiş ayrı şehirde olmayalımKendine ailesine zarar veren sana da verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?