LÜTFEN BANA AKIL VERİN... :(

çok kıskanç sizi boğar
borcu var stres yapar
bence bitirin bu ilişkiyi evlilik aşk sevgi yıpranıyor geriye bir şey kalmıyor bunlarla.

çok kıskanç sizi boğar
borcu var stres yapar
bence bitirin bu ilişkiyi evlilik aşk sevgi yıpranıyor geriye bir şey kalmıyor bunlarla.
Vicdanım el vermiyo 10 yılını verdi bana bir buçuk yıldır beraberiz hiç baslamasaydim daha iyidi şimdi de kıyamıyorum

Kafanda bir suru soru isareti var. Belirsizlik var. Belirli olan sey kiskanclik. Sen devam etmek istemiyorsun bu sartlarda. Kendin ol. Zamanla o da hisseder senin eskisi gibi olmadigini.

Kafanda bir suru soru isareti var. Belirsizlik var. Belirli olan sey kiskanclik. Sen devam etmek istemiyorsun bu sartlarda. Kendin ol. Zamanla o da hisseder senin eskisi gibi olmadigini.
Evet kafam bir milyon onada bahsediyorum düşüncelerimden her defasında ikna ediyo beni bazen cok seviyorum bazen hiç sevmiyorum bazen sadece değer veriyorum

Evet kafam bir milyon onada bahsediyorum düşüncelerimden her defasında ikna ediyo beni bazen cok seviyorum bazen hiç sevmiyorum bazen sadece değer veriyorum

Ama bilmiyorum boylesi ne kadar dogru. Birini ya seversin ya da sevmezsin. Yeri gelir kizarsin, ofkelenirsin vs. ama sevmiyorum diyemezsin. Bunu diyorsan eksiklik var bana gore. Senin gercek duygularini cozumlemen farkina varman lazim. Yoksa dedigin gibi onun da zamanindan gider.

Isteklerini yapma zamanla neden yapmiyosun demeye baslar ozgur ol sende bunlari bahane et daraltin beni dersin ayrilirsin ama zamana yay sogusun ki bir anda pat diye birakirsan farkli olabilir hersey.. degistin sen demeye baslarsa ozaman daraldim ben dersin gidersin

İlgin için teşekkürler Tavsiyeni dikkate alicam umarım başarılı olur.

Bende farkındayım bi kendimi dinlemem lazım bunu bile söylüyorum fırsat vermiyo ki iki dk rahat bırakmıyo düşünmem için korkuyo çünkü kaybetmekten boslarsa ayrilicam diye korkuyo bide bütün yaptığı işleri attığı adımları ne yapmasi gerektiğini herşeyini bana soruyo bi tek benim konumda anlaşamıyoruz

Boyle davranmasi da sana vicdan yaptiriyor. Kendini sana bagimli kilarak ayrilma konusunda cesaretini kiriyor. Umarim en iyisi neyse o olur ikiniz icin. Zor bir durum gercekten.

Boyle davranmasi da sana vicdan yaptiriyor. Kendini sana bagimli kilarak ayrilma konusunda cesaretini kiriyor. Umarim en iyisi neyse o olur ikiniz icin. Zor bir durum gercekten.
Aynen öyle yapıyor. Neyse canım benim cok sağol umarım iyi olur hakkımızda hayırlısı bakalım artık.

:)) aaahhh ah bnim şuan eşim de böyleydi.
Sevgililik nisanlilik 7 yıllık birlikteligimiz var 2 yıllık evliyiz bi kızımız var hala aynı.
Dışarı giderken kırk kere kıyafet degisirim renkli dikkat çekici şeyler giyme onu yapma bunu yapma güneşlik açma makyaj yapma saçını açma topuklu giyme gittikçe abartiyor cokkk zor idare etmek
Ben çok bunaliyorum ama evlenmeden öncede böyleydi kendim seçtim ben istedim deyip susup oturuyorum.
:) aglayim mi guleyim mi bilemedim

Kendine ailesine zarar veren sana da verir

Ya aslında benimkini ben ayarlarim yani kızar mızar ama döner gelir sonuçta problem yaşamış oluruz ben bunu yaşamak istemiyorum onuda asarim bir şekilde ama maddi problemde var. Umarım eninde sonunda düzelir seninki de kızınızıda Allah bağışlasın Allah ikinizin de yardımcısı olsun tabi benimde :)

Saol canim benim :)

Kendine ailesine zarar veren sana da verir
Bilemiyorum ya kafam cok karışık cok bağımlı bana tatile gidiyorum peşinden geliyo şehir değişiyorum akraba ziyareti hop orda benden önce bitiyo neymiş ayrı şehirde olmayalım

Dediklerini yapmazsan belki O seni bırakır ?
Neden bütün kısıtlamalarına peki diyorsun ki ? Bırak inceldiği yerden kopsun.
Merak etme kendine mendine zarar vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…