merhabalar ben burada yeniyim bu siteyi bir arkadaşım önerdi ve yardım eden birisinin elbet çıkacağıı söyledi. neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum. Erkek ardaşımla o askerdeyken sevgili olduk. önceden tanıyorduk birbirimizi ama konuşmuşluğumuz yoktu. neyse askerdeyken aramız çok iyiydi çok nadir kavga ederdik kavgalarımızda haklı dahi olsa özür dileyip gönlümü alırdı. askerden geldi bana karşı tavır ve davranışları değişti. şimdi daha çok kavga ediyoruz. kavga ederken güzel güzel anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. bir kaç gün sonra hatasını anlıyor anca ozaman dank ediyor. ama bir süre sonra yine aynı davranıyor ve yine kavga
özellikle arkadaşlarının yanındayken beni hiç hatırlamıyor.ne arıyor nede bi msj atıyor. Bana karşı değiştin dedimde hyr değişmedim falan diyor. birde içki meselesi var tabii :S arkadaşlarıyla her toplandığında içki içiyorlar ve ben içmesini istemiyorum. ailelerimz biliyor ve ciddi düşünüyoruz. ileride evlenirsek yine içicekmisn die sorduğumda hayır şimdi bekarım die içiyorum diyor ve içitiğinde ertesi gün hiç birşey hatırlamıyor. :S böyle bi sorunu olan var mıı? bana yardım edermisnz acaba ileride de böyle olur mu ne yapmam nasıl davranmam lazımm? :14