Ayril desek olmayacak, baba evine dönemem diyorsun. Esinle konus diyecegiz konustum diyorsun. Ne yapilabilir bilemedim.
Ama suni bil hayat sartlari artik cok zor. Insanlar bunlari dusunmekten ,nasil geciniriz demekten,evde mutlu olamiyorlar
Artık zorlayacak gücüm de kalmadı zatenDışarıda öylendeğilse size karşı bir tepki geliştirmiş
Biraz anlamayı deneseniz karşınızdakini
İlgi içten gelir zorlama ile olmaz
Ayrilmayi dusunmuyorsaniz onu yok saymayi ogrenmelisiniz. Birakin konusmasin, eve para getirsin siz de hayatinizi yasayin, aksam acsa onune bir tabak yemek koyun yeter.
Sinirlenir, beklentilerinizi yukseltir, adami iletisime acmaya calisirsaniz iyice yipranacaksiniz gibi gorunuyor maalesef.
Evet aslında en çok da sessizliği ve suratı beni çok yıprattı aile terapistine gidelim diyorum istemiyor arkadaşlarımızın yanındakonuşalım diyorum hele ona çok sinirleniyor başbaşayız konuşalım diyorum dır dır etme deyip yatıp uyuyor bilmiyorum çok uğraştım ama olmuyor olmuyorYazdıklarınızı bir başkası yazmış gibi okuyun. Ne yorum yapardınız? Adam yalancı, ailesine karşı ilgisiz ve sevmiyor. 15 gün bi insan nasıl küs kalır yaa. Hadi sizi geçtim. Küçücük çocukla ne derdi var da konuşmuyor.
Evet haklısınız ama ben yalnızlıktan çok yoruldum adam yatağında bile yatmıyor akşam gelip oturma odasında zıbarıp kalıyo surat 5 karış çocuğun herşeyiyle ben ilgileniyorum çocuğun yüzüne bile bakmıyobu yorumu tuttum bence sende dinle @Parodis19
Duvardan farkı ne eşinizin ayırt edemedim pek.
Onu geçtim kıskanmayan adamdan hayır mi gelir
Bide lise mezunuyum nedir bunun için yalan mi söylenir madem söyledi üniversite falan de sanki çok büyük fark var[/daha bu yalanlarının bi kaçı anlatsam kitap olur
Açılmıyo ki zaten şu an ne gezecek ne de eğlenecek ruhum kalmadı antidepresan alıyorum onunla ayaktayım diyebilirim çok yıprandım çooookkkAyrilmayi dusunmuyorsaniz onu yok saymayi ogrenmelisiniz. Birakin konusmasin, eve para getirsin siz de hayatinizi yasayin, aksam acsa onune bir tabak yemek koyun yeter.
Sinirlenir, beklentilerinizi yukseltir, adami iletisime acmaya calisirsaniz iyice yipranacaksiniz gibi gorunuyor maalesef.
Teşekkür ederim denicemHer gun yuksek sesle evde Bakara suresini dinle canim duzelir insallah.
Ayrilmayi dusunmuyorsaniz onu yok saymayi ogrenmelisiniz. Birakin konusmasin, eve para getirsin siz de hayatinizi yasayin, aksam acsa onune bir tabak yemek koyun yeter.
bizimki nefret mi bilemiyorum ama sevgiden eser kalamadığı kesin bende bekliyorum 30 yaşındayım yaşlılığımı düşünemiyorum bu adamla bakalım bana ne yol gözükecekBabama benziyor eşiniz. Ergenlikte yaptığım yanlış şeyler yüzünden şu an birbirimizin suratına ya bakıyoruz ya bakmıyoruz. Kinci adamın teki. Anneme karşı da öyle. Ben de eve gelmesini istemiyorum, o evdeyken huzursuz oluyorum. Ben alıştırdım kendimi babamın sevgisiz oluşuna, ilgisiz oluşuna, benden nefret etmesine.. Siz de öyle yapın. Çocuğunuzla mutlu olmayı deneyin madem boşanamayacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?