Lütfen bana bi akıl berim

parodis

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
92
50
288
35
Çorum
Arkadaşlar 6 yıllık evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var fakat o kadar mutsuzum ki en başından itibaren yalanlarla kurulan bi evliliğim oldu eşim lise mezunuyum dedi ilkokul mezunu çıktı 70 bin liraya yakın borcu varmış ödeyene kadar neler çektik maddi olarak çok kötü günler geçirdim neyse ki toparlandık bayağı hemde ama mutsuzluğum hala devam ediyo eşim ne benimle ne oğluyla zerre ilgilenmiyor pazar günleri mağazayı kapatma imkanı olduğu halde kapatmıyor akşamları geldiği gibi uyuyor defalarca konuştum benim ilgiye sevgiye ihtiyacım var diye özür diliyo tamam diyo yine aynı ha bide küsünce en az 15 gün tek bir laf bile etmez kafayı yicek gibi oluyorum aileme gelince aileme gittiğimde de yine mutsuz olurum bana sahip çıkacak bi babam yok tam tersi hep ben haksızım ayrıca da bu ikimizin de ikinci evliliği eşimin 15 yaşında bi çocuğu daha var napıcam bilmiyorum depresyona girdim ve artık yüzüne bile bakmak istemiyorum akşamları gelecek diye aklım çıkıyo bizim yıllardır ne sohbetimiz var ne de mutlu olduğumuz bi an tatile gidip ertesi gün ağlaya ağlaya geldim surat 5 karış şiddet Yok baskı Yok zerre kıskançlık Yok ama adam konuşmuyo onun konuşması için en az 15 gün beklemem lazım bende tam tersi cıvıl cıvıl konuşkan biriyim keşke vursa kırsa da o 15 günü bana zehir etmese çocuğa da küsüyo ona bile tek bi laf etmiyo dışarı karşı öyle biri değil aşırı konuşkan ama adam beni düşman görüyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayril desek olmayacak, baba evine dönemem diyorsun. Esinle konus diyecegiz konustum diyorsun. Ne yapilabilir bilemedim.
Ama suni bil hayat sartlari artik cok zor. Insanlar bunlari dusunmekten ,nasil geciniriz demekten,evde mutlu olamiyorlarHoppa

Dışarıda öylendeğilse size karşı bir tepki geliştirmiş
Biraz anlamayı deneseniz karşınızdakini
İlgi içten gelir zorlama ile olmaz

Duvardan farkı ne eşinizin ayırt edemedim pek.
Onu geçtim kıskanmayan adamdan hayır mi gelir
Bide lise mezunuyum nedir bunun için yalan mi söylenir madem söyledi üniversite falan de sanki çok büyük fark var

Yazdıklarınızı bir başkası yazmış gibi okuyun. Ne yorum yapardınız? Adam yalancı, ailesine karşı ilgisiz ve sevmiyor. 15 gün bi insan nasıl küs kalır yaa. Hadi sizi geçtim. Küçücük çocukla ne derdi var da konuşmuyor.

Ayrilmayi dusunmuyorsaniz onu yok saymayi ogrenmelisiniz. Birakin konusmasin, eve para getirsin siz de hayatinizi yasayin, aksam acsa onune bir tabak yemek koyun yeter.
Sinirlenir, beklentilerinizi yukseltir, adami iletisime acmaya calisirsaniz iyice yipranacaksiniz gibi gorunuyor maalesef.

Şu an atama bekliyorum aslında üniversite mezunuyum tek umudum o kaldı o da olmazsa naparım bilmiyorum ama sevgi falan kalmadı ne onda ne de bende çıkış yolu arıyorum ama elim kolum bağlı çocuk olunca özellikle de

Ayrilmayi dusunmuyorsaniz onu yok saymayi ogrenmelisiniz. Birakin konusmasin, eve para getirsin siz de hayatinizi yasayin, aksam acsa onune bir tabak yemek koyun yeter.
Sinirlenir, beklentilerinizi yukseltir, adami iletisime acmaya calisirsaniz iyice yipranacaksiniz gibi gorunuyor maalesef.

bu yorumu tuttum bence sende dinle @Parodis19

Yazdıklarınızı bir başkası yazmış gibi okuyun. Ne yorum yapardınız? Adam yalancı, ailesine karşı ilgisiz ve sevmiyor. 15 gün bi insan nasıl küs kalır yaa. Hadi sizi geçtim. Küçücük çocukla ne derdi var da konuşmuyor.
Evet aslında en çok da sessizliği ve suratı beni çok yıprattı aile terapistine gidelim diyorum istemiyor arkadaşlarımızın yanındakonuşalım diyorum hele ona çok sinirleniyor başbaşayız konuşalım diyorum dır dır etme deyip yatıp uyuyor bilmiyorum çok uğraştım ama olmuyor olmuyor

Açılmıyo ki zaten şu an ne gezecek ne de eğlenecek ruhum kalmadı antidepresan alıyorum onunla ayaktayım diyebilirim çok yıprandım çooookkk

Mesela kizim heyecanla babasina birsey anlatiyor esim bazen dalgin oluyor yada telde ya da tv de gozu.babasii kizim sana diyor tepki versene diyorum heyecanina.ki sizin babaniz oglunun yuzune bakmiyor ilgilenmiyor hic mi yuregi sizlamiyor kucucuk yavrucaga niye kusersin ayip ayip.

Babama benziyor eşiniz. Ergenlikte yaptığım yanlış şeyler yüzünden şu an birbirimizin suratına ya bakıyoruz ya bakmıyoruz. Kinci adamın teki. Anneme karşı da öyle. Ben de eve gelmesini istemiyorum, o evdeyken huzursuz oluyorum. Ben alıştırdım kendimi babamın sevgisiz oluşuna, ilgisiz oluşuna, benden nefret etmesine.. Siz de öyle yapın. Çocuğunuzla mutlu olmayı deneyin madem boşanamayacaksınız..

Babama benziyor eşiniz. Ergenlikte yaptığım yanlış şeyler yüzünden şu an birbirimizin suratına ya bakıyoruz ya bakmıyoruz. Kinci adamın teki. Anneme karşı da öyle. Ben de eve gelmesini istemiyorum, o evdeyken huzursuz oluyorum. Ben alıştırdım kendimi babamın sevgisiz oluşuna, ilgisiz oluşuna, benden nefret etmesine.. Siz de öyle yapın. Çocuğunuzla mutlu olmayı deneyin madem boşanamayacaksınız..
bizimki nefret mi bilemiyorum ama sevgiden eser kalamadığı kesin bende bekliyorum 30 yaşındayım yaşlılığımı düşünemiyorum bu adamla bakalım bana ne yol gözükecek

Back
X