Arkadaşlar 6 yıllık evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var fakat o kadar mutsuzum ki en başından itibaren yalanlarla kurulan bi evliliğim oldu eşim lise mezunuyum dedi ilkokul mezunu çıktı 70 bin liraya yakın borcu varmış ödeyene kadar neler çektik maddi olarak çok kötü günler geçirdim neyse ki toparlandık bayağı hemde ama mutsuzluğum hala devam ediyo eşim ne benimle ne oğluyla zerre ilgilenmiyor pazar günleri mağazayı kapatma imkanı olduğu halde kapatmıyor akşamları geldiği gibi uyuyor defalarca konuştum benim ilgiye sevgiye ihtiyacım var diye özür diliyo tamam diyo yine aynı ha bide küsünce en az 15 gün tek bir laf bile etmez kafayı yicek gibi oluyorum aileme gelince aileme gittiğimde de yine mutsuz olurum bana sahip çıkacak bi babam yok tam tersi hep ben haksızım ayrıca da bu ikimizin de ikinci evliliği eşimin 15 yaşında bi çocuğu daha var napıcam bilmiyorum depresyona girdim ve artık yüzüne bile bakmak istemiyorum akşamları gelecek diye aklım çıkıyo bizim yıllardır ne sohbetimiz var ne de mutlu olduğumuz bi an tatile gidip ertesi gün ağlaya ağlaya geldim surat 5 karış şiddet Yok baskı Yok zerre kıskançlık Yok ama adam konuşmuyo onun konuşması için en az 15 gün beklemem lazım bende tam tersi cıvıl cıvıl konuşkan biriyim keşke vursa kırsa da o 15 günü bana zehir etmese çocuğa da küsüyo ona bile tek bi laf etmiyo dışarı karşı öyle biri değil aşırı konuşkan ama adam beni düşman görüyo
Son düzenleyen: Moderatör: