lütfen bana da yardım edin :(içind ebulunduğum girdapı anlayabilirsin

Mantigina uymak degil de evlenmek istedigi icin evleniyor resmen.
Kör topal kim denk gelse evlenecek gibi duruyor

Ayrıntıları okuduktan sonra "bu iş bitmeli baby " dedim. Bi olmamışlık var bu işte, bi laçkalık, bir ciddiyetsizlik. ..

Konunu ilk okuduğumda his yanılması yaşadığını düşündüm. yanlız nişan atmayalım başka bayanla ilgilensem kısmını görünce şok oldum
Ayy ben de düğün arefesi girdiğim stres ve korku yüzünden evlilikten kaçmak için eşimden nasıl nefret etmeye çalıştığım konusunda kendimden örnek verecektim ama olay bambaşkaymış

Ayy ben de düğün arefesi girdiğim stres ve korku yüzünden evlilikten kaçmak için eşimden nasıl nefret etmeye çalıştığım konusunda kendimden örnek verecektim ama olay bambaşkaymış
ne evlenesim ne sevgili olasım geliyor kimseciklerle burayı okudukça :) ALLAH doğru insanlar ile karşılaştırsın

Cnm neden asik degilsin bu adama eminim ki bi cevabi var ya tipin degil ya bi kac hareketinden yani var bisiy ama ne bunun cevabini soylersen ona gore yorum yapicam

Bir insan 3 ayda evlilik teklifi alıyor, ona 'evet' diyorsa çok aşıktır. Siz ne akla hizmet nişanlandınız o ayrı..

Ama adam apayrı bir dünya.. Basın tekmeyi gitsin.
Niye rezillik olsun, elalem 2 gün konuşacak diye neden bir ömür siz mutsuz olacaksınız,ayrılın bir an evvel.
Sorana da "başka kadınlarla görüşecek ama ben de bozulmayacakmışım" dersiniz, böylesini de duymadımdı

onun aşık olduğna eminsen bir dedğmi iki etmez diyorsan aşk arama yakışıklılık arama. bunlarla mutlu olunmuyor.
bak yeni nişanlanmışn kötü huyları içn özr diledi bida yapmaz etmez değişir bırakır deme tekrar yapar ewlenince 10 mislini yapar. bunlarıda göz önünde bulundr ona göre karar ver.. iyi düşün bütn hayatını etkileyecek verdğn karar

Ben de eşimi ilk başta insan olarak çok seviyordum ama hiç onunla evlenme düşüncem olmamıştı. Hiç hayal kuramıyordum evlensek şöyle olur böyle olur diye. Hatta hayatta evlenebileceğim bir tip değil diye düşünüyordum. Hiç yakışıklı çekici gelmiyordu bana ama oturunca saatlerce sohbet edebiliyorduk gülüp eğlenebiliyorduk. Yaklaşık 2 sene peşimden koştu ikna etmeye çalıştı. O sürede hayatıma başkaları da girdi ve bir sürü kazık yedim.
İlk başlarda insan olarak seviyordum ama yüzüne bakasım gelmiyordu. Benden uzaklaşsın beni sevmesin diye sürekli tersliyordum ters davranıyordum. Yerin dibine sokuyordum. Daha sonra ne olduysa bir şey oldu ve ona bir şans vermeye karar verdim ciddi anlamda evlilik düşüncesiyle görüşmeye başladım ama hala içimde bir kıpırtı yoktu ona karşı. En azından düzgün bir insan iyi bir eş iyi bir baba olur diye düşünerek başlamıştım görüşmeye. Bu süre 4-5 ay sürdü o yılmadı ve beni gerçekten sevildiğime değer gördüğüme ikna etti. Daha sonra eşimi sevmeye başladım ve aşık oldum. Evlenme kararı verdiğimde seviyordum. Kalbimin ritmini değiştiriyordu yani. 4 yıllık evliyiz ve şuan ilk günkinden daha çok seviyorum kocamı. Ve iyi ki onunla evlenmişim diyorum. Allah tam da dualarımın karşılığını gönlüme göre verdi.

Siz nişan ve evlilik teklifini kabul etme konusunda acele etmişsiniz. Biraz akışına bıraksaydınız her şey belki çok farklı olabilirdi. Hala daha geç değil kendinizi sevmeye zorlamak yerine akışına bırakın. Zamanla sizde de bir şeyler değişirse yolunuza beraber devam edersiniz. Ama baktınız ki içiniz ısınmıyor o zaman da ayrılırsınız. Nişan atmak dünyanın sonu değil nihayetinde.

hala daha geç değil değil mi

Cnm neden asik degilsin bu adama eminim ki bi cevabi var ya tipin degil ya bi kac hareketinden yani var bisiy ama ne bunun cevabini soylersen ona gore yorum yapicam
tip olarak yakışıklı değil bunu geçtim genel kültürü çok yok.şimdi bişey dicem yanlış anlaşılmasın ben de köylüyüm ama o kendini çok yetiştirmemiş

tip olarak yakışıklı değil bunu geçtim genel kültürü çok yok.şimdi bişey dicem yanlış anlaşılmasın ben de köylüyüm ama o kendini çok yetiştirmemiş
Iste cnm sebep bu asik olamamandaki bunlar evlilik icin cook onemli sebepler
Maddiyatinin iyi olmasi sadece rahat yasamani saglayacak ama mutlu yasamani saglamayacak
Once huzur ve sevgi gelir
Sen simdiden onu kendinden geri goruyorsun kulturel farkliliginiz var ve bu degismicek biliyorsun degil mi
Saniyorum senin icin bu onemli kendini gelistirmis olmasi
Iyi dusun boylebir adamla omur gecer mi
Iyi olcbic tart
Istemedigin bi evliligi yapma nisandan ayrilmak kolay ama bosanmak zor

Annenizle hiç konuştunuz mu? Yani konuşabilir misiniz böyle birşeyi, ne der sizce? Çok mu geleneksel aileniz?

İnsan yaşanmışliklarla birbirini sever.kalp çarpıntısı,askta bir zaman sonra biter.iyi anlasmak dost olmak,birlikte eglenmek iyi vakit gecirmek aşktan cok çok önemli.

Sevmedigim bir insansa nasil teklifi kabul edersin ben sevmedigimle muhatab bile olmam,duygularindan emin ol nişanı atmadan önce..

hala daha geç değil değil mi
Neden geç olsun ki. Nişanlılık süreci tam olarak tanıma süreci. İnsanlar tam olarak karar versin emin olsun diye var bu süreç. Eğer emin olamazsanız ayrılırsınız. İnsanlar düğüne 2-3 gün kala ayrılıyorlar onda bile bi süre laf söz oluyor sonra unutuluyor. Fazla takılmayın akışına bırakın biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…