- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.146
- 298
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Mantigina uymak degil de evlenmek istedigi icin evleniyor resmen.gerçekten değil mi? o da beni sevmiyor mantığına uyduğum için benimle evlenmek istiyor doğru mu? ama acaba beni kızdırmak için mi dedi diye de düşünüyorumhani onu seviyor muyum kıskanacak mıyım diye denemek istedi belki de?
Ayy ben de düğün arefesi girdiğim stres ve korku yüzünden evlilikten kaçmak için eşimden nasıl nefret etmeye çalıştığım konusunda kendimden örnek verecektim ama olay bambaşkaymışKonunu ilk okuduğumda his yanılması yaşadığını düşündüm. yanlız nişan atmayalım başka bayanla ilgilensem kısmını görünce şok oldum
parayla işim yok hanımefendi.en az onun kadar kazanıyorum zaten.
ne evlenesim ne sevgili olasım geliyor kimseciklerle burayı okudukça :) ALLAH doğru insanlar ile karşılaştırsınAyy ben de düğün arefesi girdiğim stres ve korku yüzünden evlilikten kaçmak için eşimden nasıl nefret etmeye çalıştığım konusunda kendimden örnek verecektim ama olay bambaşkaymış
hala daha geç değil değil miBen de eşimi ilk başta insan olarak çok seviyordum ama hiç onunla evlenme düşüncem olmamıştı. Hiç hayal kuramıyordum evlensek şöyle olur böyle olur diye. Hatta hayatta evlenebileceğim bir tip değil diye düşünüyordum. Hiç yakışıklı çekici gelmiyordu bana ama oturunca saatlerce sohbet edebiliyorduk gülüp eğlenebiliyorduk. Yaklaşık 2 sene peşimden koştu ikna etmeye çalıştı. O sürede hayatıma başkaları da girdi ve bir sürü kazık yedim.
İlk başlarda insan olarak seviyordum ama yüzüne bakasım gelmiyordu. Benden uzaklaşsın beni sevmesin diye sürekli tersliyordum ters davranıyordum. Yerin dibine sokuyordum. Daha sonra ne olduysa bir şey oldu ve ona bir şans vermeye karar verdim ciddi anlamda evlilik düşüncesiyle görüşmeye başladım ama hala içimde bir kıpırtı yoktu ona karşı. En azından düzgün bir insan iyi bir eş iyi bir baba olur diye düşünerek başlamıştım görüşmeye. Bu süre 4-5 ay sürdü o yılmadı ve beni gerçekten sevildiğime değer gördüğüme ikna etti. Daha sonra eşimi sevmeye başladım ve aşık oldum. Evlenme kararı verdiğimde seviyordum. Kalbimin ritmini değiştiriyordu yani. 4 yıllık evliyiz ve şuan ilk günkinden daha çok seviyorum kocamı. Ve iyi ki onunla evlenmişim diyorum. Allah tam da dualarımın karşılığını gönlüme göre verdi.
Siz nişan ve evlilik teklifini kabul etme konusunda acele etmişsiniz. Biraz akışına bıraksaydınız her şey belki çok farklı olabilirdi. Hala daha geç değil kendinizi sevmeye zorlamak yerine akışına bırakın. Zamanla sizde de bir şeyler değişirse yolunuza beraber devam edersiniz. Ama baktınız ki içiniz ısınmıyor o zaman da ayrılırsınız. Nişan atmak dünyanın sonu değil nihayetinde.
tip olarak yakışıklı değil bunu geçtim genel kültürü çok yok.şimdi bişey dicem yanlış anlaşılmasın ben de köylüyüm ama o kendini çok yetiştirmemişCnm neden asik degilsin bu adama eminim ki bi cevabi var ya tipin degil ya bi kac hareketinden yani var bisiy ama ne bunun cevabini soylersen ona gore yorum yapicam
Iste cnm sebep bu asik olamamandaki bunlar evlilik icin cook onemli sebeplertip olarak yakışıklı değil bunu geçtim genel kültürü çok yok.şimdi bişey dicem yanlış anlaşılmasın ben de köylüyüm ama o kendini çok yetiştirmemiş
Neden geç olsun ki. Nişanlılık süreci tam olarak tanıma süreci. İnsanlar tam olarak karar versin emin olsun diye var bu süreç. Eğer emin olamazsanız ayrılırsınız. İnsanlar düğüne 2-3 gün kala ayrılıyorlar onda bile bi süre laf söz oluyor sonra unutuluyor. Fazla takılmayın akışına bırakın biraz.hala daha geç değil değil mi
ailem bulmuşsun böyle birini kaçırma evlen diyorAnnenizle hiç konuştunuz mu? Yani konuşabilir misiniz böyle birşeyi, ne der sizce? Çok mu geleneksel aileniz?
ailem bulmuşsun böyle birini kaçırma evlen diyorhislerimi anlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?