- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
belki beni kıskandırmak için söylemiştir diye düşündüm o anE
bunu konunun başında niye belirtmediniz ki?
Herkes adamı melek sanıyor konuyu okuyunca.
Adam bi dalı tutmadan diğerini bırakmama peşinde.
Bi an önce defedin gitsin, hangi mantığınıza uyuyor bu adam hiç anlayamadım.
Birşey diyemezsiniz tabi. Madem sevmiyordunuz ne diye kabul ettiniz. Şimdide şımarıklık yapıyorsunuz. Fazla ilgi ve alaka size iyi gelmemiş belli kibir şey demiyorum.
bilmiyorumAdam pek öyle melek de olmadığına göre niye nişanlandınız ki?
haklısınız.Birşey diyemezsiniz tabi. Madem sevmiyordunuz ne diye kabul ettiniz. Şimdide şımarıklık yapıyorsunuz. Fazla ilgi ve alaka size iyi gelmemiş belli ki
3 ay bir insanı tanıma ve bir insanla evlilik kararı vermek için çok kısa bir süre.Kimin ne kadar melek olduğuna 90 günde karar veremezsin.nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.daha önce buranın sıkı bir takipçisiydim.yazmak bugüne kısmetmiş.gerçekten yardımlarınıza çok ihtiyacım var..
arkadaşlar dünyalar iyisi bir erkekle beraberim.kariyeri var.kalbi melek gibi.beni, mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.yaklaşık 3 aydır beraberiz.bana evlilik teklif etti ve ben kabul ettim.ve geçen hafta pazar günü nişan yapıldı.tüm sülale ile.
bu adamda ne eksik var ? hiçbir şey.ama eksik olan benim kalbimde sanırım.sevemiyorum.kalbim atmıyor.heyecanım 0.evet heyecanım hiç yok.neden böyle bilmiyorum sevmem lazım diyorum yok olmuyor sevemiyorum aşık olamıyorum.peki neden kabul ettim evlilik teklifini bilmiyorumsüreç öyle işledi ki hayır diyemedim.mantığıma 100 de 1 milyon uyuyor ama içinmde ona karşı en ufak bir heyecan aşk kıpırtısı yok desem içinde bulunduğum girdabı anlayabilirsiniz belki.şimdi tüm sülale arkadaşlar herkes biliyor nişanıyım.istesem yarın evlenecek benimle resmen ama istemiyorum
sanırım çok büyük bir hata yaptım ona evet demekle ama bahenem yok.onu üzmekten korkuyorum.bir ömür kendimi üzeceğim bu gidişle.
ne olur yardım
zamanla aşık olur muyum? beni mutlu etmek için her şeyi yapan biri belki de çok mutlu olurum evliliğimdene yapayım nasıl edeyim bu girdaptan kurtulayım? en yakın arkadaşlarım saçmalama o adamdan ayrılırsan dasha da mutlu olamazsın diyorlar yaş da geçiyor malum 32 yim
DÜZENLEME:arkadaşlar başlığı yanlış açtım bir hata oldu fazla kelime çıktı kusuruma bakmayın
hele bir tanesi diyor ki sen bu adamı bırakırsan daha da ALLAH tan mutluluk bekleme diyor !!3 ay bir insanı tanıma ve bir insanla evlilik kararı vermek için çok kısa bir süre.Kimin ne kadar melek olduğuna 90 günde karar veremezsin.
Arkadaşların nerden biliyor onsuz mutsuz olacağını.32 yaş çok mu geç bir yaş.Önünde bir ömür var.
Olmuyorsa olmuyor de.Bırak kim ne düşünürswe düşünsün.O insanı da oyalama.
parayla işim yok hanımefendi.en az onun kadar kazanıyorum zaten.Parası mı çok birden ona mı evet dediniz ? Yazık günah karşındakine ayrıl gitsin
evet var gibiydi o enerji dediğiniz ilk başta ama sonraları söndü.onu sevemiyorum keşke sevsem deliler gibi aşık olsam ona ama şöyle de bir durum olabilir:
onun da beni çok sevdiğini düşünmüyorum sadece onun mantığına çok uyuyorum.her yönden belki de onun bana sevgisini hissetsem onu sevebilirdim ama eminim o da beni çok sevmiyor.hatta bu kararsız hallerimi çok iyi biliyor bana dedi ki.nişanı hemen atmayalım.biraz süre geçsin.bu süre içinde bir başka bayanla ilgilensem sana ayıp olur mu dedi.ben evlenmek istiyorum çünkü dedi.
Arkadaşlarının fikirlerine göre mi yaşıycaksınhele bir tanesi diyor ki sen bu adamı bırakırsan daha da ALLAH tan mutluluk bekleme diyor !!
YUHHHHH diyorum totoşuna vur bi tekme bu bile ayrılma sebebi bu lafını bile desen herkese haksızsın diyen bi insan çıkmaz ne dememk baskasıyla görüssemevet var gibiydi o enerji dediğiniz ilk başta ama sonraları söndü.onu sevemiyorum keşke sevsem deliler gibi aşık olsam ona ama şöyle de bir durum olabilir:
onun da beni çok sevdiğini düşünmüyorum sadece onun mantığına çok uyuyorum.her yönden belki de onun bana sevgisini hissetsem onu sevebilirdim ama eminim o da beni çok sevmiyor.hatta bu kararsız hallerimi çok iyi biliyor bana dedi ki.nişanı hemen atmayalım.biraz süre geçsin.bu süre içinde bir başka bayanla ilgilensem sana ayıp olur mu dedi.ben evlenmek istiyorum çünkü dedi.
Adam da pek sevmiyormuş.Kızın ilgisizliğini de fark etmiş.Nişanı hemen atmayalıma ama süreçte ben de başka kızla ilgilnsem olur mu demiş.Yani sen hali hazır dadur.Ben o arada başka birini bulursam ya da yedekte bir aday varsa ilgilenirim.Olursa onla devam ederim demek istemiş.Yani yaşı kaçsa adamın,ne olursa olsun evlenme odaklı.Ney ney ney ney demis???
Adam da pek sevmiyormuş.Kızın ilgisizliğini de fark etmiş.Nişanı hemen atmayalıma ama süreçte ben de başka kızla ilgilnsem olur mu demiş.Yani sen hali hazır dadur.Ben o arada başka birini bulursam ya da yedekte bir aday varsa ilgilenirim.Olursa onla devam ederim demek istemiş.Yani yaşı kaçsa adamın,ne olursa olsun evlenme odaklı.
Kızımızda bu kısmı atlıyor,adamı melek sanıyor beni kıskandırmak için söyledi sandım diyor.
evet var gibiydi o enerji dediğiniz ilk başta ama sonraları söndü.onu sevemiyorum keşke sevsem deliler gibi aşık olsam ona ama şöyle de bir durum olabilir:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?