- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
Esiniz doktora gitsinvalla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
Çok erken yorulmussunuz.valla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
Öncelikle sakin olun bir çok kişi aynı süreçten geçiyor ve 5 ay doktora bile gitseniz erken diyebilir aşılama da belli bir süre gerektiriyor kabullenmek en önemlisi ve zamanı var herşeyin olacak ama biz istediğimizde değil Allah istediğinde…valla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
evet benımde ıkı yıl oldu .esımde sorun var uc yıllık evlıyız salı gunu artık aşılama ıcın gıcedeğiz. herkesın hakkında hayırlısı .... ümitisz olmayın lütfen tıp cok ılerledı artık Rabbım ol desın ınsallahÇok erken yorulmussunuz.
Erken düşmüşsünüz ümitsizliğe
Ben 2 senedir bekliyorum, hiç bi sorun olmamasına rağmen nasip olmuyor
Bu kadar çabuk karalar bağlamayın bence, yoksa kalkamassınız altından bu psikolojinin
Yasin kac ki.6 ay cok az surevalla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
9 ay bekledim güzel haberi almak için. Sonunda çift çizgiyi gördüm. Dünyalar benim olmuştu. Ama sadece 10 gün. Mutluluğumuz çok kısa sürdü. Aradan 18 ay geçti. Hala bekliyoruz biz. 5 ay beklemek için çok güzel bi süre.valla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
2 senedir deniyorum daha yolun cok basindasiniz bu kadar yipratmayin kendinizi doktorlar bile 1 senenin sonrasında tedaviye başlıyorvalla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
Hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın insallahhevet benımde ıkı yıl oldu .esımde sorun var uc yıllık evlıyız salı gunu artık aşılama ıcın gıcedeğiz. herkesın hakkında hayırlısı .... ümitisz olmayın lütfen tıp cok ılerledı artık Rabbım ol desın ınsallah
amınnn canım, inşallaaah sende bır an once bebişine kavuşursun . sizde ne gibi bir sorun vardı acabaHayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın insallahh
Bu ay bizde femara çatlatma iğnesi falan kullanmıstık
Ama yine negatif malesef
Biiraz kafamı toparlayımda bikaç ay sonra bizde aşılama için işlemlere başlıcaz zannediyorum
Nasip
İnsallahhhamınnn canım, inşallaaah sende bır an once bebişine kavuşursun . sizde ne gibi bir sorun vardı acaba
5 ay çok kısa bivalla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
ah canım ınan kı ınsan ne olsa ona umut baglıyor yada üzülüyor. sebepsiz de zor,sorun oluncada zor ama ne olursa olsun nasip olunca oluyor ya bir şekilde inşallahh bizimde artık zamanımız gelmiştir. Rabbim daha fazla bekletmesin saglıkla kavusalım bebeklerımıze. hangı ildesınİnsallahhh
Bizde bi sorun yok
Bazen buna sevinsem mi üzülsem mi arada gidip geliyorum
Bi sorun olsaydı en azından tedavi yoluna giderdik belki, böyle düşününcede kızıyorum kendime aslında isyan gibi
Malesef sebepsiz infertilite bizim
Eşimdede bende bi problem yok, ama 2 senedir hiç bi şekilde olusmadı gebelik
bence regl olduğunuzda ağlamayın şunu hatırlayın bir çok insan regl olmak için dahi ilaç kullanıyor çevremde. bunu görüp buna da şükür demeyi bilmek gerek. test için erken gününüz geçmeden doğru sonucu pek alamazsınız alanlar biraz şanslı fakat negatif her zaman negatif demek değildir. bir arkadaşımın da tiroidi var fakat doğum yaptı 9 ay geçti yine gebe kaldı. kendinizi kusurlu görmeyin lütfen kusurlu diye bir kelimeyi doğru bulmuyorum. varsa bir rahatsızlık sizde ve eşinizde tedavi ile kısa sürede geçecektir. içinizi ferah tutun lütfen Rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte inşallahhepinize yorum için teşekkürler ama elimde değil , eşime söyleyince üzülünce bazen regli günleri ağlıyorum o zaman bana kızıyor . ve ben daha cok üzülüyorum . hayırlısını dile diyor evet öyle ama işte kendi kendime üzlüyorum . evet belki eşimde sorun var bilemeyiz ben hep kendimi kusurlu sanırdım troidde dolayı ama yok doktor olabilir olmaz diye birsey yok dedi . şimdi yarın tekrar kadın dğ. gideceğim bakalım soracağım aşılama için ne gerekli diye . Allah hepimizin bu perşmebe günü tüm dualarını kabul etsin. Henüz regli olmadım ama sabah test yaptım 3 gün var regliye ve tertemiz bir negatif . Olsaydı cıkardı diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?