Gebeliğe Hazırlık lütfen bana destek olun iyi değilim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok haklısınız . ama işte elimizde olmuyor maalesef . rahim filmi cekıldım sadece eşim sadece sperm testine gidecek
İnan canım psikoloji herşeyden önce geliyor eğer bir sorun yoksa kafanı dağıttığın an, Bi şeylerle uğraştığın an nasibin sana gelecek. Benim şuan buna imkanım yok maalesef dedim ya yapayalnızım ailem yok eşim yok kendimi dinleyip duruyorum. Ama hem deneme şansın varsa hemde kafanı dağıtma imkanın varsa benden şanslısın unutma. İnşallah isteyen herkes bir an önce nasibine kavuşur hep dua ediyorum

doğru diyorsunuz yani ovülasyon kullanmak illa o günler ilişkiye girmekte benı geriyor . Başka yolu yok mu bunun en azından kafamdan bıraksam
Gün aşırı 2 günde bir deneyin kafanızdan atın sorun yoksa ovulasyon testi yapmayın kafanıza takarsınız. Önce doktor kontrolune gidin sorun yoksa akışına bırakın 2 günde bir olursa illaki tutar. Arkadaşın dediği gibi çocuk için bir araya gelmeyin o zaman hiç olmaz

5 ay çok erken ümitsizliğe düşmek için. Kafa rahatlığı şart, ne kadar rahat ve stressiz olursanız o kadar kolay olur hamile kalmanız. Bi de eşinizin sperm sayısına baktirmasi cok önemli..muhakkak gidip yaptırsın.

5 ay çok erkennn gerçekten doktorlar bir yıl korunmasiz ilişkiden somra gebe kalinmiyorsa tedavi öneriyor stress en büyük engel bnde sizin gibi yumurtlama takibi yaptım ama olmamıştı 6 ay birde ikinci gebeliğim olacaktı bir kziim vardı sonra bıraktım stres yapiyrm Allah nasip eder dedim o ay düzenli ilişki de yaşamadım eşim sehir dışına gitmsiti iki defa birlikte olabildim ve bn hamile kaldım sonra onca ay dene hesapla olmasın sonra ummadığın anda olsun sabret dua et zamanı geldiğinde hayırlısı ile olacaktır

7 eylül canım inşallah hepimize nasip olsuun
inşallah mınıgın senınledır. değilsede üzülme yanlız degılsın kendını yanlız hıssetme burada bır cok ınsan var aynı yolda ve daha tanımadıgımız bınlerce kısı. Allahım cok fazla bekletmesın kımseyi.

Amin canım amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bu ay. Dediğim gibi yalnız kaldım öyle olunca bana umut olsun diye bu ay çok istedim. Hepimize nasip olsun inşallah

Meraba bende sizin gibiydim 2 sene bende uğraştım esim sperm testi verdi vs. Ama tup bebek sürecine girdim sonra ortaya çıktı ki yumurta kalitem yetersiz olduğu için gebe kalamiyormusum

Sorma canım her yazıda karşılaşıyoruz bak inşallah bu ay yüzümüz güler. Psikolojim alt üst gerçekten umut olsun istiyorum bakalım nolcak çok sabırsızım 5 gün nasıl geçecek
evet yaa dımı yollarımız kesişiyor. yasadıklarımız ortak olunca. inşallah hayırlı haberler alırsın canım

bende adetım bıtınce doktora gıtmıs olcam aşılama ıcın acaba bır faydası olur mu? adetli iken mi gitseydim ama randevu bulamadım

bende adetım bıtınce doktora gıtmıs olcam aşılama ıcın acaba bır faydası olur mu? adetli iken mi gitseydim ama randevu bulamadım
Bana doktor düşünürsen aşılama adetin ikinci yada üçüncü günü gel demişti
Hormon testlerini falan tekrarlıyolarmıs o arada ve ilaç kullanımına başlanıyormus
Tam bilmiyorum ben süreci başlamadık, ama fikir almaya gittiğimizde öyle demişti

5 ay da mı yoruldun 3 senedir bekliyorum bütün ritün kontrellerden geçtik eşimle hiç bi problemimiz yok ama olmadı işde bıraktım artık düşünmeyi test yapmayı üstüne düşmeyi sadece dua ediyorum Allah’a başka çarem yok sende öyle yapmalısın fazla üstüne düşme ayrıca eşininde hastahanye gitmesi gerekiyor sürekli kendini muayenelere koyma sende bişe yoksa eşin gitsin busefer senin kadar o da uğraşsın sonuçta bebek isdiyorsun yarın birgün olunca eşin sana böyle mi destek olacak lütfen bebek çözüm degil önemli olan o bebeği sağlıklı bir ortamda getirmek sakin kal biraz 5 ay içersinde yıpratma kendini

anladım canım cok sagol işte bendeki şans, randevu bulamadım adetlı ıken. ama onceden yaptıurdıgım hormon testım var bakalım ne dıcek ne yapacak. boşuna gıtmıs olmam umarım

anladım canım cok sagol işte bendeki şans, randevu bulamadım adetlı ıken. ama onceden yaptıurdıgım hormon testım var bakalım ne dıcek ne yapacak. boşuna gıtmıs olmam umarım
Rica ederim
Hersey yolunda ilerler bu ay umarım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…