- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
ben tüm kontrollerimi yaptırdım sorun yok düşündüğüm anda doktora gittim. eşimi de bu ay göndereceğim hatta randevu alacağımBence önce doktora gidin. Çocuk düşünüyorum o yüzden genel kontrolümü olmak istiyorum diyin. Eşinizde test verebilir. Sonrasında bir problem çıkmazsa eğer gün aşırı ilişki olarak devam edin. Doktor folikasit verir kullanmıyorsanız eğer ona başlayın. Başka şeyler düşünün. Çocuk için ilişkiye girmeyin.
yumurtlama gunu 1. gü olarak sayarak mı hesaplıyorsun7 eylül canım inşallah hepimize nasip olsuun
Ben kendi evime yakın bi tıp merkezine gidiyorum yaklasık bi senedir, takip tedavi içingideceğim insallah canım :) evet
canımm ınsallahh hıc gerek kalmadan kendılıgınden olur. bende evıme yakın bır doktor ıle takıp eıdyordum ama en son gıttıgımde bu sperm sayısı ıle senın cocugun olmaz tup bebek yapalım dedı ve tavrı hıc hosuma gıtmedı. o gun bıttı orası benım ıcın zaten bende 30 yasındayım. esımde sperm sıkıntısı var,bendede en son polıp vardı. neyse bır arkadasım barıs beye gıtmıs kıstlerı vardı ve amelıyat oldu orada ıkı ay sonra gebe kalmış, tabı belkı benım o şansım olmayabılır ama doktorun tavrı ve tarzını anlattı bende neden oraya gıtmıyorum dedım. danısmak ıcın belkıde o vesıle olur, inşallaahh . aşılama istiyorum Allah var hanı normal olsa olurdı dıyorum ıkı sene oldu. ne bıleyım bakalım neler olacakBen kendi evime yakın bi tıp merkezine gidiyorum yaklasık bi senedir, takip tedavi için
Kendi doktorum hiç bi problem olmamasına rağmen neden gebelik olmadığına dair bi sebep bulamayınca beni barış hocaya yönlendirmişti
Barış hoca bu alanda en uzmanlardan biriymiş, çok iyi bi doktormuş
Bi kez muayene olma şansım oldu o zaman
Oda bi sıkıntı bulamamıstı bizde
Yaşı çok sıkıntılı bulmayınca 32 yasındayım bu arada
İsterseniz bikaç ay daha ilaçla deneyin sonrasında sizin kararınıza göre hareket ederiz aşılama tüp vs ne isterseniz demişti
Bizde onun tavsiyesiyle bikaç ay daha ilaçla deneyeme karar verdik
Eğer olmassa aşılama için falam muhtemelen bende ona gidicem
bu arada ilaç neydi bir ilaç mı verdi size ?Ben kendi evime yakın bi tıp merkezine gidiyorum yaklasık bi senedir, takip tedavi için
Kendi doktorum hiç bi problem olmamasına rağmen neden gebelik olmadığına dair bi sebep bulamayınca beni barış hocaya yönlendirmişti
Barış hoca bu alanda en uzmanlardan biriymiş, çok iyi bi doktormuş
Bi kez muayene olma şansım oldu o zaman
Oda bi sıkıntı bulamamıstı bizde
Yaşı çok sıkıntılı bulmayınca 32 yasındayım bu arada
İsterseniz bikaç ay daha ilaçla deneyin sonrasında sizin kararınıza göre hareket ederiz aşılama tüp vs ne isterseniz demişti
Bizde onun tavsiyesiyle bikaç ay daha ilaçla deneyeme karar verdik
Eğer olmassa aşılama için falam muhtemelen bende ona gi
Her şeyden önce eşinizin doktora gitmesi gerek. Ya bildiği bir şey var gitmek istemiyor ya da saçma sapan gurur bende sorun yok sen yatakta biliyorsun gibisine gidiyor erkekler ama her şey yatakla bitmiyorvalla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
5 ay biraz kısa bir süre değil mi yorulmak, tükenmek için? Burada yıllarca gebe kalmaya çalışan insanlar var. Doktorlar bile bir yil deneyin olmazsa gelin diyorlar hem. Umarım herşeyden bu kadar çabuk yorulmuyorsunuzdur.valla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
Ah şu doktorlarcanımm ınsallahh hıc gerek kalmadan kendılıgınden olur. bende evıme yakın bır doktor ıle takıp eıdyordum ama en son gıttıgımde bu sperm sayısı ıle senın cocugun olmaz tup bebek yapalım dedı ve tavrı hıc hosuma gıtmedı. o gun bıttı orası benım ıcın zaten bende 30 yasındayım. esımde sperm sıkıntısı var,bendede en son polıp vardı. neyse bır arkadasım barıs beye gıtmıs kıstlerı vardı ve amelıyat oldu orada ıkı ay sonra gebe kalmış, tabı belkı benım o şansım olmayabılır ama doktorun tavrı ve tarzını anlattı bende neden oraya gıtmıyorum dedım. danısmak ıcın belkıde o vesıle olur, inşallaahh . aşılama istiyorum Allah var hanı normal olsa olurdı dıyorum ıkı sene oldu. ne bıleyım bakalım neler olacak
Ben bi ay klomen kullanmıstım iki ay önce öyle denemiştikca
bu arada ilaç neydi bir ilaç mı verdi size ?
evet çok uzuldum o gun.Ah şu doktorlar
Bazen çok acımasız oluyorlar gerçekten
Ben doktorumdan memnunum aslında ama sanırım daha çok gebelik takibinde daha iyi
Barış beyden fikir almak banada iyi geldi, gerçekten çok ilgili ve açıklayıcı bi tavrı var
En önemlisi gerçekçi
Bizede 2 senede olsa büyük ihtimal olurdu ama ben size direkt aşılama, tüp diyemem yada bekleyin de diyemem dedi
Sizin durum sebepsiz olduğu için başlarıs aşılama için testlere bugün eve gidersin denersin olur böyle bi durum dedi bize bıraktı
ah ahhh.Ben bi ay klomen kullanmıstım iki ay önce öyle denemiştik
Bu ayda femara ve çatlama iğnesi kullandım
Aslında böyle çok gebe kalan var ama bende buda işe yaramadı
Bu ilaçla tedaviyi en az 3 ay kadar Öneriyolar, belki bi ay daha böyle deneris olmassa aşılamaya gidicem artık
Yoruldum
Evet ben çatlatma iğnesi oldum o günü de sayın diyorlar. Eğer öyleyse bugun 9. Günümyumurtlama gunu 1. gü olarak sayarak mı hesaplıyorsun
benım catlamayı sayarsam 12. gün yumurtlamayı sayarsam 13 gün sabah test yaptım kaset test hiç birşey cıkmadı olsa cıkardı sanırım milletin 6 günü falan varken çıkmışEvet ben çatlatma iğnesi oldum o günü de sayın diyorlar. Eğer öyleyse bugun 9. Günüm
O halde gün aşırı ilişkide bulunun, Sağlıklı beslenin, bol su tüketin. Çocuk fikriyle ilişkiye girmeyin. İnşallah olur nasipseben tüm kontrollerimi yaptırdım sorun yok düşündüğüm anda doktora gittim. eşimi de bu ay göndereceğim hatta randevu alacağım
regli bittikten sonra başlayayım zaten öyle yapıyorum gecen ay iki ün yumurtlama gördüm ve değerlendirdim henüz regli olmadım ama bakalımO halde gün aşırı ilişkide bulunun, Sağlıklı beslenin, bol su tüketin. Çocuk fikriyle ilişkiye girmeyin. İnşallah olur nasipse
İnşallah olmuştur güzel haber alırsınregli bittikten sonra başlayayım zaten öyle yapıyorum gecen ay iki ün yumurtlama gördüm ve değerlendirdim henüz regli olmadım ama bakalım
Benim de iğneden sonra 9. Günüm negatif çıktıbenım catlamayı sayarsam 12. gün yumurtlamayı sayarsam 13 gün sabah test yaptım kaset test hiç birşey cıkmadı olsa cıkardı sanırım milletin 6 günü falan varken çıkmış
günadın sanmıyorum ara ara sancım gırıyor reglı olacağım belliİnşallah olmuştur güzel haber alırsın
Hamilelikte de aynı sancılar oluyor.günadın sanmıyorum ara ara sancım gırıyor reglı olacağım belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?