Gebeliğe Hazırlık lütfen bana destek olun iyi değilim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben tüm kontrollerimi yaptırdım sorun yok düşündüğüm anda doktora gittim. eşimi de bu ay göndereceğim hatta randevu alacağım

gideceğim insallah canım :) evet
Ben kendi evime yakın bi tıp merkezine gidiyorum yaklasık bi senedir, takip tedavi için
Kendi doktorum hiç bi problem olmamasına rağmen neden gebelik olmadığına dair bi sebep bulamayınca beni barış hocaya yönlendirmişti
Barış hoca bu alanda en uzmanlardan biriymiş, çok iyi bi doktormuş
Bi kez muayene olma şansım oldu o zaman
Oda bi sıkıntı bulamamıstı bizde
Yaşı çok sıkıntılı bulmayınca 32 yasındayım bu arada
İsterseniz bikaç ay daha ilaçla deneyin sonrasında sizin kararınıza göre hareket ederiz aşılama tüp vs ne isterseniz demişti
Bizde onun tavsiyesiyle bikaç ay daha ilaçla deneyeme karar verdik
Eğer olmassa aşılama için falam muhtemelen bende ona gidicem

canımm ınsallahh hıc gerek kalmadan kendılıgınden olur. bende evıme yakın bır doktor ıle takıp eıdyordum ama en son gıttıgımde bu sperm sayısı ıle senın cocugun olmaz tup bebek yapalım dedı ve tavrı hıc hosuma gıtmedı. o gun bıttı orası benım ıcın zaten bende 30 yasındayım. esımde sperm sıkıntısı var,bendede en son polıp vardı. neyse bır arkadasım barıs beye gıtmıs kıstlerı vardı ve amelıyat oldu orada ıkı ay sonra gebe kalmış, tabı belkı benım o şansım olmayabılır ama doktorun tavrı ve tarzını anlattı bende neden oraya gıtmıyorum dedım. danısmak ıcın belkıde o vesıle olur, inşallaahh . aşılama istiyorum Allah var hanı normal olsa olurdı dıyorum ıkı sene oldu. ne bıleyım bakalım neler olacak

ca
bu arada ilaç neydi bir ilaç mı verdi size ?

Her şeyden önce eşinizin doktora gitmesi gerek. Ya bildiği bir şey var gitmek istemiyor ya da saçma sapan gurur bende sorun yok sen yatakta biliyorsun gibisine gidiyor erkekler ama her şey yatakla bitmiyor Aşılama yoluna bile gitseniz eşinizin kontrolü lazım . Çocuk tek taraflı olmuyor ikinizin de taşın altına elini sokması gerek . Siz her şeyi yapmışsınız artık eşiniz düşünsün

gitmiyor değil de cekiniyor diyelim ama yarın ben kadın doğuma gideceğim yarın aksam da ona ürolojiden alacağım randevu gitin versin artık eğer birsey varas da erkenden tedavi ettiririz en azından

5 ay biraz kısa bir süre değil mi yorulmak, tükenmek için? Burada yıllarca gebe kalmaya çalışan insanlar var. Doktorlar bile bir yil deneyin olmazsa gelin diyorlar hem. Umarım herşeyden bu kadar çabuk yorulmuyorsunuzdur.

Ah şu doktorlar
Bazen çok acımasız oluyorlar gerçekten
Ben doktorumdan memnunum aslında ama sanırım daha çok gebelik takibinde daha iyi
Barış beyden fikir almak banada iyi geldi, gerçekten çok ilgili ve açıklayıcı bi tavrı var
En önemlisi gerçekçi
Bizede 2 senede olsa büyük ihtimal olurdu ama ben size direkt aşılama, tüp diyemem yada bekleyin de diyemem dedi
Sizin durum sebepsiz olduğu için başlarıs aşılama için testlere bugün eve gidersin denersin olur böyle bi durum dedi bize bıraktı

ca

bu arada ilaç neydi bir ilaç mı verdi size ?
Ben bi ay klomen kullanmıstım iki ay önce öyle denemiştik
Bu ayda femara ve çatlama iğnesi kullandım
Aslında böyle çok gebe kalan var ama bende buda işe yaramadı
Bu ilaçla tedaviyi en az 3 ay kadar Öneriyolar, belki bi ay daha böyle deneris olmassa aşılamaya gidicem artık
Yoruldum

evet çok uzuldum o gun.
belkı dogru olabılır ama boyle mı soylenır bu nasıl cıktım odadan bılemedım.
evet bende esımın spermlerı bende hızdan dolayı ılerleyemıyor en ıyısı aşılama ya napalım olmuyor yani.

ah ahhh.
belkı bızede boyl bır onerı sunar Barış bey baakalım ne olacak.
bende yoruldum gercekten yani her ay ümitlenip sonra kırmızıları gormekten dıyorum gecen gun ben cıft cızgı hamılelık testı ne zaman gorcem acaba :) gorebılecek mıyım . ınsallaahhh sızide bizide daha fazla bekletmez Allahım. dua edecegım sızede

ben tüm kontrollerimi yaptırdım sorun yok düşündüğüm anda doktora gittim. eşimi de bu ay göndereceğim hatta randevu alacağım
O halde gün aşırı ilişkide bulunun, Sağlıklı beslenin, bol su tüketin. Çocuk fikriyle ilişkiye girmeyin. İnşallah olur nasipse

O halde gün aşırı ilişkide bulunun, Sağlıklı beslenin, bol su tüketin. Çocuk fikriyle ilişkiye girmeyin. İnşallah olur nasipse
regli bittikten sonra başlayayım zaten öyle yapıyorum gecen ay iki ün yumurtlama gördüm ve değerlendirdim henüz regli olmadım ama bakalım

regli bittikten sonra başlayayım zaten öyle yapıyorum gecen ay iki ün yumurtlama gördüm ve değerlendirdim henüz regli olmadım ama bakalım
İnşallah olmuştur güzel haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…