Gebeliğe Hazırlık lütfen bana destek olun iyi değilim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle inşallah hamile kalırsınız eşinizin sperm testi yaptırması şart. Aşılama için önce bu gerek. Devlet hastanesi hemen yapmaz aşılama diye tahmin ediyorum. Özelde heemen yapılabilir. Allah gönlünüze göre versin
Şimdi gelelim kendi olayıma.. Her şeyin hayırlısını isteyin size tavsiyem budur. Çünkü ben hamileyim ve hamileliğimin başından beri kanama yaşadım 6 kez hastanede yattım. Kan değerlerim düştü kan tedavisi oldum. Damarlarım patladı serumla yemekten.. Her gece korkuyla kalkıyorum yine mi olur acaba suyum gelir mi acaba bir şey olur mu diye.. 21 haftadır sadece yatıyorum tuvalet dışında kalkmıyorum yerimden. Bir poşet ilaç kullanıyorum. 3 güne 1 iğne yemekten kalçam kevgire döndü. Bebek tutunsun diye bu iğneler.. Erken doğum riskim var ve çevrede bebeği alacak küvöze kabul edecek hastanede yok. Sevk ederiz bebeği diyorlar ama ben istiyor muyum bebeğimin uzağa 3-4 saatlik hastanelere gitmesini. Yani herşeyin hayırlısını iste.. Dünyanın sonu değil hiçbir şey.

Öyle, yeter ki nasip olsun
Yeter ki vakti zamanı gelsin
Zamanı gelenede kadarda rabbim bize sabır versin
İstanbuldayım, sen
Sizde var mıydı bi problem, sizinde epey olmus

Merhaba bende 14 aydır bekliyorum. Eşiniz mutlaka doktora gitsin ne olur olmaz. Benim çikolata kistim var ve hafif yumurta tembelliği. Sana şöyle söyleyeyim 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. Biz artık doktor tavsiyesiyle aşılamaya hazırlanırken pat diye eşime göreve gidiyorsun dediler ve 1 gün içinde toparlanıp gitti ne olduğumu şaşırdım. Ne güzel herşeyi düşünmüştük ayarlamıştık ama öyle bir işi var ki bize müsaade bile etmiyor. Halbuki daha yeni gelmişti görevden. Size bunu niye anlatıyorum deneme şansınız varsa inanın benden şanslısınız. Hemen 5 ayda ümitsizliğe kapılmayın. Ben de doktora 5. Ayımda ağrım olunca gittim çikolata kisti çıkınca diğer ay gebe kalabilmek için ilaca başladım. Önce doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirin. Sonra doktor size ilaç verecektir büyük ihtimal yumurta büyütmek için. Eşiniz de bu ara kontrole çıksın. Ama bana kalırsa doktora gittikten sonra kafanızdan atabilecek bir aktivite bulun Bi kaç günlük olsa dahi Bi şeylerle uğraşın bi yere gidin inanın çok faydası olacak

Hem sperm testi vermeden ve rahim filmi çekilmeden aşılama yapmıyorlar. Bunlarda belli bir süre alıyor maalesef. Sizin yaşadığınız bu yıkımı bu ay bende yaşıyorum az önce de anlattığım gibi. Ağlamaktan mahvoldum. Hem ben burda yalnızım ne ailem ne arkadaşım evin içinde kalakaldım. Lütfen ailenizin arkadaşlarınızın yanındaysanız sık sık gelin gidin kafanızdan atmaya çalışın işin başı stres. Doktorum benim stres yaptığımı görünce Bi olay anlatmaya başladı. Bi hastası varmış önce tedavi sonra iki kere aşılama sonra da tüp bebeğe gitmiş 1 kere olmamış. Aradan Bi kaç ay geçince kendi kendine hamile kalmış. İnanın bu stres herşeyi engelliyor

Öyle, yeter ki nasip olsun
Yeter ki vakti zamanı gelsin
Zamanı gelenede kadarda rabbim bize sabır versin
İstanbuldayım, sen
Sizde var mıydı bi problem, sizinde epey olmus
amınnn ınsallaahh, haklısın. bende ıstanbuldayım. bızım sorun esımın sperm sayısı ve hareketlılıgı az. bende de en son rahım fılımde 3mm polıp cıktı

inşallaahh sende eşin gelır gelmez hemen başlarsın ve ılk denemede hamıle kalırsın

cok haklısınız . ama işte elimizde olmuyor maalesef . rahim filmi cekıldım sadece eşim sadece sperm testine gidecek

eşim henüz neden test vermedi dedikki bu sekılde bır kac ay deneyelim bende troid olduğu için ths değerim biraz düşük ve ilac kullanıyorum yani hipertroidi hastasıyım bu ay gidecek Allahın izni ile . Ya o günleri beklemek cok zor regli bitiyor yumurtlaa bekleniyor yumurtlama günleri ilişki oluyor ama olmuyor elbet vardır bunda bır hayır ama işte cok kafaya takıyorum ilişiden sonra saatlerde yatıyorum wc y gtmıyorum duş almıyorum dua ediyorum sonra 14 günlük sürecte regli olmaamı bekliyorum

5 ay bu kadar yorgunluk için erken. 1 yıl olmuyorsa doktorlar sebep arıyorlar. Bu kadar kafanıza takarsanız zaten olacağı varsada olmaz. Biraz rahat olun çocuk odaklı yaşamayın.

inşallah sorun yoktur. hepımız aynı durumdayız emın olun bende ıkı yıldır aynı sekılde yumrutlama takıp et ılıskı sonra adet gununu say vs vs. kendınızı cok fazla yıpratmamaya calısın. başka seylerle mesgul olmak en ıyısı bnde cok fazla uzerın dusunce aşırı stres olup cok fazla uzuluyorum

5 ay bu kadar yorgunluk için erken. 1 yıl olmuyorsa doktorlar sebep arıyorlar. Bu kadar kafanıza takarsanız zaten olacağı varsada olmaz. Biraz rahat olun çocuk odaklı yaşamayın.
doğru diyorsunuz yani ovülasyon kullanmak illa o günler ilişkiye girmekte benı geriyor . Başka yolu yok mu bunun en azından kafamdan bıraksam

doğru diyorsunuz yani ovülasyon kullanmak illa o günler ilişkiye girmekte benı geriyor . Başka yolu yok mu bunun en azından kafamdan bıraksam
Bence önce doktora gidin. Çocuk düşünüyorum o yüzden genel kontrolümü olmak istiyorum diyin. Eşinizde test verebilir. Sonrasında bir problem çıkmazsa eğer gün aşırı ilişki olarak devam edin. Doktor folikasit verir kullanmıyorsanız eğer ona başlayın. Başka şeyler düşünün. Çocuk için ilişkiye girmeyin.

amınnn ınsallaahh, haklısın. bende ıstanbuldayım. bızım sorun esımın sperm sayısı ve hareketlılıgı az. bende de en son rahım fılımde 3mm polıp cıktı
Merhaba tüp bebek transferi olacakken doktor polip olabilecegini söyledi cuma veya cumartesi histereskopi icin doktora gidecegim. polip alinacak varsa eğer doktor emin degil bisey görüyorum ama net degil diyor histereskopide belli olur diyor.
Vajinal ultrasonla görüyor.
Yumurtalar toplandiktan sonra böyle bisy söyledi öncesinde birsey yoktu.
Ilaclardan olabilirmi diye dusunuyorum
Histereskopiden de korkuyorum .
Siz ne yapacaksiniz histereskopi mi olacaksiniz?

merhaba, ben salı gunu gıdecegım polip ıcın dokotrum ne dıyecek bende bılmıyorum ama eger engel ıse aldırırım bende

merhaba, ben salı gunu gıdecegım polip ıcın dokotrum ne dıyecek bende bılmıyorum ama eger engel ıse aldırırım bende
Doktor alinmasini istiyor polip miyom oldugu zaman transfer yapmiyoruz aliyoruz önce dedi .
Emin olmadigi icin endise ediyorum bende.

Eşin doktora gitsin ister devlete git ister özele erkekten semen testi istiyorlar belki sperm hızı yavaştır sende bişey yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…