- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
hem de ne şis cok kalkik duruyordu, delikler karsi duvari görüyordusuratım sis ve mosmordu orasıda ayri dert.. bir de burun tikalı silikon tamponlar cikinca ohh be demistim.. bir de ameliyat sonrasi alınan nefes cok güzeldi.. doktora ilk soyledigim sey 27 yildir ilk defa nefes aldigimi hissediyorum sanki demistim
Birazcik olgun olmaya kararlarinizin arkasında durmaya davet ediyorum sizi. Maddi sebeplerden dolayi ameliyat olamayan, özgüveni kırık birinin yerinde de olabilirdiniz. Lutfen biraz düşünün. Ailenizi de uzmeyin. Bu ameliyati siz istediniz. Nasil bir sonuç oldugunu gormek bir süreç istiyor. Butun bunlari bilerek ameliyat oldunuz. Toprag atilan tohumun filizlenmesiniz beklemek gibi alçının çıkmasini, şişliğin inmesini bekleyeceksiniz. Buradaki tecrubelerle sizin tecrubeleriniz denk düşmeyebilir. Ayri burunlar, ayri sikayetler istekler, ayri doktorlar...Yandan sadece kemer gitmiş gibi ama önden görmeye çok korkuyorum
Çok haklısınız, teşekkür ediyorum ama doktor bana bunun garantisini verdi sen değişmeyeceksin önden birebir aynı yandan bir tek kemer olmayacak. Buna güvenerek ameliyat oldum. Öncesinde böyle ucuna dokunma ihtimali olduğunu bilseydim kesinlikle sdece nefes için ameliyat olurdum. Önümüz bayram istemiyorum zaten çıkmayı ama mecburiyet var maalesef. Ailemin yanında olmalıyım.Birazcik olgun olmaya kararlarinizin arkasında durmaya davet ediyorum sizi. Maddi sebeplerden dolayi ameliyat olamayan, özgüveni kırık birinin yerinde de olabilirdiniz. Lutfen biraz düşünün. Ailenizi de uzmeyin. Bu ameliyati siz istediniz. Nasil bir sonuç oldugunu gormek bir süreç istiyor. Butun bunlari bilerek ameliyat oldunuz. Toprag atilan tohumun filizlenmesiniz beklemek gibi alçının çıkmasini, şişliğin inmesini bekleyeceksiniz. Buradaki tecrubelerle sizin tecrubeleriniz denk düşmeyebilir. Ayri burunlar, ayri sikayetler istekler, ayri doktorlar...
O sebeple yemek icmenin konusmanin nefes almanin sizin icin zor oldugu bu günlerde aglamayi birakin. Kararlarinin arkasinda duran olgun bir kadin gibi davranin. Aileniz de sizin sizlanmalarinizi dinlemek zorunda degil. Bekleyeceksiniz. Beklemek zorundasiniz. Alçı çıkacak, bantlar alınacak, şişlik inecek. Bunlarin hepsini bastan biliyordunuz. YYapacağınız tek sey beklemek. Zaten burnunuzun gunes görmemesi gerek. Etraftada korona var. Çıkmayıverin evden.
Ucuna dokundugunu nereden biliyorsunuz?Çok haklısınız, teşekkür ediyorum ama doktor bana bunun garantisini verdi sen değişmeyeceksin önden birebir aynı yandan bir tek kemer olmayacak. Buna güvenerek ameliyat oldum. Öncesinde böyle ucuna dokunma ihtimali olduğunu bilseydim kesinlikle sdece nefes için ameliyat olurdum. Önümüz bayram istemiyorum zaten çıkmayı ama mecburiyet var maalesef. Ailemin yanında olmalıyım.
Alçıdan gördüğüm kadarıyla gözüme biraz farklı geliyorUcuna dokundugunu nereden biliyorsunuz?
Burnunuza ciddi bir mudahale yapildi. Şişti burnunuz. Bunlar yüzünden farkli görünüyor. Alçının çikmasini bekleyin. Kararınızın arkasında durun.Alçıdan gördüğüm kadarıyla gözüme biraz farklı geliyor
Tamam zaten şuan yapabileceğim başka bir şey yok sadece içimi döküp az da olsa rahatlamaktı amacımBurnunuza ciddi bir mudahale yapildi. Şişti burnunuz. Bunlar yüzünden farkli görünüyor. Alçının çikmasini bekleyin. Kararınızın arkasında durun.
Ben de oldum babam da kesinlikle hayatın kaliteli hale geliyor o kadar mükemmel ve rahat nefes alıyor ki insan kesinlikle değiyor.Kac kisiye sordum bilmiyorum cvp veren olmadi
Bu ameliyati olunca nefes uyku enerji vs degisiklik oluyormu
Benimde olmam lazim ama korkuyorum
Nefes problemı ıcın ıyı yapmıssınız rahatlıcaksın bunu dusun mutlu ol. Eger doktorun ıyıyse guzel bır burnun olur kendını guzel gordukce alısırsın cunku burun cok degıatırıyor ınsanı eger doktorun ıyı degılse zaten burnun aynı kalmıstır öerak etme. Benım kuzenımde sızın gıbı oldu o estetıgıdw kendı ıstedı ama ne nefes alma problemı degıstı nede burnu aynı kaldı
Şişlik inmediyse anlayamazsiniz. Doktor da boş yere neden istemediğiniz bir şey yapsın ki?Henüz inmedi tabiki bilemiyorum istemediğim bir şey yaptı mı ama burun ucu sanki eskisine göre biraz daha farklı daha şiş gibi
Yaa umarım değişik değildir doktor değişmeyeceksin kimse anlamayacak dedi güvendim. Ama o kadar pişman ve üzgünümki
Umarım yapmamıştırŞişlik inmediyse anlayamazsiniz. Doktor da boş yere neden istemediğiniz bir şey yapsın ki?
Cok tesekkurederimBen de oldum babam da kesinlikle hayatın kaliteli hale geliyor o kadar mükemmel ve rahat nefes alıyor ki insan kesinlikle değiyor.
Bende de eğrilik vardı o düzeltildi bir de kemeri düzeltti dediğim gibi ona dokundurtmayı hiç istemezdim.Cok tesekkurederim
Benimde kikirdak egriligi var bir delik kapali sayilir ne uyuduugumu biliyorum ne uuyandigimi
25e kadar anlamadim simdi 30a yaklastim baya bir farketti heleki bu sene nefes alamadigimi biliyorum
Hanımefendi cidden nefes problemim vardı hatta kemerime dokundurtmayacaktım. Şuanda da pişmanım inanın bahane değil tamamiyle gerçek babamda oldu nefes için biz de genetik sanırımHer burnunu yaptıran nefes problemim var diyor kimse estetik olmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?