Lütfen bana destek olup rahatlatın! Ameliyat oldum

Ben morarmadım şişmedim o kunuda sıkıntım yok tek derdim değişmemiş olması

Yandan sadece kemer gitmiş gibi ama önden görmeye çok korkuyorum
Birazcik olgun olmaya kararlarinizin arkasında durmaya davet ediyorum sizi. Maddi sebeplerden dolayi ameliyat olamayan, özgüveni kırık birinin yerinde de olabilirdiniz. Lutfen biraz düşünün. Ailenizi de uzmeyin. Bu ameliyati siz istediniz. Nasil bir sonuç oldugunu gormek bir süreç istiyor. Butun bunlari bilerek ameliyat oldunuz. Toprag atilan tohumun filizlenmesiniz beklemek gibi alçının çıkmasini, şişliğin inmesini bekleyeceksiniz. Buradaki tecrubelerle sizin tecrubeleriniz denk düşmeyebilir. Ayri burunlar, ayri sikayetler istekler, ayri doktorlar...
O sebeple yemek icmenin konusmanin nefes almanin sizin icin zor oldugu bu günlerde aglamayi birakin. Kararlarinin arkasinda duran olgun bir kadin gibi davranin. Aileniz de sizin sizlanmalarinizi dinlemek zorunda degil. Bekleyeceksiniz. Beklemek zorundasiniz. Alçı çıkacak, bantlar alınacak, şişlik inecek. Bunlarin hepsini bastan biliyordunuz. YYapacağınız tek sey beklemek. Zaten burnunuzun gunes görmemesi gerek. Etraftada korona var. Çıkmayıverin evden.

Çok haklısınız, teşekkür ediyorum ama doktor bana bunun garantisini verdi sen değişmeyeceksin önden birebir aynı yandan bir tek kemer olmayacak. Buna güvenerek ameliyat oldum. Öncesinde böyle ucuna dokunma ihtimali olduğunu bilseydim kesinlikle sdece nefes için ameliyat olurdum. Önümüz bayram istemiyorum zaten çıkmayı ama mecburiyet var maalesef. Ailemin yanında olmalıyım.

Ucuna dokundugunu nereden biliyorsunuz?

Kac kisiye sordum bilmiyorum cvp veren olmadi
Bu ameliyati olunca nefes uyku enerji vs degisiklik oluyormu
Benimde olmam lazim ama korkuyorum

Nefes problemı ıcın ıyı yapmıssınız rahatlıcaksın bunu dusun mutlu ol. Eger doktorun ıyıyse guzel bır burnun olur kendını guzel gordukce alısırsın cunku burun cok degıatırıyor ınsanı eger doktorun ıyı degılse zaten burnun aynı kalmıstır öerak etme. Benım kuzenımde sızın gıbı oldu o estetıgıdw kendı ıstedı ama ne nefes alma problemı degıstı nede burnu aynı kaldı

Burnu aynı mı kaldı inşallah benimki de aynı kalmıştır ama pek ümidim yok ne yazık ki nefesim şimdiden iyileşti

Bir operasyon geçirdiniz illaki bir değişiklik olacak. Öyledir demiyorum ama varsayın ki sizin istediğiniz gibi olmadı, en kötü ne olabilir? Hayatın sonu değil, olmadı revizyon olursunuz.

Ben de oldum babam da kesinlikle hayatın kaliteli hale geliyor o kadar mükemmel ve rahat nefes alıyor ki insan kesinlikle değiyor.
Cok tesekkurederim
Benimde kikirdak egriligi var bir delik kapali sayilir ne uyuduugumu biliyorum ne uuyandigimi
25e kadar anlamadim simdi 30a yaklastim baya bir farketti heleki bu sene nefes alamadigimi biliyorum

Cok tesekkurederim
Benimde kikirdak egriligi var bir delik kapali sayilir ne uyuduugumu biliyorum ne uuyandigimi
25e kadar anlamadim simdi 30a yaklastim baya bir farketti heleki bu sene nefes alamadigimi biliyorum
Bende de eğrilik vardı o düzeltildi bir de kemeri düzeltti dediğim gibi ona dokundurtmayı hiç istemezdim.

Ben Sonrasi halini gordum inan kotu degil neden boyle karamsarsin daha onunde 6 ay var psikoloji saglam olacak once.Sen oldun sirani savdin 6 ay sonra buraya mutluyum yqzacaksin yeni olacaklarida korkutuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…