Lütfen bana destek olup rahatlatın! Ameliyat oldum

ilk günler öyle oluyor fotoğraf çek gün gün vakit geçmiş olur keyifli de olur senin için :)
Çekiyorum eski burnumla kıyaslıyorum sürekli ama sürekli. Mahvetti bu durum benim psikolojimi sizinki gibi olmasını o kadar istiyorum ki hiç kavis var mı siz de?

Yaptıran arkadaşlarımda gördüm ki başta herkesin burnu bi farklı oluyor zaten. Nereden baksanız 1 yılı buluyor şişlerin tamamen inip burnunuzun tamamen yüzünüze oturması. Şu an hissettiğiniz panik duygusu tamamen normal bence. Burnunuza alıştıkça iyi ki de yaptırmışım diyeceksiniz.

6 ay nasıl beklerim nasıl insan içine çıkarım. Böyle şeylere hiç açık biri değildim. Kıyafet alıp giyinince bile kendimi garip hissederdim öyle salaklık ettim ki
Bence özgüven probleminiz çok fazla önce buna yönelin yazık yani insan niye çekinirki bu kadar

Ya size de geçmiş olsun. Ben aynaya baktığımda eskisi gibi hissedememekten korkuyorum. Siz de böyle oldu mu? Kendimi suçluyorum sürekli. İnsanlar anlamazlar bile dedi doktor değişik gelmez dedi
valla ben iyiki olmusum diyorum hep, ki benimki aman süper olmadi.. sizinki sadece kemermis.. zaman gectikce siz de iyi ki der, surekli yandan poz verirsiniz artık

valla ben iyiki olmusum diyorum hep, ki benimki aman süper olmadi.. sizinki sadece kemermis.. zaman gectikce siz de iyi ki der, surekli yandan poz verirsiniz artık
Ya umarım öyle olur çok teşekkür ediyorum cidden içimi rahatlattınız burun ucu sizin ilk zamanlar şiş miydi?

Sizin talebiniz dışında herhangi bir işlem yapmamıştır doktor. Bende ameliyat yaptırdım burnumdan, ameliyata girmeden önce dr nasıl anlattıysa öyle yapmış, bana da sormuştu nasıl olsun diye anlattım istediğimi şimdi görenler hiç ameliyat olduğumu anlamıyorlar bile hatta eşim kuzenlerim bile “sanki hep böyleydi çok doğal duruyor” derler. Benim 1 sene olacak hala burun ucunda hafif şişlik var. Dr bana 2 Seneyi bulur dedi tabi benim derimin kalın olması da dezavantaj

İnşallah öyle derim çok üzgünüm çok pişmanım şimdi ama sonra bunun değişmesini çok istiyorum

Ne güzel çok sevindim peki ilk zamanlar garip geldi mi yaptırmasaydım dediğiniz oçdu mu bakışlarınız falan değişti mi?

Ne güzel çok sevindim peki ilk zamanlar garip geldi mi yaptırmasaydım dediğiniz oçdu mu bakışlarınız falan değişti mi?
Tabi ki düşündüm hatta ilk bandajlar açılınca dr bile surat ifademden anladı “endişe etme 10 gün sonra daha mutlu olacaksın” dedi. İlk zamanlar çekildiğim fotoğraflara bakıyorum yüzümde ki şişliği daha iyi anlıyorum, zaman geçtikçe daha da güzel gelmeye başladı gözüme

Hiç bir rahatsızlık yok. Sizinki gibi olması için 5 gündür sürekli dua ediyorum. Korkuyorum başka bir müdahale yapmış olmasından. İlk günler de sizinkinin ucu şiş miydi?

ilk günler öyle oluyor fotoğraf çek gün gün vakit geçmiş olur keyifli de olur senin için :)
Çekiyorum eski burnumla kıyaslıyorum sürekli ama sürekli. Mahvetti bu durum benim psikolojimi sizinki gibi olmasını o kadar istiyorum ki hiç kavis var mı siz de?

Kavis olmasın demiştim bu yüzden doğal oldu biraz daha güzel olabilirdi ama normal şu an :) sen de görüntü çok beklediğin gibi olmasa da normalse alışmalısın 1 sene geçmeden yeni bir ameliyat olmuyor çünkü

Ya umarım öyle olur çok teşekkür ediyorum cidden içimi rahatlattınız burun ucu sizin ilk zamanlar şiş miydi?
hem de ne şis cok kalkik duruyordu, delikler karsi duvari görüyordu suratım sis ve mosmordu orasıda ayri dert.. bir de burun tikalı silikon tamponlar cikinca ohh be demistim.. bir de ameliyat sonrasi alınan nefes cok güzeldi.. doktora ilk soyledigim sey 27 yildir ilk defa nefes aldigimi hissediyorum sanki demistim

Ahh umarım sizin gibi hissederim

Ilk gunler şiş oluyor o şişlikler inecek oturacak burun ilk 6 ay farkli görünebilir 1 yılda iniyor o şişlikler nerdeyse

Ben de silikonlar çıkınca çok rahat nefes aldım ama şuan tek derdim umarım sadece kemer gitmiştir

Zaten anormal bir durum olmadığı sürece tekrar ameliyat gibi bir derdim yok çok yıprattı beni psikolojik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…