- 14 Mart 2019
- 2.005
- 2.543
- 133
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Bende kemeri hafiften duzelttirmeyi dusunuyorumBende de eğrilik vardı o düzeltildi bir de kemeri düzeltti dediğim gibi ona dokundurtmayı hiç istemezdim.
Umarım siz memnun olursunuz benim nefes problemim şuan bile rahatladı. Hafif kemerde gitmiş oldu. Gitmeseydi diye günlerdir kendimi yiyip bitirdim ama yapacak bir şey yok artık geçti gittiBende kemeri hafiften duzelttirmeyi dusunuyorum
Birde kikirdak egri olunca ondende hafif bir yamukluk var
Sanki duzeltilmezse dahada buyuyecek gibi hissediyorum sonucta bicak degip darbe alacak
Burun ve kulak biz olene kadar azda olsa buyurmus
Bence burnunuzun sisligi inince sizde begenirsiniz
Zamana birakin caninizi siktiginiza degmez
E saglik sorunu varken estetikte olunsun bari diye dusunuluyorHer burnunu yaptıran nefes problemim var diyor kimse estetik olmaz zaten
Size de çok geçmiş olsun, ben çok istekli olmadığım için sanırım pişmanlıklarım var. Siz sadece kemere mi müdahale ettirdiniz yoksa tamamiyle mi oldunuz? Şimdilik nasıl istediğiniz gibi miMerhaba bende 10 gün önce burun ameliyat Oldum hala şişliklerim devam ediyor bence kendinize de burnunuza da zaman verin şu anda çok normal olarak ciddi şişlikleriniz vardır 2 saatte 1 15 dk buz kompresi yapın mutlaka 2 yastıkla uyuyun ve bu kadar çok üzülmeyin bence zamana bırakın çok geçmiş olsun
Benimde ciddi nefes alma problemim vardı ve burun deliklerim aşağıya doğru baktığı için yani karşıdan burun deliklerinin görünüyor olması gerekirken görünmüyordu o düzeltildi bende çok doğal olsun estetik olduğu belli olmasın istemiştim tam istediğim gibi şu hali ile bile ama zamanla çok daha güzel olacak onu biliyorumSize de çok geçmiş olsun, ben çok istekli olmadığım için sanırım pişmanlıklarım var. Siz sadece kemere mi müdahale ettirdiniz yoksa tamamiyle mi oldunuz? Şimdilik nasıl istediğiniz gibi mi
Haklısınız bugün biraz daha rahatım artık ne olduysa olduAbartma istersen insan icine nasil cikarim falan ozaman kendi duzelt as bu sacma dusunceleri degistiyse degisti belkide hic degismedi burun oturmasi aylar surer
Benimde ciddi nefes alma problemim vardı ve burun deliklerim aşağıya doğru baktığı için yani karşıdan burun deliklerinin görünüyor olması gerekirken görünmüyordu o düzeltildi bende çok doğal olsun estetik olduğu belli olmasın istemiştim tam istediğim gibi şu hali ile bile ama zamanla çok daha güzel olacak onu biliyorum
Evet burnuda aynı kaldı. Oyle deme belkı cok gızel olurBurnu aynı mı kaldı inşallah benimki de aynı kalmıştır ama pek ümidim yok ne yazık ki nefesim şimdiden iyileşti
Umarım beklentim çok güzel bir burun değil sadece kemer gitsin yeter gitmese de olurEvet burnuda aynı kaldı. Oyle deme belkı cok gızel olur
Çok teşekkür ederim şimdi mükemmel bir burnum var demiyorum diyemem çünkü biliyorum zamanla güzelleşecek çok güzel olacak sadece zamanUmarım tam istediğiniz gibi olmuştur. Çook geçmiş olsun
Umarım çok güzel olur gönlünüzdeki neyse öyle olsun.Çok teşekkür ederim şimdi mükemmel bir burnum var demiyorum diyemem çünkü biliyorum zamanla güzelleşecek çok güzel olacak sadece zaman
Ondan da korkuyorum kendi kendime alışamamaktan daÇevrenizin nasıl karşılayacağından mı korkuyorsunuz?
Ya bilmiyorum umarım öyledir. Çok pişmanım sadece nefes için olsaydım kemerim dursaydı yüzüme yakışan dikkat çekmeyen bir kemerdi. Nasıl böyle bir karar cerdim basiretim mi bağlandı anlayamıyorumBunu henüz sargının üzerinden anlamanız mümkün değil ki muhtemelen ödem yapmıştır şiştir daha hemen üzülmeyin hele bir açılsın görürsünüz. Yapma dediğiniz birşeyi de yapmamıştır herhalde ona göre fiyat vermiştir zaten neden yapsın ki istemediğiniz birşeyi doktor zorla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?