- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Evet düşüncem o zaten ama kendi ellerimde kendi görüntümü nasıl değiştirdim nasıl böyle bir hata yaptım anlayamıyorumHiç üzülmeyin rahat nefes aldıkça keşke önceden olsaydım diyeceksiniz ayrıca şu an burnunuzu göremiyorsunuz, belki çok çok güzel oldu
Şuan şiştie belki o yüzden öyle hissediyorsunuzHerkese iyi günler Burun ameliyatı oldum 5 gün önce nefes problemim vardı aslında sadece nefes problemi için ameliyat olacaktım. Sonra biraz kemerim vardı burnumda doktor onu düzeltelim mi dedi ben de sadece kemeri düzeltin ama ne ucuna ne kanatlarına ne de burnumun herhangi bir yerine dokunmayın. Önden kesinlikle hiç değişmesin dedim. Hem de çok kez. O da tamam dedi. Ben mümkün değilse sadece nefes için olayım dedim hayır mümkün dedi. Şimdi henüz burnumda alçı olmasına rağmen baba ucu garip geliyor sanki eski burnum değil. Değişikliğe zaten çok kapalı bir insandım. Eski burnumdan da öyle çok rahatsız değildim. Nefes için olmuşken gitsin dedim ama günlerdir ağlıyorum pişmanlıktan. Nasıl devam edeceğim nasıl kendimle barışacağım bilemiyorum. Nasıl böyle bir hata yaptım sürekli kendimi suçluyorum. Hani böyle estetiğe de çok açık bir insan değilim hep derim ki en güzel doğal olan değiştirilmemeli ama şimdi bunu nasıl yaptım. İçini dökmek istedim lütfen bana destek olun. Rahatlamaya ihtiyacım var
Kemeri almışlardır çok değişiklik olduğunu sanmam açıldıktan 1 ay sonra belli oluyor canım sargılıyken anlamazsın
Şuan şiştie belki o yüzden öyle hissediyorsunuz
Yaa umarım değişik değildir doktor değişmeyeceksin kimse anlamayacak dedi güvendim. Ama o kadar pişman ve üzgünümki
Ameliyat olalı daha 5 gün olmuş, burnunuz ödem yapmıştır. Hemen karamsarlığa kapılmayın, kemeri de düzelttirdim yazmışsınız 6 ay geçmeden peşin hükümlü olmayın geçmiş olsun
Ayrıca ben estetiğe de karşı değilim, kendimizde memnun olmadığımız, bizi mutsuz eden bir yerimiz varsa yaptırılmasından yanayım
Benim de öyle kimse anlamıyor hatta sadece kemer alındı önü neredeyse aynı
Şişlikler vs indi mi yani anlamadım sizin istemediğiniz bir mudahalede mi bulundular?
ben de olmustum uzun seneler önce, endiselenmeyin daha cok yeni cok sistir burnunuz daha , eger ucu kalkik duruyorsa bunu taktiysaniz o da ilerleyen zamanlarda duzeliyor.. aglayip caninızı sıkmayin bos yere.. 5 gün dediginiz nedir ki zamanla düzelevek merak etmeyin
Bandajlarınız çıkınca ilk formunu görmüş olursunuz, 1 aya kadar ödemleriniz inmiş olur, 6 ay sonrada %80 şekli ortaya çıkmış olur ama yazdığınıza göre zaten pek bir değişiklik olmamış neden bu kadar üzülüyorsunuz ki, belki de hiçbir değişiklik olmadı şimdiden bu kadar can sıkmaya değer mi?6 ay nasıl beklerim nasıl insan içine çıkarım. Böyle şeylere hiç açık biri değildim. Kıyafet alıp giyinince bile kendimi garip hissederdim öyle salaklık ettim ki
Yaaa oldunuz mu sizde? Çok sevindim yorumunuza. Sadece kemeri mi almış gerçekten. Kendimi farklı hissetmekten korkuyorum siz de öyle bir his oldu mu? İlk günler ucu size de eskisine göre daha şiş geliyor muydu?
Hiç bir rahatsızlık yok. Sizinki gibi olması için 5 gündür sürekli dua ediyorum. Korkuyorum başka bir müdahale yapmış olmasından. İlk günler de sizinkinin ucu şiş miydi?Aşırı doğal hatta :) kimse anlamasın istemiştim öyle de oldu :)
Canım kanama ya da başka bir rahatsızlık yoksa endişe etme.
Bandajlarınız çıkınca ilk formunu görmüş olursunuz, 1 aya kadar ödemleriniz inmiş olur, 6 ay sonrada %80 şekli ortaya çıkmış olur ama yazdığınıza göre zaten pek bir değişiklik olmamış neden bu kadar üzülüyorsunuz ki, belki de hiçbir değişiklik olmadı şimdiden bu kadar can sıkmaya değer mi?
Hiç bir rahatsızlık yok. Sizinki gibi olması için 5 gündür sürekli dua ediyorum. Korkuyorum başka bir müdahale yapmış olmasından. İlk günler de sizinkinin ucu şiş miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?