Lütfen bana mesajlara cevap bulmamda yardımcı olun

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Beni üzen bir flörtüm vardı bana böyle yapacaksan görüşmeyelim dedi bende tabii dedim ve 1 hafta sonra bir bahane bulup yazdı cevap vermedim 2 hafta sonra sen bana neden yazmıyorsun diye mesaj attı bende sen benimle nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun dedim ( kısa anlatıyorum) daha sonra beni arkadaşına anlatmış falan bir kaç kez yazdı. Bugün sabah günaydınn birgün ofisime gel konuşalım dedi bende çıkmamaya dikkat ediyorum dedim o da en güzeli dedi bende evet dedim sonra o seninle konuşmak istiyordum dedi bende bu tarafa gelirsen görüşürüz dedim o da gelirim haber veririm yazdı. Şimdide özledim amaa yazmış ne yazayım buna ben

Geçmiş konuşmayı boşverin ssdece bu mesaja nasıl cevap vermeliyim
:olamaz:

Bende özledim amaaaaa yaz
O da buluşalım desin
Sonra da yok ya sen beni üzmüştün de
O da olsun yazdım ama şimdi desin
Sen de ki evett çok haklısın o o zamandı şimdi artık bugün oldu affettim de
O da ofise gel o zaman desin
Sende gelemem görüşmeyelim demiştin sen bana de
Öyle karşılıklı beyin yakmaca oynayın
Eski konuları bilmediğim için önerim budur 🥴

Bize sorduğunuz “şimdi bu mesaj ne” sorusunu karşıdakine(size mesajı gönderen kişiye) sorun

Beni üzen bir flörtüm vardı bana böyle yapacaksan görüşmeyelim dedi bende tabii dedim ve 1 hafta sonra bir bahane bulup yazdı cevap vermedim 2 hafta sonra sen bana neden yazmıyorsun diye mesaj attı bende sen benimle nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun dedim ( kısa anlatıyorum) daha sonra beni arkadaşına anlatmış falan bir kaç kez yazdı. Bugün sabah günaydınn birgün ofisime gel konuşalım dedi bende çıkmamaya dikkat ediyorum dedim o da en güzeli dedi bende evet dedim sonra o seninle konuşmak istiyordum dedi bende bu tarafa gelirsen görüşürüz dedim o da gelirim haber veririm yazdı. Şimdide özledim amaa yazmış ne yazayım buna ben
Sizi üzen adamlardan uzak durun. Dengesizin biri belli ki. İlişkiler çocuk oyuncağı değildir; ayrıl, barış, ayrıl, barış olmaz.

:olamaz:

Bende özledim amaaaaa yaz
O da buluşalım desin
Sonra da yok ya sen beni üzmüştün de
O da olsun yazdım ama şimdi desin
Sen de ki evett çok haklısın o o zamandı şimdi artık bugün oldu affettim de
O da ofise gel o zaman desin
Sende gelemem görüşmeyelim demiştin sen bana de
Öyle karşılıklı beyin yakmaca oynayın
Eski konuları bilmediğim için önerim budur 🥴
Valla iyi uzun sohbet oluşturmuşsun tebrik ederim 👏👏👏👏

Back