- Konu Sahibi eksisozluk
-
ne yapmam lazım peki.. uzaktan telefonla ancak bu kadar oluyor.. onu tanımaya çalışmak için ne yapmam lazım, hangi konulardan konuşmam lazım bilmiyorum kii
benim daha önce hiç erkek arkadaşım olmamıştı.. o benim ''ilk''im.. tecrübesizim.. erkeklere karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum..
onu kaybetmeye dayanamam.. o da bensiz yapamaz.. yüzükler takılırken ''bunun geri dönüşü yok, biliyorsun değil mi?'' dedi yarı şakayla karışık..
aramızda çözemediğimiz problemlerimiz var ama birbirimizi çok seviyoruz.. dert ortağım değilsin.. dertleşemiyoruz dedim.. ben de senin derdin olduğunda anlamıyorum..
ne yapıcaz dedim.. bir gün iyi bir arkadaş oluruz belki dedi.. onu çok seviyorum.. canım kadar..
Mesela yaşadığın günlük olayları anlatıp fikir sorabilirsin sence doğru mu yapmışım sen olsan nasıl davranırdın gibi ya da ona gününün nasıl geçtiğini sorabilirsin veya haberlerden duyduklarını paylaşıp fikrini sorabilirsin, güncel olayları anlatıp ne düşünüyorsun diyebilirsin vs vs farklı şeylerle dikkatini çekmelisin ilgilendiğini onun fikirlerine değer verdiğini göstermelisin
Mesela yaşadığın günlük olayları anlatıp fikir sorabilirsin sence doğru mu yapmışım sen olsan nasıl davranırdın gibi ya da ona gününün nasıl geçtiğini sorabilirsin veya haberlerden duyduklarını paylaşıp fikrini sorabilirsin, güncel olayları anlatıp ne düşünüyorsun diyebilirsin vs vs farklı şeylerle dikkatini çekmelisin ilgilendiğini onun fikirlerine değer verdiğini göstermelisin
anladım.. teşekkür ederim.. peki şu aşamada ne yapmamı önerirsiniz? aslında onu merak ediyorum.. şu an nöbette yine.. ama aramadım dünden beri.. en son iyiydi aramız.. yani dünkü konuşmamızda en son aramızı düzeltmiştik.. ama içmdeki kırgınlığı atamıyorum.. vene yapacağımı bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?