Bahsettiğiniz üyenin konusuna hiç yazmadım ama özelden iletişime geçtim. Bulunduğu ilde onlarca avukat arkadaşım var hepsi de yardıma hazırdı. Numaralarını verdim konudan bahsedip. Üye hiçbir mesajımıza cevap vermedi. Üst üste kaç mesaj attım kim bilir çok haklısınız. Yine de kurunun yanında yanacak bir yaşa bile tahammülüm yok benim özellikle söz konusu kadınsa. Hadi doğruysa diyorum her seferinde
olay gerçekti netten bakmıştım.ama en sonunda üyelerden para istemesi hoş olmadı.
Merhaba, konuyla alakasız ama kardeşi ölen üyenin konusunu hatırlıyorum çokta üzülmüştüm.
Devamının bu şekilde bitmesine çok şaşırdım. Konuyu okuma şansım var mı ?
Arattım ama bulamadım bir türlü
Bu yanlış bilgiye nerden ulaştınız bilmiyorum ama Mersin’de 4 adet kadın sığınma evi mevcut. 2si belediyeye 2si Bakanlığa bağl
Siz 15 yaşında evlendiniz ve eşinizden şiddet görüyorsunuz dimi? Darp raporu alın ilk önce.
Siz 15 yaşında evlendiniz ve eşinizden şiddet görüyorsunuz dimi? Darp raporu alın ilk ön
Bakıyorum yatılı iş ilanlarınaYatılı bakıcı olun. Hem maaşları da çok iyi artık hem kalacak yer sorununuz olmaz.
İyi işte karakola gidin olmadı kades yükleyin o da olmadı 183 ü arayın yardım isteyin onlar sizi sığınma evine götürür deniliyor hiç bu cevapları umursamıyorsunuz. Ne düşünsün insanlar başka?Ben kimseden para veya başka birşey istemem benden büyükleri var napabilirim veya benim gibi böyle birşey yaşayan kadınlar varsa onlardan fikir almak için yazdım başka kötü niyetim yok
Mersin'de 2 tanesi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na, 1 tanesi Büyükşehir Belediyesi, diğeriyse Tarsus Belediyesi'ne ait toplam 4 tane Kadın Sığınma Evi var.
Evden çıkamıyorsanız 112’yi, Sosyal Destek Hattı 183’ü arayabilir veya Şiddet Önleme Merkezi ŞÖNİM‘in Mersin Şubesiyle irtibata geçebilirsiniz.
MERSİN
Adres: Gazi Mahallesi 1323. Sokak No:5 Yenişehir
Tel: 0324 328 66 35
Ayrıca telefonunuza android için Play Store, IOS için App Store’dan KADES ( Kadın Destek ) uygulamasını indirebilirsiniz.
Mune ayrıntılı bir şekilde bilgi vermiş niye dikkate almıyorsunuz?Kadın sığınma evinede giderim ama beni alırlar mı bırakırlarmı bilmiyorum korkuyorum o yüzden
kadın sığınma evine gitmek istemiyorum
kadın sığınma evi yok
İnternete baktım kadın sığınma evi yoktu ben para istesem sokağa çıkar yine para isterim o kadar düşmedim, düşmeyinde.Ayni mesaj içinde yazılan bu iki cümle güvenimi sarstı size karşı.
+Mersin'deki kadın sığınma evlerini kimse bilmez sandınız herhalde. Yok diye salladınız.
Cebimde 10 lira var bilgisi de para isteyeceğinizi, tepkilerden dolayı vazgeçtiğinizi hissettirdi.
Siz niye sadece işinize gelen mesajlara cevap veriyorsunuz?İnternete baktım kadın sığınma evi yoktu ben para istesem sokağa çıkar yine para isterim o kadar düşmedim, düşmeyinde.
Kadin sığınma evi adresi olur mu internette? Yüksek gizlilikte olur, polisler ve yetkililer dışında kimse bilmez.İnternete baktım kadın sığınma evi yoktu ben para istesem sokağa çıkar yine para isterim o kadar düşmedim, düşmeyinde.
Kardeşimle konuştum Mersinde kadın sığınma evleri varmış gerçekten eğer ihtiyacı olsaydı bana yazardı heraldegucci bilgiler doğru mudur bilemiyorum, üye gerçekten zor durumdaysa mesajınızı okuyunca sizinle irtibata geçecektir sanırım.
Sağ olun gucciKardeşimle konuştum Mersinde kadın sığınma evleri varmış gerçekten eğer ihtiyacı olsaydı bana yazardı heralde
Ne demek rica ederim İstanbuldakiler de hep Suriyeliler kalıyormuş kardeşim bu merkezlerin genel müdürlüğünde müdür gitmek istiyorsa aldırırız dedi ama derdi başka birşey sanırımSağ olun gucci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?