Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen bana yardım edin kendi saçlarıma dönmek istiyorum ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Benim saçlarım 8.1 küllü sarı kendi saçlarım ise açık kestane idi .
Boyalı ve kendi saçlarımı atayım
27.jpg Bu benim kendi saçlarımdı

291.jpg bu da saçımın boyalı hali

Yaklaşık 3 aydır falan saçlarımı hiç boyamadım boyamayı denemiştim 2 -3 ay önce ama boya tutmamıştı daha da açık bi sarı denemiştim ama tutmadı . Şimdi daha koyuyda boyasam tutar mı ? saçları tamamen açıp öyle mi boyamak zorundaym yoksa ki bunu tek başıma yapamam herhalde ? kuaföre de gitmek istemiyorum çok para istiyorlar saçlarımda uzun . bir de kendi saçlarıma geri dönmek için tam hangi derece hangi marka alayım .?

Benim saçlarım 8.1 küllü sarı kendi saçlarım ise açık kestane idi .
Boyalı ve kendi saçlarımı atayım
Eki Görüntüle 1558678 Bu benim kendi saçlarımdı

Eki Görüntüle 1558682 bu da saçımın boyalı hali

Yaklaşık 3 aydır falan saçlarımı hiç boyamadım boyamayı denemiştim 2 -3 ay önce ama boya tutmamıştı daha da açık bi sarı denemiştim ama tutmadı . Şimdi daha koyuyda boyasam tutar mı ? saçları tamamen açıp öyle mi boyamak zorundaym yoksa ki bunu tek başıma yapamam herhalde ? kuaföre de gitmek istemiyorum çok para istiyorlar saçlarımda uzun . bir de kendi saçlarıma geri dönmek için tam hangi derece hangi marka alayım .?

geldim canım=) ama ne yapmak istediğini anlamadım saçına dip boyası mı yapmak istiyorsun yoksa komple kendi rengine boyamak mı?

geldim canım=) ama ne yapmak istediğini anlamadım saçına dip boyası mı yapmak istiyorsun yoksa komple kendi rengine boyamak mı?

kendi rengime komple dönmek istiyorum .

Loreal-Sublime-Mousse-Kopuk-Set-Sac-Boyasi-60-Saf-Acik-Kestane-43328.jpg sizce bunu alıp komple boyasam tutar mı önceki 3 ay önce daha açığa boyamaya çalıştığımda boya tutmamıştı bu seferde koyu deniycem kendi rengime dönmek için o da tutmaz diye korkuyorum bi de bunu alırsam kendi rengime benzer mi ki ?

kendi rengime komple dönmek istiyorum .

Eki Görüntüle 1558703 sizce bunu alıp komple boyasam tutar mı önceki 3 ay önce daha açığa boyamaya çalıştığımda boya tutmamıştı bu seferde koyu deniycem kendi rengime dönmek için o da tutmaz diye korkuyorum bi de bunu alırsam kendi rengime benzer mi ki ?

canım koyu tonlar konusunda bilgili değilim pek ama yeşillenme olmasın diye 6.3 ile boyaman gerek sanırım..

canım komple açmana gerek yok saçı zaten açık renk sen diplerinle farklılık olmaması için koyu renkle önce açık renkleri sonra koyu rengi boyamalısın bana sorarsan 7.3 kolestonla kendi rengine yakın bi renk elde edersin yada garanti olur ilk boyadığında biraz koyu olur ama sonra açar mutlaka loreal 6.1le boyayabilirsin

X