Lütfen bana yardım edin kizlar

Sevdan-38

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
123
25
13
28
Kızlar ben yaklaşık 4 hafta önce catlatma iğnesi vurmuştum ve adetim den 3 gün geçmişti ve iki gündür çok aşırı sanci ve baş dönmem var kanamam da aşırı ve bugün kan pitisiyla beraber bi parça düştü bole farklıydı ama anlayamadım sizce düşük mu yapmisimdir lütfen bana yardımcı olurmusunuz

düşük olabilir cnm bence hemen kadın doğum acil e git varsa öyle bişey ilaç falan verirler vakit kaybetme

Dr git hemen oyalanma burayla simdi...

P ekte emin olamıyorum kızlar ya düşük değilse die bilmiyorum özel doktorum vardı izinliymis bide parça düşmeden önce ağrım çöktü ama şimdi azaldı onundan dolayında sizce siz düşük yaptinizmi

Arkadasin neyine emin olamiyosun burda soru cevapla ugrasacana kadar git dr a kusura bakma seni uzmemek icin acik konusmyrz ama buyük ihtimalle düşuk yapyo olabilirsin niye hastaneye gitmekte bu kadar direnyosun anlamadim.

Arkadasin neyine emin olamiyosun burda soru cevapla ugrasacana kadar git dr a kusura bakma seni uzmemek icin acik konusmyrz ama buyük ihtimalle düşuk yapyo olabilirsin niye hastaneye gitmekte bu kadar direnyosun anlamadim.
Direnmiyorum ben 19 yaşındayım daha hiçbir şeyi bilmiyorum bikaç kişiye danistim kan pitisi dio birazda ona benziyordu bole bir yeri kahverengimsi idi bir tarafı kanliydi yani bn sadece yardım istiyorum sizlerden suan kanam var ama ağrım da Olmadın dan aceba değilmi diye düşündüm onlarda ole deyince ve bu bnm ilk tecrübm olacak daha hic bişi bilmiyorum

Yahu bizde sana kötü bişeymi dedik yönlendiriyrz işte sormussun bizde sana dr a git dedik ne dedik.....tövbe tövbee...

Yahu bizde sana kötü bişeymi dedik yönlendiriyrz işte sormussun bizde sana dr a git dedik ne dedik.....tövbe tövbee...
Tamm bn size KotÜ birsey demedimki saolun teşekkür ederim yardimci oldunuz için gidicem sabah zaten Dr inşallah ole bişi olmamıştı çok saol biraz skntiliyim kb oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…