Lütfen bana yardım edin ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. Benim erkek arkadaşım arkadaşlarına çok düşkün hergün onlarla vakit geçiriyor onların yanında mutlu ben sürekli bunun için sorun çıkarıyorum benimle neden görüşmüyorsun buluşalım gibi. Onların yanında mesajda yazıyor haberde veriyor hatta sen benim için daha değerlisin diyor, ben ne zaman karışmasam mutlu oluyor sevgi dolu oluyor. Ama elimde değil sürekli arkadaş olur mu. Yapma dedikçe inat gibi yapıyor. Çok ilgi gösteriyorum üstüne düşüyorum. Arasa çağırsa hemen gidiyorum. Sizce suç bende mi kaybetme korkusu bile yok artık kendimi kaybettim içimde hep sıkıntı çok değer vermekten hep düşünmekten yoruldum İyi olalım mutlu olalım yeter diyor ama insan zaman ayırmazmı ya benim suçum mu acaba bana zaman ayırmamasında

Genelde bu durum evlendikten sonra olur ama sizde çok erken olmuş..

Niye kısıtlama getirmeye çalışıyorsunuz daha sevgiliyken ?
Evde mi otursun.Birak gezsin .Guveniyorsan bu sorun olmamali .

Seninle yeterince berarber vakit geciriyorsa, birak da adam kalan zamanini istedigi gibi harcasin. Isterse her gün görüşür ne var ki bunda

Sizinle paylaşımı farklı onlarla farklı. Hem daha sevgilisiniz. Sürekli darlamak bu kadar üzerine düşmek yanlış. Aynısını size yapsa hoş olur mu diyeceğim ama bana öyle geliyor ki x arkadaşının kasini beğenmedim bir daha konuşma dese arkadaşınızla o dakikada bütün irtibatı kesersiniz sanırım. Arkadaşlarıyla zaman geçirebilir. Sorun sizin kendi arkadaşlarınızla zaman gecirmemenizdir belki de. Şu sevgilileri hayatınızın merkezine koymayin. O çıkıyorsa siz de çıkın gezin. Kös kös ama ne yaptı acaba ne etti acaba şöyle mi acaba diye düşünüp kafayı yemeyin. Sevgilisiniz daha.

Sen mutlu olurmuydun karşındaki sana zaman ayırmayınca

Hergün beraber olmaları doğru bişey mi

Olabilir. Kısıtlamaya çalışmayın boş yere. Doğru mu yanlış mı kendisi bilir. Benimki de her gün arkadaşlarıyla görüşürdü. Ben her gün görüşmeyi kendi açımdan doğru bulmuyorum sevgiliyle. Okulda ya da işte görüşülüyordur bu ayrı. Biraz mesafe ve özlemek iyidir. Siz çağırınca gelmiyorsa Siz de o çağırdığında biraz geride durun ayrica.

Tasma takın derdim ama benimle birlikte yaşayan evcil hayranlarım bile dışarı çıkıp arkadaşlarıyla sosyalleşiyor.

Bol bol çik gez eğlen ve paylaş ararsa kisa kes de arkadaslarlayim ayyy çok yorgunum gibisinden öyle dene

Sen mutlu olurmuydun karşındaki sana zaman ayırmayınca
Hayır, demek ki benimle vakit geçirmek istemiyor diye üzülürdüm. Ama zorla zaman ayırınca da mutlu olmazdım. Sen senin ısrarınla yanında olan birini mi istiyorsun yoksa kendi istediği için mi? Zaten senin ısrarınla zaman ayıran adam eninde sonunda sıkılır, yeter der.

Ama bana neden vakit ayırmıyor neden hep onlar

Siz sorun yapmıyor muydunuz

Lutfen biraz empati yapin,ayni sekilde sizi kisitlamaya calissa?siz ne dusunurdunuz peki? ayyh bana nefes aldirmiyor kizlaar boguluyorum ,diye konu acardiniz:)
size olan ilgisinde bi problem yoksa,vakit ayiryorsa size yeteri kadar, bunlari soylemeye hakkiniz yok..

Akışına mı bırakayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…