Diyorum ya arkadaşlarıyla hep bana sadece haber veriyor aynı üniversitedeyiz ama görüşmemiz iki gün ancaLutfen biraz empati yapin,ayni sekilde sizi kisitlamaya calissa?siz ne dusunurdunuz peki? ayyh bana nefes aldirmiyor kizlaar boguluyorum ,diye konu acardiniz:)
size olan ilgisinde bi problem yoksa,vakit ayiryorsa size yeteri kadar, bunlari soylemeye hakkiniz yok..
Bence akışına bırak. Biraz kendini çek. Yani her çağırdığında senin koşmayacağını bilsin. Belki de bu sefer o sana uymaya çalışır.Akışına mı bırakayım yani
Sizi ilgilendiren bir durum yok. Siz onun sahibi değilsiniz. Size gereken zamanı ayiriyorsa kalan zamanda isterse ugandaya gider, isterse marslilarla okeye döner. Yok sizi ihmal ediyorsa ve sikayetciyseniz, buna rağmen ihmal devam ediyorsa zaten onun için öneminiz yoktur ayrılın. Zorla güzellik olmaz.Sürekli arkadaşlarıyla olunca insan böyle davranıyor
Bunu çok denedim ama bi gün sonra yine kendime dönüyorum hep arkadaşlarınlasın gitme diyorum gidiyor bu sefer kendimi tutacağım bakalımBence akışına bırak. Biraz kendini çek. Yani her çağırdığında senin koşmayacağını bilsin. Belki de bu sefer o sana uymaya çalışır.
Yinede fazla buyutuyorsunuz bence,zaten daha sevgilisiniz oyle surekli gorusup konusup,mic mic bir iliski yasamayin erkenden tuketmeyin bazi seyleri..Diyorum ya arkadaşlarıyla hep bana sadece haber veriyor aynı üniversitedeyiz ama görüşmemiz iki gün anca
Bana 2 gün ayıryor sadeceSizi ilgilendiren bir durum yok. Siz onun sahibi değilsiniz. Size gereken zamanı ayiriyorsa kalan zamanda isterse ugandaya gider, isterse marslilarla okeye döner. Yok sizi ihmal ediyorsa ve sikayetciyseniz, buna rağmen ihmal devam ediyorsa zaten onun için öneminiz yoktur ayrılın. Zorla güzellik olmaz.
Yani gitsin gezsin benimle buluşmasın sadece zamana mı bırakayımYinede fazla buyutuyorsunuz bence,zaten daha sevgilisiniz oyle surekli gorusup konusup,mic mic bir iliski yasamayin erkenden tuketmeyin bazi seyleri..
Bide oyle surekli gitme etme demeyin sakin,gitmeyecegi varsada inadina gider daha cok baglanir..sana guveniyorum msji verin adama,rahat olun biraz en azindan deneyin:)Bunu çok denedim ama bi gün sonra yine kendime dönüyorum hep arkadaşlarınlasın gitme diyorum gidiyor bu sefer kendimi tutacağım bakalım
Gerçekten öyle ya gitme diyorum gidiyor hergün gidilir mi diyorum yine gidiyor ama ses çıkarmasam benden iyisi yok ama insanda bi yere kadar susuyorBide oyle surekli gitme etme demeyin sakin,gitmeyecegi varsada inadina gider daha cok baglanir..sana guveniyorum msji verin adama,rahat olun biraz en azindan deneyin:)
Gayet normal.Bana 2 gün ayıryor sadece
Zamana birakin aynen,illaki gorusmek bulusmak isteyecektir yahu:))cok dusmeyin uzerine..Yani gitsin gezsin benimle buluşmasın sadece zamana mı bırakayım
Sorun arkadaşlarıyla olmasi mi yoksa sizinle az ilgilenmesi mi ?Güveniyorum ama hep arkadaş olur mu ya
Bakalım bekleyeceğiö nasıl olacak kendimi tutacağımZamana birakin aynen,illaki gorusmek bulusmak isteyecektir yahu:))cok dusmeyin uzerine..
Benimle buluşmayıp hep onlara vakit ayırmasıSorun arkadaşlarıyla olmasi mi yoksa sizinle az ilgilenmesi mi ?
Eger sizle ilgilenmedigi icinse ustune dusmeyin.
O zaman siz de onu tinlamayin .Umursanmamak en buyuk ceza.Benimle buluşmayıp hep onlara vakit ayırması
Elimde değil ki sürekli kavga kavga off bunaldım artık erkekler nasıl böyle arkadaşlarına önem veriyorO zaman siz de onu tinlamayin .Umursanmamak en buyuk ceza.
Siz sorun yapmıyor muydunuz
Sorun yapmadığınız da nasıldı sizi görmek istiyormuyduHayır yapmıyordum bence siz de yapmayın.
2 gün sadeceHayır yapmıyordum. Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?
Sorun yapmadığınız da nasıldı sizi görmek istiyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?