lütfen bana yardım edin

merhaba arkadaşlar ben şuan 10 haftalık gebeyim.istenmeyen bir gebelikti.korunmasız ilişki sonrıasında gebelik olmasın diye ertesi gün hapı kullandım 6 haftalıkken dktra gittim kontrol için bu durum u anlattım oda hiç bir sorun olmayacağını söyledi.daha sonra dün başka bir doktora gittim aynı şeyi onada sordum oda bana böyle bir durumda bebeğin kalbinde yada bağırsaklarında sorun olabileceğini ve arzu edersem heyet kararı ile gebeliğin sonlandırabileceğini ama bebeği doğurmakta kararlı isem bana net bir şey söyleyemeyeceğini söyledi.bununla ilgili herhangi bir test falan olmadığını söyledi.b ebeğim şuan gayet sağlıklı doktor bu kararı tamamen bana bıraktı.böyle bir durum olmamasıda söz konusuymuş.yanibebekte problem olabilirde olmayabilirde. ben bu bebeği çok istiyorum ne olur bana yardım edin.aranızda benimle ynı durumda olan veya bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı.
Canim bnde ilk hamileliğimde bilmedim kanda çıkmadı tedte çıkmadı o. Bir paket adet söktürücü vs ilaç kullandım diyebilirim ama çok şükür çok sağlıklı bir çocuk doktor bana yan etkisi olmaz etkisi olur bebeğe demişti rabbim sağlık sihat verdikten sonra ilaç vs boş Allah'ın izniyle birşey olmaz

Back