Lütfen bana yorum yapar mısınız?

Hmmmm tamam ya o zaman

Bence bu hanımla iletişiminizi kesin hiç muhattap dahi olmayın ya şuna bak eve gelcekmiş utanmıyormu evlisin hamilesin hayırdır ne papyonu ya

Hamilelik sebebiyle kimseyle görüşmüyorum malum hem virüs var hem diğer hastalıklara karşı diyebilirsiniz. Bu dönemde kimse yanlış anlamaz eğer gerçek dostsa. Telefondan destek olabilirsiniz davranışlarını ölçün.

Kendini bu kadar strese sokmayın. Hem size hemde bebeğinize zarar. Bu konuda kendinizi üzmenize değmez. Uzaktaymış zaten ne olabilir. Müsait olmadiğınızı uygun bir dille ifade edin. Her seferinde geri çevirirseniz o zaman anlar.

Esinle konustugunu ve esinin misafir istemedigini soyleyebilirsin.Yada plan prpgramimiz var dersin baktin cok diretiyor ediyor bence direk.soyle evime gelmeni istemiyorum de.Mesafenide koy bence sosyal medyadan silerek basla belki anlar az cok mesaj attiginda cevap verme zamanla kendide anlar ama esinden ailenden uzak tut hic tekin gorunmuyor

Eşim yabancı birini evinde istemiyor, kusura bakma de bitir.. Çok mu önemli arkadaş hele ki şüphe duyduğunuz bir arkadaş

Hamilelikten dolayi yataktan kalkmami istemiyor doktor diyip gecistirseniz ve sonra hic bir sekilde telefonlarina cikmasaniz. Icinize madem boyle bir sikinti dusmus hamilelik sebebiyle alamam kusura bakma diyip oteleyin. Doktorum izin vermiyor diyin hatta. Hamile hamile hizmet etmeyin uzmeyin kendinizi. Basiniza gelecegine bastan sinir koymus olursujuz huzurlu olursunuz en azindan :)

O papyon duzeltme olayından zaten bellı ıyı seyler olmadıgı. Evinize kabul etmeyin. Esınız ıcın Bısey diyemem ama kadın baya rahat bellı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…