- 27 Nisan 2019
- 314
- 413
- 103
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Bu kadar iyi niyetli olmaya gerek yok. Ister iyi niyetli olsun ister kotu niyetli.. Sizin iciniz kurt dustuyse o orda bitmistir. Hiic ayip olur mu falan diye dusunmeyin. Zaten hamileymişsiniz bir de bunlari düşünüp uzulmeyin. Yapacağınız sey cok basit "biz musait degiliz" diyeceksiniz ve iletisiminizi keseceksiniz. Esinizin de hic bir sekilde sosyal medya hesaplarinda olmayacak, konusma falan varsa kesecek. Once bebeginiz sonra aile huzurunuz. 3.tekil sahislar icin bu kadar inc dusunmenize gerek yok.Yok adresimi bilmiyor bana çok garip geldi boşanma davası var o ne düşünüyor diyorum sonra belliki üzülüyor fesatlık ediyormuşum gibi kendimi suçluyorum
Bu yazdiklarinizin altina imzami atarim.Arkadaşımı ne kadar seversem seveyim onun eşi benim için el adamıdır.
Niye papyonunu düzelteyim ne münasebet
Arkadaşıma söylerim usulca cnm eşinin papyonunu düzelt istersen diye
Bazı insanların sınır bilmezliği beni sinir ediyor.
Boşanmış bekar evli farketmez ben eşim yoksa yanımda evli arkadaşıma kalmaya falan gitmem
Beni yiyecek değil, herkes bana hasta falan da değil de bana uygun değil
Konu sahibi ne yaptınız merak ettim,hayır diyebilmek gerçekten ayrı bir özellik,keşke hayatımızın her alanında hayır diyebilsek.İyi geceler hanımlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Beni anlayarak, hatam varsa kırmadan yardım eder misiniz? Hamileyim ve duygusal bir dönemden geçiyorum.
Hemen kısaca anlatmaya çalışacağım. Ben üniversiteden 9 sene önce mezun oldum. Okulda sevdiğim saydığım güzel bir arkadaş grubum vardı. Malum mezuniyet sonrası herkes dağıldı senede bir iki kere ancak görüşebiliyoruz. Bu gruptan bir kız arkadaşım var bu arkadaşlada senede bir iki defa whatsapptan konuşuruz Benim iş hayatım yoğun ve farklı illerdeyiz. Ben 4 sene önce evlendim bu arkadaşım evleneceğimi biliyordu ama ülkenin bir ucunda ben diğer ucunda o olunca geleceğini zannetmediğimden tarihini söylemedim. Başka bir arkadaşımdan duyup düğünüme geldi. Çok şaşırdım ve sevindim. Sonrasında iletişimimiz aynı devam etti.
Buraya kadar normal. Sorun ne diyeceksiniz. Sorun şu. Bu arkadaş kına akşamı ve düğün günü eşimle çok ilgilendi ben farkettim ama konduramadım.Belkide insanları kendim gibi görmek istiyorum bilemiyorum. Düğün salonunda gelin odasındayken esimin papyonunu düzeltiyordu ikide bir ve sürekli ismiyle hitap edip konular açıyordu. Ben o zaman heyecanını azaltmaya çalışıyor sandım. gel zaman git zaman bu kız beni daha çok arar sorar oldu çoğu telefonu da açmıyordum yoğunum diyordum. Arkadaşın bunca konuşma çabasına rağmen ben nişanlandığını instagramdan gördüm Ani oldu dedi sanki gökten düşüp nişanlandı. Her neyse takılmadım mutlu oldum (belki bencilce) demekki yanlış düşündüm dedim kendime kızdım. eskisinden az arar oldu arada mesajlaştık sadece. Ben tesadüfen boşanacağını öğrendim. Beni aradı dertleştik falan. Sonra yine aramalar ve sürekli esimi sormalar. Birkaç gün önce de beni aradı sana geleceğim dedi. Ne alaka? Aramızda var 20 saat yol. Ben bu durumu kızkardeşime anlattım ve o da abla ben karışmak istemem ama düğün zamanı böyle böyle şeyler farkettim diye anlattı keske o zaman söyleseydi. Neyse durum bu hanımlar. Bu kızın esime karsı ilgisi var mı yada amacı ne sizce?
ben kendime çok kızıyorum evlenince mesafe koyan arkadaşlarıma zamanında kırılmışlığım oldu asla öyle olmayacağım derdim ama sağolsun bu ve birkaç arkadaşm beni pişman ettiler. Ben bu arkadaşın evime gelmesini istemiyorum hem bu durumlar hemde malum virüs falan onca yol. Günahını mı alıyorum sizce yoksa gerçekten garip bir durum var mı?
Çok uzun oldu okuyanlardan Allah razı olsun farklı bakış açısına çok ihtiyacım var.
Evet keşke hayır diyebilsek anında da böyle düşünmek zorumda kalmasak. 2 gün önce mesaj attı oğlum durmuyordu cevap yazmayı unuttum sonra hatırladım ama yazmadım o da yazmadı aramadı daKonu sahibi ne yaptınız merak ettim,hayır diyebilmek gerçekten ayrı bir özellik,keşke hayatımızın her alanında hayır diyebilsek.
Ay yuh ya ne biçim insanlar var geçmiş olsun sizeBen kendimden örnek verirsem arkadaşım sevgilimle birlikteymiş benden ayrılınca gizlediler sonradan anladım iş işten geçti ve senelerdir görmüyorum ikisi de hayatımda yok. Bence görüşmeyin
Böyle bir yorumun geleceğini biliyordum ama konuyu okursanız ona karşı yıllardır bir yanlışım olmadı ve bahsi bile geçmemişken kızkardeşimde farkettiğini söylediYok artik yani . Kadinin bi papyon duzeltmesinden nerelere gelmissiniz ?!
Esiniz bulunmaz hint kumasi degil. Daha cok sey yazarim da cidden ban almama degmez.
Evet benim içinde öyledir hiç birebir sohbetim olma eşleriyle kimsenin eşini selam vereyim diye telefona istemedim mesela.Arkadaşımı ne kadar seversem seveyim onun eşi benim için el adamıdır.
Niye papyonunu düzelteyim ne münasebet
Arkadaşıma söylerim usulca cnm eşinin papyonunu düzelt istersen diye
Bazı insanların sınır bilmezliği beni sinir ediyor.
Boşanmış bekar evli farketmez ben eşim yoksa yanımda evli arkadaşıma kalmaya falan gitmem
Beni yiyecek değil, herkes bana hasta falan da değil de bana uygun değil
İnşallah aramaz diyelim, sizde strese girmez siniz,hamileymişsinde,kendi huzuru nu düşün,şimdiden hayırlı ve sağlıklı bir doğum diliyorum..Evet keşke hayır diyebilsek anında da böyle düşünmek zorumda kalmasak. 2 gün önce mesaj attı oğlum durmuyordu cevap yazmayı unuttum sonra hatırladım ama yazmadım o da yazmadı aramadı da
İnsan birşeyden hoşlanmayınca gerçekten birşey çıkıyor sanırım. Ben yinede haksızlık yapmaktan korkuyorum kul hakkına çok önem veririm umarım böyle birşey yoktur ama yinede bunca düşünceden sonra arkadaşlığa devam edemem ihtimale bırakamam sonradan vah demektenseBu kadar iyi niyetli olmaya gerek yok. Ister iyi niyetli olsun ister kotu niyetli.. Sizin iciniz kurt dustuyse o orda bitmistir. Hiic ayip olur mu falan diye dusunmeyin. Zaten hamileymişsiniz bir de bunlari düşünüp uzulmeyin. Yapacağınız sey cok basit "biz musait degiliz" diyeceksiniz ve iletisiminizi keseceksiniz. Esinizin de hic bir sekilde sosyal medya hesaplarinda olmayacak, konusma falan varsa kesecek. Once bebeginiz sonra aile huzurunuz. 3.tekil sahislar icin bu kadar inc dusunmenize gerek yok.
Arasada açmayacağım mesafe koyunca anlayacağını düşünüyorum çokta zorlarsa bahanesiz direk bir arkadaşlığa ayıracak vaktim yok diyeceğim. Gerçekten yok aslında çalışıyorum bir oğlum var şimdi doğuma da az kaldı gece bel ağrısından ağlayarak uyuyorumİnşallah aramaz diyelim, sizde strese girmez siniz,hamileymişsinde,kendi huzuru nu düşün,şimdiden hayırlı ve sağlıklı bir doğum diliyorum..
Zaten yılda iki kez konuşuyormuşsunuz engelle gitsin hiç konusmaİyi geceler hanımlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Beni anlayarak, hatam varsa kırmadan yardım eder misiniz? Hamileyim ve duygusal bir dönemden geçiyorum.
Hemen kısaca anlatmaya çalışacağım. Ben üniversiteden 9 sene önce mezun oldum. Okulda sevdiğim saydığım güzel bir arkadaş grubum vardı. Malum mezuniyet sonrası herkes dağıldı senede bir iki kere ancak görüşebiliyoruz. Bu gruptan bir kız arkadaşım var bu arkadaşlada senede bir iki defa whatsapptan konuşuruz Benim iş hayatım yoğun ve farklı illerdeyiz. Ben 4 sene önce evlendim bu arkadaşım evleneceğimi biliyordu ama ülkenin bir ucunda ben diğer ucunda o olunca geleceğini zannetmediğimden tarihini söylemedim. Başka bir arkadaşımdan duyup düğünüme geldi. Çok şaşırdım ve sevindim. Sonrasında iletişimimiz aynı devam etti.
Buraya kadar normal. Sorun ne diyeceksiniz. Sorun şu. Bu arkadaş kına akşamı ve düğün günü eşimle çok ilgilendi ben farkettim ama konduramadım.Belkide insanları kendim gibi görmek istiyorum bilemiyorum. Düğün salonunda gelin odasındayken esimin papyonunu düzeltiyordu ikide bir ve sürekli ismiyle hitap edip konular açıyordu. Ben o zaman heyecanını azaltmaya çalışıyor sandım. gel zaman git zaman bu kız beni daha çok arar sorar oldu çoğu telefonu da açmıyordum yoğunum diyordum. Arkadaşın bunca konuşma çabasına rağmen ben nişanlandığını instagramdan gördüm Ani oldu dedi sanki gökten düşüp nişanlandı. Her neyse takılmadım mutlu oldum (belki bencilce) demekki yanlış düşündüm dedim kendime kızdım. eskisinden az arar oldu arada mesajlaştık sadece. Ben tesadüfen boşanacağını öğrendim. Beni aradı dertleştik falan. Sonra yine aramalar ve sürekli esimi sormalar. Birkaç gün önce de beni aradı sana geleceğim dedi. Ne alaka? Aramızda var 20 saat yol. Ben bu durumu kızkardeşime anlattım ve o da abla ben karışmak istemem ama düğün zamanı böyle böyle şeyler farkettim diye anlattı keske o zaman söyleseydi. Neyse durum bu hanımlar. Bu kızın esime karsı ilgisi var mı yada amacı ne sizce?
ben kendime çok kızıyorum evlenince mesafe koyan arkadaşlarıma zamanında kırılmışlığım oldu asla öyle olmayacağım derdim ama sağolsun bu ve birkaç arkadaşm beni pişman ettiler. Ben bu arkadaşın evime gelmesini istemiyorum hem bu durumlar hemde malum virüs falan onca yol. Günahını mı alıyorum sizce yoksa gerçekten garip bir durum var mı?
Çok uzun oldu okuyanlardan Allah razı olsun farklı bakış açısına çok ihtiyacım var.
Bence hamileliğinizi bahane edip gelmesini engelleyin gerekirse kayınvalidem kayınpederim veya annem babam kardeşim hamile olduğu için benim yanıma geldiler doğuma az kaldı falan diyin.İyi geceler hanımlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Beni anlayarak, hatam varsa kırmadan yardım eder misiniz? Hamileyim ve duygusal bir dönemden geçiyorum.
Arasada açmayacağım mesafe koyunca anlayacağını düşünüyorum çokta zorlarsa bahanesiz direk bir arkadaşlığa ayıracak vaktim yok diyeceğim. Gerçekten yok aslında çalışıyorum bir oğlum var şimdi doğuma da az kaldı gece bel ağrısından ağlayarak uyuyorum
Naisl biri erkeklere ilskileri hep böyle miydi ..İyi geceler hanımlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Beni anlayarak, hatam varsa kırmadan yardım eder misiniz? Hamileyim ve duygusal bir dönemden geçiyorum.
Ya işte çok sorguladım kendimi fesat bile ilan ettim ama yok bir türlü ısınamadım kimse bu hissi yaşamasın çok kötü bir duygu.İstedigi kadar israrla arasin acmayin konu sahibi.
Bizim evimize bicok evli, bekar,kadin, erkek arkadaslarimiz gelir ama bi tanesinde bile boyle bi izlenim edinsem bi daha gorusmezdim. Ki cok olmustur esimin işyerinden bekar 3-4 bayan arkadasi ayni anda agirladigim. Cokta severim iyi kizlardir. Yada tam tersi cok yakin oldugumuz bi cift var 10 kusur seneye dayaniyor dostluk onlarla mesela yatiya geliriz birbirimize muhabbet cok guzel oldugu icin. Eslerimizde sarilir tokalasiriz ayni sekilde ozlemis oluruz cunku kardes gibiyiz. Asla boyle bi durumla karsilasmadim. Herkes akli basinda cok şükür. Ama sizin bu arkadasin akli pek basinda gibi degilde baska yerlerde gibi duruyor.
Arkadaslarin eve gelip kalmasina asla karsi olmayan biri olarak yaziyorum bunu o kadini asla eve almayin.
Bi kere ne munasebet benim esimi 1 kere dugunde gormus tum samimiyeti bu olan arkadasim esimi tele isteyeceken basindan bu bile cok falso bi hareket.
Direk söyleyeceğim zaten virüs falan ülke karışık kimse kimseyi kabul edecek durumda değilBence hamileliğinizi bahane edip gelmesini engelleyin gerekirse kayınvalidem kayınpederim veya annem babam kardeşim hamile olduğu için benim yanıma geldiler doğuma az kaldı falan diyin.
Üniversitede sevgilisi oldu o çocukta grubumuza girmisti sonra ayrıldılar kız cocuğa sevgili ayarladı baya şaşırmıştık benim hatırladığım bu sadece iliskilerine dair. Beni o kadar aramasına rağmen nişanlandığını falanda instagramdan görmüştümNaisl biri erkeklere ilskileri hep böyle miydi ..
Evet haklısınız yüzgöz olmadan..Hamileyim son donemi agir geciyor deyip kabul etmeyin. Hamile halinle uzulup kafaya takmaya degme. Kadinin ilgisi var veya yok eve cagirip bunu tespit etmeye calismak bile oldukca stresli olur bebegine yazik. Ne seytan gor ne Selavat getir... Ne arsiz insanlar var ya hayret!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?